Kızlar esim askerî personel dun tayinimiz cikti Denizli'ye ben 31+5 hamileyim su an kayseri deyim aileler burda yaşıyor bizde gidicez ama ben doğumu nerde yapmakta kararsız kaldım Şubat sonu doğum görünüyo sizce ne yapmalıyım fikir verir misiniz
Eşin gelebilirse kayseride ama gelemezse denizlide olmalisin bence cunku sana en lazim olan eşin ve oda bebegini gormek ister ailen gelsin denizliye kaynanan falan bakacak biri gerekse once ona düser
Canım bence Denizli'de doğum yap esin de yanında olabilsin. Bir de Kayseri'ye hiç gitmedim ama Denizli'de göre çok çok soğuk bir şehir diye biliyorum. İklim açısından biraz daha rahat olabilirsin Denizli'de.
Benim doğumum da şubatta ama şu saatten sonra bi aksilik olmadıkça doktor değiştirmeye yanaşamazdım sanırım Kayseride aileniz var orda doğum yapsanız eşinizin haftalık izni bitince de bebekle ve eşinizle yanınıza da anne yada kayınvalide hangisi müsaitse artık alıp gitseniz? Ev bulma yerleştirme vs bu kış günü Allah korusun hasta filan olursanız bi grip olmak bile doğumu etkiliyor almıyorlar doğuma. Eşiniz ev bulur temizletir kabaca yerleştirir. Annelerden biri gelir doğum sonrası hem ev yerleştirmeye de yardım eder. Bilemiyorum çok zor bir karar Allah hayırlı etsin
Ne kadar aileler kol kanat gericek olsada esinin yanında olmak her turlu daha iyi bence denizlide guzel yer doktorlari fln secenekli cok olan bir yer soyle dusun dogumu yapıp cocukla evine gecsen yerlesmen alisman cocuk hasta olsa doktor arayisin fln olucak yani simdi gidip kalan zamanda evini kendini hazirla bebis gelince kurulu bir duzeniniz olur aileler her zaman gelip destek olurlar zaten .
Canım benim esimde askeri personel gorevde suan bende ailemin yaninyim kayseride bebegin ve senin sagligin icin uzerine iyice dusunulmesi gereken bir karar kendini en iyi hangi durumda hissetceksen ona karar ver doktorunla ilk kontrolunde konus yolculuk hakkinda dusuncelerini al bence ill haftalarda izin vericekler mi bakalim ona gore bir yol izlersiniz. Doktorun kim bu arada merk ettim :)
Simdi aileler kayserideyse esinde gelebilecekse doguma kayseride yapmak mantikli ama 40 i cikmamis bebekle lohusa halinle denizliye yolculuk yapmakta sıkıntı olabilir denizlide yapsan annen gelse yanina iyi olur ama iyi bi dr hastane bulmak lazim oda yetisir mi bilemicem az kalmis cunku ne olacagi belli olmaz artik ama eger dr hastne kolay bulurum her yer uyar bana dersen denizlide yap annende yanina gelsin derim ben hayirli dogumlar olsun
1,493,639 soru
24,403,540 cevap
350,319 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın