Kendilerine baktiracak birini almak için aynı evde oturtuyorlar zaten canim bu tipler hiç elini sürer mi biseye. Benim de evim ayrı ama önceden kaynanama gidince nerdeyse kendimi parcalardim işten çıkar giderdik akşama kadar yoruldugum yetmiyormuş gibi bide hiç oturmazdim her yerim sızlayarak sonra baktım eltim ne zaman iş olsa uykusu olmayan çocuğu alıp sallamaya götürüyo iş bitince uyutmadan getiriyo, telefon aliyo biriyle konuşmaya odaya gidiyo kaynanamın da ona yapmadığı yalakalik kalmıyor. 1 yıldır gidince bir bardak çaylarını bile doldurmuyorum bişey istediklerinde ters ters bakıp yapıyorum bı daha soyleyemiyorlar valla hakeden insan olsalar hiç gözümde yoktu ama böylelerine ayıp filan olmaz maddi manevi anca sömürdüler bizi bu zamana kadar o yüzden umrumda bile değiller sende hazırlama çocuğuna tabak hazırla yedir sonra odana çekil midem kötü yatıyorum ben çocuk için kalktim de hazırlarken de birkaç parça atıştır. Bir iki gün böyle yap bak nasıl mecbur hazırlayacak. İnsan olsalar ev acamayacaklari oğullarını evlendirmezler