0 oy
254 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

10gun sonra 18ayi doldurcak oğlum bu zamana kadar emdi bı yandan bıraktırmak istiyorum bı yandan süt yumurts alerjisi olan bı bebek gece acikirsa neyaparim herşeyi yemez içmezde . Bide geceleri çok sık saat başı olmadan kalkar emme bitse uykusu ağırlaşrmis tecrübeli analar. İyice sömurdu büyüdükçe em em titreme geliyo anında halsizim sanırım hepimix aynı durumdayız

4 Cevaplar

0 oy
(9,612 puan) tarafından
Ben hamile olduğum için emzirmeyi kestim canım benimkide saat başı uyanırdı şimdi deliksiz uyuyo 10 buçuk aylik
(141 puan) tarafından
Kaç aylık hamileyken emzirmeyi kestiniz zor oldu mu? Gece uyandığında meme aramıyor mu uyumak için
(9,612 puan) tarafından
2 ay önce kestim canım 15 haftalık hamileyim hamileliğinin başlarında kestim düşük tehlikemde var zaten ama çok şükür hiç zorlanmadık gece emmeye çok düşkündü aslinda emiyodu sadece alışkanlık haline getirmişti Allah yüzüme baktı hiç zorlanmadı çok şükür
(141 puan) tarafından
Bende su an 7 haftalık hamileyim, emzirmek sıkıntı olur mu acaba doktor mu dedi size kesin diye? Benimde bir yasında oğlum var emmeyi sadece uykuya dalarken yapıyor su an ama onu da nasıl kesicem bilmiyorum
(9,612 puan) tarafından
Valla ben hiç bise yapmadım yani bise falan sürmedim gece son kez emzirdim geceden sonra o sabahtan itibaren hiç vermedim..evet canım doktor dedi sende doktoruna sor istersen yani bi zararı yok ama artık istenilen besin değeri alinmiyomus o yüzden emzirmeninde bi anlamı yok bi faydası yok dedi istersen doğuma kadar emzir ama boş yere emer dedi
-Reklam-
0 oy
(12,761 puan) tarafından
Tabiki biraz da olsun düzeliyor çocuk gece beslenmesi kesersin yatmadan güzelce yer bı şey olmaz ben 18 aylık gündüz vermeyi kestim yatmadan gece verirdim yoksa yavaş yavaş onları da kestim tam 22 aylıktı komple kestim hiç zorlanmadı 
tarafından
Gündüz nasıl kestin canm gündüz mahvediyor em em açıyor hemen ustumu.bi ortamda oyalanirsa aramiyo ama evdeysek birakmiyo
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Canim bende hamile kalinca kestim ama yalnix degildim babaannesk falan vardj yanımda  geceleri o bakti aksam yatarken yada gece uyanınca biberonla süt verdik 3 gunde alisti simsi masallah sabaha kadar uyuyor darisi basina insallah 
tarafından
Ben süt veremiyorum alerjiden malesef mamada içmez özel mamalardan.ust katimda kaynanam ama inmez yani
(1,243 puan) tarafından
Kiyamam kuzum o zaman mamalarsan ver tok olur en azindan bir başkası oyalamasi lazim ki senin sut kokunu isteesin almasın diue canim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 163 göst.
20 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 394 göst.
0 oy
6 cevap 322 göst.
12 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Yenibiranne (616 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 695 göst.

Kategoriler