0 oy
534 göst.
Diğer kategorisinde (1,663 puan) tarafından
Sabahları nasıl kalkacaksınız ... Mesela ben kalksam yemeye otursam kızım ağlar ya da düzenli uyumadığım için bazen kalkamays bilirim (

34 Cevaplar

0 oy
(5,866 puan) tarafından
Tabikide ne bahasına olursa olsun 
-Reklam-
0 oy
(247 puan) tarafından
Tutucam inşallah geçen sene hamileydim hepsini tuttum bu senede emziriyorum ama tutcam Rabbim nasip ederse
0 oy
tarafından
2 aylık hamileyim.  Tutarmiyim bilmiyorum.  Ilk gebeligimde yarısını tuttum. Bu sene kaza oruclarimi tuttum bitti.eger bu sene tutamasamda yine laza olarak tutacağım insallah
0 oy
tarafından
Emziriyorum canim tutmucam
0 oy
(20,705 puan) tarafından
Ben alışkınım pazartesi ve perşembe günleri tutarım genelde yarında tutcam inş
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Rabbimin izniyle tutucam inşallah 
0 oy
(490 puan) tarafından
Ben sahur yasmadan tutuyorum canım recep ayında tuttum emziriyorm vede böyle daha rahat ediyorum. Gece kalkıp yeyince daha çok acıkıyorum gibi geldi bana.
0 oy
tarafından
Vala ben de iki aylık hamileyim araştırdım iftardan sahura kadar guzel bir beslenme olursa orucun bir zararı yok fakat orucken ben hiç iş yapmıyorum sadece dinlenme  .deneme amaçlı ve sevap diye iki gun tuttum bu hafta gayet iyiydi kazaya kalıyor tutmasak valla oda zor sonra tutmak
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Malesef bana hayatm boyunca oruc tutmam yasak sagliktan ötürü 
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Oğlum 6 aylıkken 40 günlük kazami tutmaya başladım bitince ramazan geldi ramazan orucumu da tuttum şükür anne sütü aliyodu hiçte sütüm azalmadı 
0 oy
(410 puan) tarafından
12 de yer yatariz zaten oglum erken uyaniyor sabhlari uykumu almam sahura kalksam ama tutacam
0 oy
tarafından
Lohusalik dönemime denk geliyor tutamiycam bu sene 
0 oy
tarafından
tutacağım inşaAllah kazalarımı bitiriyorum şimdi 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 295 göst.
12 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 238 göst.
10 Nisan 2021 Diğer kategorisinde ceylan_38 (43 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 145 göst.
2 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Mehtap42 (13 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 234 göst.
2 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (479 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,839 soru

23,597,926 cevap

305,857 kullanıcı

...