Uzun olucak hakkınızi helal edin. 5yildir evliyiz. Bu 5yilda eşim beni kaç kez aldatdı. Keski ilk aldatdiginda ayrilsaydim. Aileler girdi araya hep barisdik. 3yildan sonra oğlumuz oldu. Bebek isterdik hep. Bir iki kez telefonda mesajlarını gördüm bana Kur'an'a el basdı birde olmuyacak diye. Dün yine telefonu ortalikdaydi bakdim yine kadında mesajlaşmis. Tam okuyamadım ayak seslerini duydum diye kapatıp koydum yerine telefonu. Çox çok kötü oldum. Gece geldi dedim sen Kur'an'a el basdın diyilmi bir daha hiç kimseyle konuşmayacaksin. Dedi evet ama ben kimlese yatmayacagima göre el basdım. Dedim hayır öyle diyil. Evet konuşuyorum dedi zaman geçiyorum kafamı dağıtıyorum dedi. Dünyam yıkıldı. O anda ne yapacağımı bilemedim. Dedi sana ihanet etmiyorum. Bu ihanet diyil. Eğer biri ile yatsam o ihanet. Delirdim tabi. Zaten aramızda soğukluk vardı. Sadece oğlumuz aile sevgisi görsün diye mutluyduk. Şimdi o kadar iyrendimki. Boşanmak istiyorum ama annemlerde hiç rahat diyilim. Oğlum babasını o kadar Cox seviyorki. Onu iki gün görmese ağlar huysuzlanir. Oğluma bunu yapamam. ((( Nasil olucak bir fikir verin bana lütfen. Azeriyim yazımda kusur olabilir