0 oy
441 göst.
Diğer kategorisinde (379 puan) tarafından
Vakka sayısı olmuş 19 bin ;(( insanlar sorumsuz hala gezme tozma pesindeler yok o yok bu maske desen takan var takmayan var bende çok bunaldim gezmek istiyorum. Ama vicdanım el vermiyor boş boş ne işim var ya hastalanırsam ya çocuğuma bişi olursa diye aklım çıkıyor ;(( Gerçekten bu virüsün bitmesi lazım herkes kendine çekin düzen versin birazda olsun normale dönelim ;( Bu kul hakkı değilde nedir ya Gerçekten ben mi böle düşünüyorum. Yoksa herkes bosvermislikte mi ;((( 

18 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ben bu tarz postlara inanmıyorum kusura bakma ama illa kğ dışarı çıkıyor insan ya işi oluyor ya hava almaya ihtiyacı oluyor evin içinde bunalıma giriyoruz resmen markete gidip geliyorum mecburum çünkü herkes evde duramıyor sebepleri var illa ki çıkılıyor lafım sana değil yanlış anlama 
(14,168 puan) tarafından
Hiç bir yere gitmesek bile ekmek almak için bakkala gidiyoruz en basiti ++++
(379 puan) tarafından
Zorunlu ihtiyaclar için tabiki çıkıyoruz bende cikiyorum yeri geliyor ama genel sorumsuzlari görünce deliriyorum
(20,275 puan) tarafından
E yani gelip burda kem küm etmeye gerek yok bi şekilde bu illetle yaşamaya alışmak zorundayız illaki çıkılır boş boşuna post açmak bu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kimi virus olduguna inanmiyorum diyo kimi evde bunaliyorum diyo 
0 oy
(1,284 puan) tarafından
Haklisin ama herkeste acayip bi boşvermişlik var Allah sonumuzu hayır etsin
0 oy
tarafından

Maalesef tek öyle olmuyor işte. Ben hiç evden çıkmıyorum ama eşim mecbur çalışmak zorunda. Önceden dönüşümlü çalışma vardı şimdi onuda kaldirdilar. İşyerinde biri korona olmuş mesela şimdi burda benim suçum ne. 

Gezmekle olcak şey değil. Â
(379 puan) tarafından
Orası zaten ayrı bir olay işyerleri vs gerçekten ne yaparsan yap kacamiyosun ;((( firmalar bu işe nasıl çözüm bulacak ki yani insanlar ne yapsin ama yasak var hafta sonu caddeleri bir görsen parkları tıklım tıklım
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Yook haklisin artik millet iyice bosladi çok uzun zaman gecince viruste gecti sanılıyor heralde, burda ki avm lerin kuyrugu 1 kilometre oteye gidiyor valla 
(379 puan) tarafından
Üzülüyorum çok nasıl olacak peki bu iş nasıl kurtulacagiz tedbirli olunsa ama çok sorumsuz insan var ;((( sürekli kaygı sürekli düşünce ;(  ruh sagligim bozuldu ya
(1,519 puan) tarafından
Vallaha senesi gecmis onca can gitmis daha inanmiyorum viruse diyen insanlar gordum oyleler oldukca bitmez anam bu
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Asili oldugum halde cikmiyorum gezmeye sadece market mecbur kalırsam kalabalık ortamlara girmiyorum oda daha yeni yeni yani.10 aydır ailemi gormemistim çocuğum kimseyi büyümeden 10 ayı geçti sadece ailemin yanina gittim geçen ay evden dışarı çıkmadım kimseyi de kabul etmedik geri geldik.insanlarda şu zihniyet var aman herkes geziyor aman herkes yapıyor ne olacak olacağı bu işte hep birşeylerin altına sığınma çabası Allah akıl fikir versin 
0 oy
(5,373 puan) tarafından
Valla artık ben baştakilere sinir olmaya başladım iyice oyuncak oldu ya tümden kapatsınlar ya tümden açsınlar heryeri aşı da gelmiyo daha heralde afedersin iyice bokaa sardı bıktık artık ya 
(1,519 puan) tarafından
Aynen oyle hafta sonu yasak var deniyor yemin ederim normal gunden farki yok millet market bahanesi geziyor , kimse bisi diyemezki cunki market bakkal acik , azcik vaka azalza cogu sey esnetiliyor geri artıyor geri kapatiliyor karman corman bisi oldu
0 oy
tarafından
Geçen sene bu zamanlardaki gibi tedbirli değil kimse..dışardan aldıklarını dahi yıkarlardı pışeti falan...şimdi markette eldiven bile takmıyorlar maske takmıyorlar personel uyarıyor adam ben mikrop muyum niye uyarıyorsunuz diyor..haftasonu serbest nasılsa diye fink atılıyor yasak gelse bunaldık sıkıldık falan iişlerine gelmiyor
(1,519 puan) tarafından
Eveet zaman cok gecince viruste gecti saniliyor sanirim oysa simdi daha tehlikeli bide mutasyon mu ne zikimsa o cikti , Allah hayirli etsin sonumuzu
tarafından
Aşı olayını da çok yavaş ilerliyor 2 ayı geçti daha 3 milyon anca aşılandı..2.dozu saymıyorum daha fazla olmalıydı her mahallede sağlık ocakları var hızlanmalı bir an önce
(379 puan) tarafından
Vallah bence 15 20 gün tam kapanması lazım sonra yavaş yavaş kademeli ve bilinçli şekilde açılsın ama kimse birşey yapmıyor resmen virüsle baş basayiz kalan sağlar bizimdir diyorlar sanırım
(7,652 puan) tarafından
15-20 gün kapansa elektrik su doğalgaz yeme içme üretimi nasıl devam edecek ?
tarafından
Devlet kadar vatandaşın da sorumluluğunda bu..tam kapnmayı devletten değil kendin yapacaksın..yasakta dışardasın ceza kesiyorlar devlete küfrediyor memura küfrediyor mesela..zaten kademeli açılıyor me kadar ay kafe restoran kapalı kapalıydı şimdi belli saatlerde belli oranlarda açıldı..okullar açıldı ama mecburi değil.üniler kapalı zaten..illere göre haftasonu açık kapalı yaş sınırı halen var uyulmuyorsa devletin değil vatandaşın sorumsuzluğu
0 oy
(791 puan) tarafından
Herkes bunaldı ama cıkıncada dikkat eden yok işi gücü mecbur olan tamm sakin yerde iki dakika hava almakta tmm ama Cafer lokantalar taştı keyf peşinde herkes yapck bsy kalmadı artk böyle yaşamaya alıştı millet 
0 oy
tarafından
9 ay boyunca kapının önüne bile inmedim düşün koca 9 ay ömrüm balkonda geçti eşim 4 kat maske dezenfektan ile gezdi 9 ay duvarlar üstüme üstüme geldi sonuç.. Corona virus testimiz pozitif ilginç olan her yerde gezen kaynanam sağlıkçı kaynım Corona oldu kaynanam bize taşımış ama o negatif biz pozitif atlattık atlatali markete de kapıya parka da cikiyorim keşke 9 ay evde oturmasaydim.
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Ahh ahh bende kafamı cıkaramaz oldum doktora giderken aklım cıkıyor ne bıcım insanlar bılmıyorum zom zom geziyor insanlar kız ustumdekı gun yapıyor falan skaa gibi 
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Bn geziyorum cnm takma.İnsanlara yaklaşma yeter yani bu millet uslanmaz.Onların keyfini beklemektense bn geziyorum sonuçta 1 kez dünyaya geliyoruz milletin keyfini mi bekliyim..
0 oy
tarafından
valla illaki çıkılıyor o yönden ne yapalım ama diğer yönden maskeye çok dikkat edilmeli ve el hijyenine
0 oy
(12,523 puan) tarafından

1.5 sene olcak ailemi görmüyorum pandemi girince tamamen erteledik onlar istanbulda ben Ankara.. Bizim gibi dikkat edenler yok denecek kadar az zaten olsa idi bu hale gelmezdik bu kadar. 

Evden çıkmıyoruz cok bunaldık keyfi gezen tozanlara asla hakkımı helal etmiyorum asla

image

0 oy
(1,077 puan) tarafından
Valla bende evdeyim aylardır. Hatta sene oldu. Bunaldim aşırı hemde. Ama avm ye çarşıya nasil gideyim ki. Hele bir de bebeğim var ben maske taksam o takamaz. Evlerdeyiz hep. Allah sonumuzu hayır etsin. 
0 oy
(4,041 puan) tarafından
Balık baştan kokar basimizdakiler umusamiyor ki sıkı sıkı kalabalıklara giriyorlar gel de insanları inandır. Bir de yasaklardan çok aşırı sıkıldım oğlana kıyafet almaya avmye gidicem çocuklar için serbest saatlerde oğlan uyuyor kaç aydır birşey alamıyorum pazar da aynı şekilde gidemiyorum. Cul gibi dolaşıyor yavrum
0 oy
tarafından
Bugün Erzurum'da bir züccaciye açıldı sayfasında gördüm tam 700 kişi birbirini ezmis madem öyle yasaklasinlar ucuzluk kampanyası yapmayi 
0 oy
(453 puan) tarafından
Ben tam 4 aydır balkon dışında açık havaya çıkmadım o kadar ki balkona bile çıkınca başım dönüyor 4 aylik bir kizim var ona birsey olacak die ödüm kopuyor gebeykende sadece kontrollere gidip dönüyordum bebegimin hakkına giriliyor ewet

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 215 göst.
24 Eylül 2023 Aile kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 169 göst.
4 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,509 göst.
16 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde gizmakbs (187 puan) tarafından soruldu
+4 oy
22 cevap 950 göst.