0 oy
956 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

denize gitmişlerdi omuzları kızarık uzatmycgm beni sinirlendrdi bi an unuttm omuzuna hızlıca vurdum bisi yoktu üstünde sıcak hava diye iyice cani yani kızdı bana ağladı ağlayarak kızdı :( içeriye gittim kndme kizdim tek oturaym ddm utandm ynnda olmkdn :( yanıma geldi özür dilerim dedi sasirdm gönlümü almaya clsti ben ole yapmasydm vurmazdn sen dedi alla alla:) her neyse içime dert oldu ağlaması :( uykum vardı kaçtı ynndym kndmi suçlu hssediorm :( ne yapablrm onu iyi hssetrck acaba hani hediye vs değil evde yapablcgm neblm kolay olan el emegmle bisi olablr bi fikir lazim :)

6 Cevaplar

+2 oy
(4,877 puan) tarafından
Yoğurt sür  yoğurt ☺☺
tarafından
evde yok maalesef olaydı iydii :)
(4,877 puan) tarafından
Salatalık ☺☺ rendele sür  
Hiç olmadı üfle canım:)
tarafından
aslında hak etti Hketigi için biyandn uzulemiorm ama ağlaması var ya bitiren o olfu beni :( salatlk sürdrrse yapaym bi kuzum saol:)❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay kız demekki fena yanmış canı sevdiği bi.pastayı falan yap yesin bari
tarafından
bi an el kaldırdı ama vurma amaçlı dgl canınn acisiyla aynen demek ki çok yandi ağladı :(( past güzel fikir saol canım
tarafından
Bişey değil canım:))
0 oy
tarafından
mucuklaa yanaciklarindann ☺
tarafından
sarildik hani nrmlde beni suçlamasi lazm ole olck diye dsnurken bana Hakverdi herif valla dgsk :))
tarafından
olsuunn canim bazen hakli haksiz aramamak gerekiyor ☺
tarafından
allah razi olsun yinede ondan beni de anlayabldi şükür❤ aynen hklsin canım ❤
0 oy
(1,145 puan) tarafından

Herifi  iyi haslamissin  kız Allah seni netmeye :D adamın gönlünü  al adam şimdi piliç gibi kizarmis yazık birde vuruyorsun o acı  çok kötü yap işte  bişeyler olmadı piliç kizart gönlünü  al :D hahaha şaka tabiki. . Pasta yap bitane  mum dik uflesin  yaziktir 

0 oy
(186 puan) tarafından

Ben  olsam hiç birsey yapmazdım  beni üzdüklerine saysın o hep üzüyor aglatıyor beni ben üzmüşüm bir kere çok mu çok ince düşünme cnm boşver bence iyi olunca geçer:)bende ilk zmnlar öyleydim bii hata yapsam içim içimi yerdi zmnla bu duruma getiriyorlar sallar oldum

0 oy
(1,517 puan) tarafından

Ben olsam kızartigim yeri üfler hafif hafif öperdim sarılırdim zaten yumuşar öyle :D :D

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 434 göst.
3 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,574 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 763 göst.
15 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 35 göst.
11 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Panikanne (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 101 göst.