denize gitmişlerdi omuzları kızarık uzatmycgm beni sinirlendrdi bi an unuttm omuzuna hızlıca vurdum bisi yoktu üstünde sıcak hava diye iyice cani yani kızdı bana ağladı ağlayarak kızdı :( içeriye gittim kndme kizdim tek oturaym ddm utandm ynnda olmkdn :( yanıma geldi özür dilerim dedi sasirdm gönlümü almaya clsti ben ole yapmasydm vurmazdn sen dedi alla alla:) her neyse içime dert oldu ağlaması :( uykum vardı kaçtı ynndym kndmi suçlu hssediorm :( ne yapablrm onu iyi hssetrck acaba hani hediye vs değil evde yapablcgm neblm kolay olan el emegmle bisi olablr bi fikir lazim :)
Herifi iyi haslamissin kız Allah seni netmeye adamın gönlünü al adam şimdi piliç gibi kizarmis yazık birde vuruyorsun o acı çok kötü yap işte bişeyler olmadı piliç kizart gönlünü al hahaha şaka tabiki. . Pasta yap bitane mum dik uflesin yaziktir
Ben olsam hiç birsey yapmazdım beni üzdüklerine saysın o hep üzüyor aglatıyor beni ben üzmüşüm bir kere çok mu çok ince düşünme cnm boşver bence iyi olunca geçerbende ilk zmnlar öyleydim bii hata yapsam içim içimi yerdi zmnla bu duruma getiriyorlar sallar oldum
Ben olsam kızartigim yeri üfler hafif hafif öperdim sarılırdim zaten yumuşar öyle
412,391 soru
12,414,975 cevap
44,984 kullanıcı