Biz hazırızzzzzz....... Kızlarrrr beni tanıyan vardır uzun bir zamandır burdayım çok güzel arkadaşlıklar edindim son 99 postlarına bakıp ne zaman geçer ki günler derdim yarın doğuma giriyorum sabah 7 de hastanede olucaz heycanımın tarifi yok korku endişe heyecan çok başkaymış kalbimin içine milyonlarca kelebeği bırakmışlar kanat çırpıyorlar gibi tarifsiz bir his inşallah bende yarın yavruma sağlık kavuşurum doğum sonrası müsait olunca küçük oğluşumla geliriz teyzeleri sizleri seviyorum hakkınızı helal edin inşallah hepimiz güzellikle mutlulukla kavuşalım yavrularımıza ve sağlılkla büyütelim ❤️❤️❤️❤️❤️
Hamilelik yolunun sonuna geldin ve artık yarından itibaren bir anne olacaksın cnm
Rabbim seni evladına evladını sana bagislasin insaalah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin yarın bu saatlerde 9 ay karnında tasidigin yavrun kollarında olacak Allahim izniyle
Helal olsun kuzum sende hakkini helal et hayırlısiyla mis kokuluya kavuş insallah guzel haberlerini bekliyoruz
RABBİM yar ve yardımcınız olsun inşallah canım rabbim saq salim kucağına almayı nasip etsin inşallah acısını qöstermesin inşallah RABBİM kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
Hayırlı doğumlar Allahım senide kurtarsın
Ay nekadan güzel yaa . Canım benim Allah sağ salim kurtarsın ikinizi de inşallah.. Allah a emanet ol şimdiden hayırlı olsun
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım
Yaa çok az kalmış canım saatler ne güzel ya sağlıkla kucağına al sağlıkla büyüt inşallah darısı bizlere olsun bende gün sayıyorum ya çok heyecanlı bir bekleyiş son gün hiç geçmez heralde
1,444,508 soru
23,735,377 cevap
313,727 kullanıcı