0 oy
426 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Evde de kimse olmasa girermisiniz 

36 Cevaplar

+1 oy
(7,131 puan) tarafından
Ben onunla birlikte giriyorum hem onu hem kendimi yikiyorum
tarafından
Iyiymis canım:)
(1,629 puan) tarafından
18 aylık oldu hala bu şekilde yıkanıyoruz. En rahatı bu bence. Önce kendim yıkanıyorum, o sırada oğlum suda oynuyor, sonra onu da yıkayıp çıkıyoruz beraber.
(7,131 puan) tarafından
Aynn bizde oyleyiz canim valla hem benim suyun buharinda iceride baya isiniyor cok iyi oluypr benim oglumda 20 aylık
(1,629 puan) tarafından
İyi bari yalnız değilmişim ☺️☺️☺️
-Reklam-
+1 oy
(5,594 puan) tarafından
Giremem uyusa bile giremem Allah korusun depremi var 
(1,077 puan) tarafından
Sende mi Elaizg dasin canım ben Elaizg da oturuyorum ya tabi izmirde felan da oldu her yerde olma olasılığı varda Rabbim korusun yine ben çok korkuyordum gece uyurken bile deprem olsa ne yaparım diye en son 6.7 galiba sallandı bebegimi uyutuyordum yerimden bile kalkamadım
(5,594 puan) tarafından
Rabim yaştmasın inşallah cnm bende izmirdeyim kaynanayla yaşıyorum ev iki katkı alt katı temizlemeye gitmiştim baktım deprem oldu çıktın evden üst kata koştum bebeğim için kaynanan yazık oda eli ayağına karışmış beni çağırmak için balkona çıkmış bebeğim içerde nasıl koştum aldım anlamadım çokta sallanmadık ama çünkü eviniz tebede ama piskolijik olarak çok kötüyüm daha üstümden geçmedi
0 oy
(1,806 puan) tarafından
Giremiorum ya cesaret edip 
0 oy
(12,778 puan) tarafından
Yok girmiyorum uyursa girerim yoksa beraber gireriz yıkanır çıkarız :)
tarafından
Benimki daha 8 aylık giremez benimle daha canım:) girsemde arada çıkıp baksam mı bilemedim
(12,778 puan) tarafından
Örümceği var ise banyo kenarına içine doğru duşa kabin ise köy önüne de oyuncak köy
Yere bırakma düşer örümcek var ise olur
tarafından
Mama sandalyesine oturttum yanima aldım girip çıktık hemen şükür:)
0 oy
tarafından
Pislikten ölsem de girmem net.
0 oy
(844 puan) tarafından
Girerdim ama ama artık bebek olunca girmiorm hep ağlıyor gibi ses duyuyorum rahat edemiorm:) 
(467 puan) tarafından
o ses bendede var psıkolojım bozulmus sandım her kesse varmıs)))
0 oy
tarafından
Uyurken bir kere saçımı boyadım.sonra uyandı.mecbur duşakabin kapatıp girdim.saclarimi halledince onu da yıkadım.bir daha da yapamam tabi .
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Evet yurutece koyuyorum banyoda duruyor yanimda bana bakıyor 

(5,918 puan) tarafından
Bnde halı minderi koyıyırum çok dkkati çekiyor su sesı duyınca:)
tarafından
Mama sandalyesine koydum bende yanıma
(2,360 puan) tarafından
Evet baska odada uyusa bile aniden uyanabilir o daha sakincali gözümün önünde olsun  :)
0 oy
tarafından
Giremem. Eşim veya annem yardim ediyor ben duş aliyorum 10 dk onlar bebegi getiriyir ben kucagima aliyorum onlar su döküyo onu yikama bahanesiyke hergun yikanmis oluyorum 
0 oy
tarafından

Beraber gireriz genelde :)

0 oy
(14,081 puan) tarafından
Yok ya girilmez ne olur ne olmaz 
0 oy
(2,270 puan) tarafından
Giriyorum ben kızımı yüreteçle yanıma alıyorum oğlum çizgi film izlerken yapıyorum hemen 
0 oy
(467 puan) tarafından
pusetıne koyuyorum banyo yapıyorum oda gozumun onun de oyun oynuyo ellerıyle oynar )5aylık 3aylıkdan berı boyle)
0 oy
tarafından
Uyusa bile girmiyorum aklım kalır tuvalete bile yüretece koyup gidiyorum alel acele 
0 oy
(124,402 puan) tarafından
birlikte giriyoz ☺
0 oy
tarafından
Yaşına girmeden önce giriyodim banyo kapısının önüne oyuncaklarını koyardım tüm kapıları kapatırdkm sadece banyo kapısı açık olurdu o şekilde girerdim şimdi kapıları kendi açıyo sandalyeye koltuğa tırmanıp yere zıplıyo 16 aylık oldu asla girmem o yüzden acil durumum olsa bile eşimi beklerim
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Asla girmedim girmem de ne olur ne olmaz eşim evdeyken girerim hep....
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Evet zip zipina koyip,giriyorum
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Uyuttuğum zaman girerim sıkıntı olmuyor 
0 oy
(979 puan) tarafından
Yok duşa girmem. Ben tuvalete bile giderken çamaşır sepetine oturtup yanımda götürüyorum ☺️☺️ kızım 7 buçuk aylık
tarafından
Ay gerçekten mi hiç mı durmuyor :D
(979 puan) tarafından
Bu aralar yanından ayrılınca ağlıyor. Anneye düşkünlük zamanı sanırım.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 167 göst.
23 Mart 2024 Aile kategorisinde Aysekulder (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 366 göst.
23 Mart 2024 Aile kategorisinde Aysekulder (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 244 göst.

406,896 soru

12,209,904 cevap

36,783 kullanıcı