0 oy
577 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,697 puan) tarafından
Merhaba kızlar. Benim bi ablam var benden de 20 yaş büyük olgun bi kadın yani. Kendisini asla memnun edemiyoruz. Hiçkimse edemiyor yani. Evime geldi dün kızım defalarca epilepsi nöbeti geçirdiği için annemle moral olsun diye çıkıp gelmişler. Neyse o can sıkıntısıyla bile pastasından böreğine çeşit çeşit koydum önlerine. Çay kahve desen her şeyi yaptım ikram ettim. Ama sürekli suratı asık. Her şeye bir kulp buluyor memnuniyetsiz. Yok gece uyumamış uykusuzmuş öyle böyle. Annem de beni sakinleştiriyor. Dicem gelmeseydin abla diye olmayacak. Konuşayım diyorum yine annem önüme set koyuyor. Bırakmak terk etmek de istemiyorum ama kızım hasta ve çok derdim var bana moral olmaya gelip daha da içine etti annemi de benzetti gittiler. İçimi döktüm gibi oldu hakkınızı helal edin 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
kiskaniyor olabilir mi? Kendisi bekar mi
(1,697 puan) tarafından
Ya şöyle bunu ben de düşünmek istemesem de düşünüyorum. Boşanma aşamasında ve çocuğu yok. Ama boşanmadan önce hayatı iyiyken de böyleydi bu kadar olmasa da
tarafından
Sıkıntılı  o zmn salla ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum bazı insanlar öyle oluyor. Takma kafana hiç 
(1,697 puan) tarafından
Ah canım takmayım ama mutlu mutlu kalktım hazırlıklar yaptım. Bi nebze canımın sıkıntısı geçer diye. Çok üzülüyorum böyle olunca..:(
tarafından
Çok haklısın kuzum ama herkes bir değil ki sen iyi olmaya devam et Allah yardımcın olsun ♥️
0 oy
(723 puan) tarafından
Ne desem bilemedim ki canım şimdi. Ablanın yapısı böle sanırım herkese böyle olablr büyük ihtimalle biraz fazla gorusmemeye çalış çok münakaşaya girip laf söyleme çünkü bu tip insanlarda pek bisi değişeceğini sanmiyom
(1,697 puan) tarafından
Çoo doğru dedin kuzum annem de aynısını diyo. Ama keskin sirke küpüne zarar en sonunda yalnız kalıcak..
(723 puan) tarafından
Aynen öyle. Inşallah kısa zamanda bisi dank eder akillanir
0 oy
(15,866 puan) tarafından
Bazi insanlar maalesef negatiflikten besleniyor. Hayat enerjini alip götürüyorlar. Böylesi annemde olsa ablamda olsa az görüşürüm. 
(1,697 puan) tarafından
Doğru diyorsun canım..
0 oy
(14,068 puan) tarafından
Yapısı öyledir yada diktatör olmaya söz geçirmeye çalışıyordur hani büyük benim ayağına 
(1,697 puan) tarafından
Hah çok doğru konuştun vallahi. Diktatörlük. Ablamı tanımlayan kelime bu :)
0 oy
tarafından
Huy olarak oturmuş olabilir durum onda farkında olmadan yapıyor olabilir 
(1,697 puan) tarafından
Evet belki de bilinçsizce konuşuyor ama bilincine varsa ne iyi olur..
tarafından
Sen bizlerden iyi tanırsın tabi diğer yorumunda gördüm oda zor bir süreçten geçiyor olabilir boşanıcakmış bence konuşmayı biraz daha ertele çok yanlış anlayabilir
(1,697 puan) tarafından
Eskiden beri böyle yapmasa amenna ama sürekli böyle artık darlandım :(
tarafından
Sende haklısın Allah yardımcın olsun
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Sen derdini anlatıp destek isteyebiliyosn ne güzel belki o anlatamıyodur böyle atıyodur sıkıntısını. 
(1,697 puan) tarafından
Ya o da anlatıyor ama hiçbir destekten tatmin olmuyor. İstediği hayat ayağına gelmeden memnun olmayacak
(2,075 puan) tarafından
Yani eskiden beri böyleyse herkes onu öyle kabullenms o da idare edilmeye alışmış demek ki
0 oy
(2,102 puan) tarafından
Bazi insanlarin yapisi budur benim annemde oyle bi insan asla mutlu edemezsin hediyw alirsik asla mutlu olmazdi hep kendi hayati o gizdwn fazla takma bence 
(1,697 puan) tarafından
Demek ki yapısı bu diyip kapatıcaz konuyu..
(2,102 puan) tarafından
Gerçekten öyle bazı insanlar negatifinden besleniyor üstünde durup canını sıkmaya değmez
0 oy
tarafından
Ayni ananem ya kiz ablan oda oyle memnun olmuyo kadin 75 yasinda hala ayni degismeyeni degistiremiyosun lafta sokuluyo kusuluyosa yine ayni annem gencliginde daha beterdi diyo suan cok beter gencligini dusunemiyorum 
0 oy
tarafından

Cnm bazen yakınlarımıza yakistiramiyoruz ama kıskançlık cnm başka bir şey değil sırf bu yüzden ablamla görüşmeme izin vermiyor. Çünkü. Ablamda kıskançlık yaptı eşim benim her isteğimi yapıyor diye ablam eşimi dövmeye kalktı ortalık karıştı.    

0 oy
tarafından
Valla burda oyle anneler ablalar okuyorum ki kaynana görümce sanki. 

Seninkide onlardan bosver cnm memnun olmuyosa begenmiyosa bidaha da gelmesin o kadar derdinin sıkıntının icinde bide onun gotunu mu poh pohlican bosverr
0 oy
(657 puan) tarafından
Takma benim teyzemde aynı hiç birşeyden memnun kalmıyor annem tınlamıyor bile hee deyip geçiyor kaç kere küsüp barıştılar ben bile alıştım

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 1,869 göst.
22 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 667 göst.
0 oy
0 cevap 150 göst.
22 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Selimbebek (942 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 197 göst.
29 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (742 puan) tarafından soruldu

411,686 soru

12,393,438 cevap

43,997 kullanıcı

Kategoriler

...