0 oy
3,633 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar eşim beni aldatiyodu diyordum hep neler çektim  nler . Kac gündür konuşmuyordk. Çocuklarim in babasısn dedim ve böyle devam n edErsen  babam in evine  gide cem dedim.. ve ailesi de araya girdi :(((  nasl oldu ne oldu bilmiyorum belki çocuklar i kaybetme korkusu mu anlamadım. .. Bugün aradi hersey için özür diledi bi daha olmayacak dedi.. sen  ve çocuklarımız dedi hata yaptım affet dedi ve ben çok kararsızim ne diyeceğim i bilmiyorum ya ... napayım guveen gityi mi bi daha gelmiyor. ... Sans versem mi 2. Kez 

46 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bi sans daha ver cnm iyi olur ins
tarafından
İnşallah cnm
-Reklam-
0 oy
(8,496 puan) tarafından
Şansı hak etmiyor sen aldatsaydın tüm cümle aleme seni ruhıspu diye yaymıştı belkide mezardaydın Erkek yapınca neden affediliyor
tarafından
Aynen öyle
0 oy
tarafından
Evliliğine şans ver boşamak kolay mahkemenin yolunu bildin mı yetiyor oturun sorunlarınızı konuşun ailesi seni sahipleniyorsa sende daha çok onlara yaklaş gözünü de dört aç 
tarafından
Evet herkes arkamda.  İnsallah bakalım düzelir belki
0 oy
tarafından
Malesef uzaktan konuşmakla olmuyor hele ki çocuklar varsa arada

Sen 2.şansı ver ama tekrarlanirsa birdaha affetmiyecegi kesin ve kararli bi sekilde söyle 

He sunu da bil ama hayatinizda hic birsey eskisi gibi olmicak

Allahim yardincin olsun
tarafından
Haklısın.  Saol canım amin inşallah
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Bir kere aldatan bir daha aldatır affetme 
0 oy
tarafından
Yanı bence verme sakın bende eşimden boşanmayı çok istiyorm şiddet ve hakaret bağımlısı biri çocuğum down sendromlu göz muayenesi olması lazım ama onun için marketindeki çürük domatesi daha kıymetli ben daha önce bi şans verdim o zaman cocugum yoktu şimdi çok pişmanım o şansı verdiğim için 
tarafından
Cocuklar ne olacak peki
tarafından
Benimde bi çocuğum var özel bi çocuk üstelik ailen arkandaysa düşünme boşan derim ben o zaman boşanmadigim çok ama çok pişmanım
tarafından
2  çocukla ortada kalacam.  Ailem ne zaman  a kadar bakar ki
tarafından
Sen kendini toparlarsın bi ise girersin ben inşallah eğer boşanabilirsem okuluma kaldığım yerden devam edip  mesleğimi eline alip bi yandan da kızımın eğitimiyle ilgilenicem

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 586 göst.
30 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 1,959 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde ❤️İsmiAŞK❤️ (15,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,964 göst.
1 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde ❤Hanifela ❤ (5,942 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 517 göst.