esimle ciddi anlamda tartistik gecen hafta. sebebi cok sacma ama esimin aileme on yargili yaklasmasina canim sıkıldı. daha once de benzer bi yanlis anlama oldu yani esim yanlis anladi durumu tamam dedim. ama bu sefer kizdim bende yukseldim. boylelikle ailesiyle arama mesafeyi koydum gelip gitmiyorum kizimi esim indiriyor. gunde yarim saat duruyor max 1 saat duruyor yine aliyor.
kendi kardesi annesi babasi patavatsiz ben desem bi sekilde haksiz cikicam ya da baska birsey olacak kabak benim basima patlayacak biliyorum bende elimden geldigince susuyorum cunku esim assssiri gaza gelen bi insan.
ama bu sefer ufak bi sebepte olsa hakliyim ve kirginligimi surdurucem arada konusunu aciyor kendince. ben soyluyorum iki oldu kirginim annene diye dusman degilim ama kirildim diyorum. haklisin bende anlamadim niye oyle yapti diyor. soylediklerimim hepsinde hakliyim dedim sadece uslubum yanlistir ki bu da benim esimle tartismam kimseyi ilgilendirmez dinliyorlarsa bu onlarin ayibi dedim esime de. sesini cikarmiyor ama o da biliyor ona anlatmadigim seyler oldugunu bi yandan merak ediyor sorup duruyor bi yandan da duysa naparim diye dusunuyor. ama bende birilerinin evladiyim kusura bakmasin ailesi de hep onlarin ki kiymetli.
esime anlatmak istiyorum ama gaza gelmeden nasil anlatirim nasil dinletirim aslinda kelimeleri guzel seciyorum ama esimde hemen parliyor siz nasil yapardiniz ?