0 oy
716 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,542 puan) tarafından
Kaynanamglden nefret ediyorum benim kaynna iyi gbi durur laf arasinda laf sokar misal sizinde akrabnz cok kiskancti hala kiskncmi daha neler neler ablan aksi gbi ama iyi sasirip kalrm nyse bugin aradi kayntm kurbana giriomusunuz die ben ucretsiz aldim para sknti esimde ben keserim borcla fln dio bana sordu bende katilamayiz dedim sıkışık durumlar desene diyorum niye acindiriyim dio iki tane maas giriyo evlerine orayi da gectim gorumcem ve kaynnasigilde katialckms bende dedim benim aileme neden denmiyo esimde bsvr dedi adam baskan yardimcisi yani bize gelince hep pat laf onlara sessiz  hakli deglmym ama cok mu takyrm esime dedim yarin ara biz katilmcz esimin ailesini arayin onlarada sorun die

7 Cevaplar

+1 oy
(396 puan) tarafından

Canm pek bi şey anlamadım ben :ermm:

(2,542 puan) tarafından
Aslinda istemiyorum ama gorumcenn kaynnasgle deger veriliyosa benim ailemede verilmeli bizmklr katilmaz benim kaynata ne dedgini bilmez pat laf ituzden bir araya getrrmmk lazm gorumce sinsi etrafi yonetio bebeyi gormeye gelmedi 5 aylik olduk yogunmus
(4,877 puan) tarafından
Senin yerinde olsam ailemle  eşimin ailesini karıştırmam  öyle şeylere herkes kendi gücüne göre gider alır keser.
(2,542 puan) tarafından
Evt zaten oyle cok kesemezlr bizde kredi oduyoruz esime biz katilamayz de dedm niye acindrym dio gorguszler gorgu olsa esinin Aileside katilir mi oglum demeli
(4,877 puan) tarafından
Aralarındaki  dünürlk  ne boyutta yani sürekli gidip gelen  insanlarsa  söylenirdi  ama ayda yılda bir görüşüyor iseler bence bu durumu bu  kadar uzatma .
Birde bazı erkekler vardır kimseye güçsüz  görünmek  istemezler. Demekki verecek durumda ki katılmak istiyor eşin
(2,542 puan) tarafından
Gorstuklernde cok samimi davrbr benim kaynna ama ayda yilda bir gorusurler arayip sormazlar digerleri ile daha sık bende benim aielemde deger versnlr istyrm onlar bencil olur hep bana hep bana derler ben bebege baktigim icin ucretsiz izin aldim yani durumlar skışk bide kredi oduyoruz esim bi sekilde hallederiz dioda ben onlarla katilmak istemyrm esimde istyor bana israr ediyor bende ayri kucuk bas kesersek keselim dedm
-Reklam-
+1 oy
(2,557 puan) tarafından
Amaaan canm madem laf sokuyo niye aileni sokmak istiyosun kii birak gelmesinler. Hadi eltinin ailesini arayip senin aileni aramasalar neyse de gorumcenle ayni kefede degilsin bence
(2,542 puan) tarafından
Oyle mi dersin deglmym ya ben gorumcemden de nefret ediyorum bebek dogdu gormeye gelmedi bliomsn neymis bebenin okulunu ayarlioms benim kaynanada kizini koruyo cok yogunlar ara diyo esime sakin aramiosun dedm ama gucume gidiyo gorumcenin kaynnasgl aranio kurban icin benim ailemde aransin
(2,557 puan) tarafından
Amaaan bosver canm smdi ailene bisey derler dha cok canın sıkılır. Kaynananada bisey deme gorumcen hakkinda tabi kızını korycak
0 oy
(2,542 puan) tarafından
Cok kizyrm gercktn
0 oy
(2,542 puan) tarafından
Niue kimse yazmior
0 oy
(280 puan) tarafından
Görümcenle kndini aynı kefeye koyma bnce her ailede böyledir sonucta kndi kizlari öncelik tanırlar yani birde madem herseye durup durup laf sokuyor neden oyle bi ortama aileni sokmak istiyosun kii . 
(2,542 puan) tarafından
Dgru kendi kizlarnnki oncelikli ama insann gucune gdio bnim ailemede deger versnler hep kendi nazlariyla oynansn istiolr gorumcem evini ankaraya tasidi bebeyi gormeye kosa kosa gelmesi lazim ben sok hic glmedi glme lafo da yok bayrmda denk gelrsk oyle gorecek herld hic sevdrmcm bundan hakli deglmym
(280 puan) tarafından
Kuzummm cok kafaya takiyosunn bak ben istanbuldayim ablam ailem ankaradaa ablam dogum yapti gidemedim simdi bayram vesilesi ile göricemm oda halası yani ne kdar kotü olsada atamazsın kii istesende istemesende bu bi gercek .. bnce kimse icin kocanla arani bozma hersey düzelir ama kocanla arana sogukluk girerse bi o düzelmez . Kaynana kaynata gorumce yok kurban kesmedik yok bizi katmadılar bunlar unutulur ama bunlar icin esinin kalbini kirarsan bu onu unutmaz .
(2,542 puan) tarafından
Dogru diosun kendimi zor tutuyorum esim ile tartismmk icin bbama soyleym ozmn niye demedin onalra dio bende yok artik dedim halasi diye bsey yok cnm bencil onlar bahane uretiyolar isin kotusu gorumcem suan burda temelli geldi 1 saatlik yol var insan isi gucude olsa hicngormedigi yigenni gormeye gelir bu frkli bence  ablama tavir yaparim burda olduğu halde glmiosn die benim kynanada fesat esim hasta dioki izin al ama bebeye bakcan izin alsan bile dio boyle mi denir ben ablamda kaldim esin ordayken sen bize gelseydin dio
(2,542 puan) tarafından
Zaten araya sgukluk girmsti aileler yuzunden yeni yeni duzeldi wlla kirmak istemyrm ama agzini acip cemkirmio oda ya insan demezmi benim derdim yelizmi anne o beni arayip sorsn desin
(280 puan) tarafından
Yaaa cok haklisin emin oll ama ne olacak sen esine anne ne boyle soyle deyince annesiyle kavga edecek sinirli ve stresli olacak bu sizin evinize yansıyacak hic gerek yok . Anneden babadan kaynanadan kaynatadan kimseden hayir yok valla simdi bi tek kocana gücün yeter iyi kotu allah razi olsun her dedigimizi yapiyolar arkamizdalar onlar olmasa kimse durmaz arkamizda . Sen annen baban icin kaynananlar icin kavga edersin kimsenin ama kimsenin g*tü bile duymaz valla .herkes mutlu hayatina devam eder sen kavga ettiginle kalirsin daha da kotu olur . Benden sana tecrubeyle sabit tavsiye 3. Gereksiz şahıslar icin yuvanjn huzurunu bozma
(2,542 puan) tarafından
Cnm sen ne guzel insana moral veriosun gercktn dedillermizo yapiolar herzmn iyi olunmuyo arada kvgalar oluyoda tatli atismalar esim farkijda bozuldnmu demediler die dio ben nereye istersem gotrr benim icim sogucak onlara kotu dvrnip tavir yapsa:))) ebet bi tek kocama gucum yeter lohusa sendrmndn kocam beni cikardi annem kaynnm morlaimi bozdular aglatilar kendi ailem bile olsa kocamla dakince bebegode yikadik doktorada gttkk kvga btti ama senin annen bnm babam lafı btmedi gerci oyle annem bni cok uzdu ama insan,hirslanyor deger gorulmek istenyr kendi aile huzuruma bakym dglmi dedign gbi kimse iyilik bilmio kendi ailende olsa ama kaynnm bana cok kotuluk yapti oyuzden hirs almak istyrm yani desgi laflar hep itici bebeye bakcn izin alirsan ne demek esime boyle dio sizde dmi cok kvgalar oldu kiz  annemle esim yeni baristi bliomsn kvfa ettmslrdi beni alip gotrckti bosatckti
0 oy
(1,932 puan) tarafından
Canım en iyisi bulaşmamak ailen girerse onlarada laf getirir 
(2,542 puan) tarafından
Doğru ya  ortalik yeni yeni duzeldi cok kotu kavga olmuştu esimde bende laf goturemyrz kaynata orda kesin luzumsz laf soyler bide babam okadar köy diye ölüyo masustn sizin koye nzmn gidiyrz dedi esimde  herzmn dedi babasina soyledi orali bile olmadi adim bile atmaz iste. Gorumxe bebeyi gormeye bile glmedi 5aylik olduk cokcfenalar
0 oy
(122 puan) tarafından
Bende hic bisey bisey anlamadim gercekten  

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 383 göst.
8 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 110 göst.
0 oy
3 cevap 250 göst.
21 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde NSYhO (390 puan) tarafından soruldu