Valla bende 2 sene oturdum dayanamadim hep diyodum esim diyodu istemiyolar borclari var vs
Bende dedim tamam o zaman esya alalim taksitle magazada kalsin ayrilana kadar hem borcumuz bitmis olur hem babanlara yuk olmayiz dedim hazir birlikken borcu daha kolay oderiz dedim yeme icme babasigile aitti sonucta. Oylelikle kandirdim beyazesya filan aldik taksitle odedik sonra kaynimin aklina girdim kiz kacirdi filan oyle ayrildik simdi eltimle kaynim birlik oturuyor
Kendimi gördüm valla sende bizim de baska hiç bir problemimiz yok cok şükür ne kavga çıkarsa sürekli bu konu yüzünden ayrılmak istemiyor en az 2 sene diyor ben de ben dayanamam diyorum sonra olay büyüyor maalesef çok iyi anlıyorum seni benimde tek hayalim kendi evim olsun bi duzenim olsun burası sonuçta başkasının evi bi düzen oturmuş ben bi halıyı kenara değil de ortaya koymak istesem hemen arkamdan gelip kaynanam düzeltiyor
boyle kalmaz zamanla duzelir elbet buda gecer arkadas buna uzulme yarin baska bir gundur yarini bekle buda gecer arkadas sakin uzulme
Kelin ilaci olsa kendi basina surer be canim
1,488,368 soru
24,329,214 cevap
345,606 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın