0 oy
659 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (774 puan) tarafından
Kızlar bizim kaynanam kayınoederimle sorunlarımız var dün eşime demiş ki birlikte çalışıyorlar çocuğu hiç getirmiyorsunuz özledik 1 saat bari görelim geliyim alıyım sizi demiş 15 gün olmuş konuşmuyoruz beni kimse aramıyor eşime söylüyor bende gitmek istemiyorum eşimde diyor ki istemiyorsan gelme ben götüreyim yarım saat göstereyim geleyim bebeğim 4 buçuk aylık bu arada çok yakın oturuyoruz sizce eşimle yollayım mı? 

24 Cevaplar

+2 oy
(883 puan) tarafından
Çok küçükmüş daha yakinsa gönder 1 -2 saat gosterip  getirsin yazık torunları 
(774 puan) tarafından
Evet canım çok küçük olduğu için soruyorum
(883 puan) tarafından
Ama canım bebegini daha iyi bilirsin karnını güzelce doyur zaten huysuzluk yapaarsa eşinde getirmezmi
-Reklam-
+1 oy
tarafından
tek yolmam güvenemem bence sende git
(774 puan) tarafından
İşte içim hiç rahat etmiyor
+1 oy
tarafından
Ben olsam gondermezdmde gitmezdimde görmek isteyen gelir kendi gorur
(774 puan) tarafından
Eşim babasına asla hayır diyemez onlarda büyüklere hayır denmez ben büyük şehirde doğdum büyüdüm eşim köyde ben derim ama o diyemez ben dediğim için bana söylemiyorlar
0 oy
tarafından
Gönder  canım bişey olmaz  ama senin yerinde olsam çocuğumu da eşimde yanlız bırakmam aile olarak giderim  ben tabi niye konusmadiginiz da önemli 
(774 puan) tarafından
Canım tüm ailem arkadaşlarım akrabalarım kimi görseler bizim yanımızda bizi kötülüyorlar eşime hakkını vermiyor beni sürekli yok sayıyorlar bende artık patladım tanıdığım kimsenin yüzüne bakamaz oldum
tarafından
Is  citti demek ozaman sen kendin  neyi uygun görüyorsan öyle yap en iyi sen bilirsin  canim
0 oy
tarafından
Sizinle konuşmuyor olmasi torunuyla olan ilişkisini etkilememeli bence çocuk başka siz başka babanin gözetiminde gidip gelsin sevsinler bunun onur dünyası da var hep burada kalmayacaz sonuçta iyilik yap denize at 
(774 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum ama anne yüreği işte
tarafından
Senide anlıyorum canım ama emin ol yarın iki gün sorna gelin yaptı çocuğu bizden soğuttu der adını bir ken iki ederler o yüzden sen yapman gerekeni yap vicdanın rahat olsun
(774 puan) tarafından
Öyle canım
0 oy
(507 puan) tarafından
Bence gönderme canım yarım saat sende git tek başına goturmesine alisirlarsa hep isterler ama bensiz olmaz dersen en azından isim var götüremeyiz filan yaparsın arada sırada 
(774 puan) tarafından
Aslında haklısın canım ama beni insan yerine koymayan insanların evine gitmek istemiyorum
(507 puan) tarafından
Sende insan yerine koyma canım bebeğinle ilgilen sadece orda eşinle de gitmeden kesin konuş yarım saatten fazla oturmam diye. Orda da saat dolunca hadi kalkalım uyku saati geldi dersin. Sen gitmezsen hem aklın orda kalır hemde o yarım saat olur 3 saat üstelik sürekli hadi getir diye eşini sıkıştırırlar sensiz gitmelerine hiç alıştırma bence
(774 puan) tarafından
Oraya gidince alıyorlar kucaklarına bebeğimi bana hiç vermiyorlar hep onlarda
(507 puan) tarafından
Sende al eline telefon otur yarım saat sonra da uyku saati geldi hadi kalkalım de esine :) Valla böylelerine hiç ayıp olmaz canım ben zamanında çok değer verdim aman akşama kadar işte deli gibi çalışıp sonra oraya gidince kostururdum her halta filan sonra baktım yapmayan yarıyo şimdi çayları bitse kalkıp doldurmuyorum çayı odaya getirmeye başladılar herkes kendine aliyo :) Sırf eşim tek gitmesin diye yanında eşlik ediyorum sıkılınca da hadi kalkalım mi artık diyorum kalkıyoruz öyle rahatım ki. Bize evlat gibi davranmayanlara anne-baba gibi davranmaya gerek yok
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Benimle görüşmeyen insana çocuğumu göstereceğimi sanmıyorum. 
(774 puan) tarafından
Bana kalsa asla göstermem ama bu tek başıma vericeğim bir karar değil babası göstermek istiyor
0 oy
tarafından
Bebeğin çok küçük daha ya istersen sen de git onunla tek gönderme
(774 puan) tarafından
Canım birbirimizin yüzüne bakıcak yüz kalmadı çok yüz göz olduk kendileri yaptılar herşeyi bide ayaklarına çağırıyorlar
tarafından
Gitmede cocuguda gönderme o zaman
0 oy
tarafından
Bebeğin çok küçük canım ya sende git yada onlar size gelsin 
(774 puan) tarafından
Gelse işte gelmiyor hem herşeyi yapıyorlar hemde ayaklarına çağırıyorlar
tarafından
Sende git o zaman canım çok küçük çünkü
0 oy
tarafından
babasi gidecekse sorun yok ama birakip donecekse olmaz. eger babasi kalacaksa yaninda yolla yarim saatten bisi olmaz
(774 puan) tarafından
Babası tabiki kalıcak canım benim tek muhatabım eşim oda ailesine güvenmiyor bırakıp gitmez
0 oy
(2,066 puan) tarafından
şahsen ben kendim de giderim bebeğimi tek göndermem  yaa kuuck oldhu iicn
(774 puan) tarafından
Keşke canım ama çok yüz göz olduk
(2,066 puan) tarafından
himm anladim  canimm ama yinede sen  bilirsin  küçük ya ondan
(774 puan) tarafından
Evet içim içimi yiyor
0 oy
(2,270 puan) tarafından
Ben tek aslaaaa yollamam bence sende git görsünler 
(774 puan) tarafından
Güvenmiyorum zaten
(2,270 puan) tarafından
Çok küçük bide ya
0 oy
(673 puan) tarafından
Kesinlikle tek yollama. Anlayışsız insanlarsa bebeğine ek gıda bile verebilirler. Buradaki postlarda cok gördük çünkü ben görmeden kayinvalidem bebeğime biseyler yedirmis diyenleri. O yüzden sende gitmelisin 
(774 puan) tarafından
Öyleler gerçekten eşim bile sende gel ağzına bişeyler verirler diyo
(673 puan) tarafından
O zaman hiç durma sende git canım. Sen varken çekinirler birsey yedirmezler. Birde bebegin yabancılamaya başladıysa zaten yüzlerine bakar bakar ağlar sizde erken dönersiniz bahane olur:D
0 oy
tarafından
Kuzum boşver büyüklük sende kalsın al cicugunu git bir iki saat görsünler gel gene evine eşini doldururlar sonra bak gelmedi etmedi diye laf verme ağızlarına eşinin gönlü olsun giderken de eşine senin hatrin için geliyor um de
0 oy
tarafından

Canim o kadar anlayissiz insanlar goruyoruz ki bak esin tercihi sana bırakmış, zorla goturedebilirdi. Ama cocugu gönder tabi görsünler. 

Bizlerde ilerinin dede neneleri olacağız sonucta
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Yolla kuzum sonucta onlarinda torunu 
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Ya daha cok kucuk ya sende git yada gonderme o seni ister emmek ister karni acikir aglar falan 
0 oy
(1,319 puan) tarafından
Yalnız bırakma çocuğunu ben olsam ben de giderim tek göndermem sürekli sürekli yaparlarsa bunu önüne geçersin zaten 
0 oy
(51,816 puan) tarafından
guveniyosan gonder canim
0 oy
(6,938 puan) tarafından
Bence ne olursa olsun torunlarını görmeyi hak ediyorlar sorun sizin sorununuz o çocuğu sorunlara ortak etmemeli diye düşünüyorum. Kendi annen baban olsa göndermezmiydin veya götürmezmiydin herkesin annesi babası ve onlarında canı el kadar çocuğa zarar verecek değiller ya 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 322 göst.
8 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mersal (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 260 göst.
0 oy
7 cevap 379 göst.
8 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,113 göst.
2 Mart 2021 Diğer kategorisinde Sirius76 (1,319 puan) tarafından soruldu