0 oy
430 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Aylardır ev bakıyoruz bulamıyoruz sebep ne biliyomsnz eşim Kürt oldugu için yazık gerçekten cok yazık ben türküm babamda üstelik askeri personel Kürtlere neden bu kdr ön yargılı yaklaşıyorlar anlamıyorum ama bildiğim şu ki asıl ayrımcılığı bizler yapıyoruz bu ülkeyi bölen bu zihniyet yazıklar olsun o kdr evı begenmıstık ki içimde kaldı 5 aydır evimizden ayrıyız eşim bi yerde ben bi yerde kalıyorm 

12 Cevaplar

+1 oy
(14,824 puan) tarafından
Bir kaç çürük elmalar yüzünden herkesi mimliyorlar
tarafından
Aynen günah ya herkes aynı değil
-Reklam-
+1 oy
(10,884 puan) tarafından
Canım üzgünüm ama bu ülkede bazı beyinler değişmeli 
tarafından
Değişmez cok cahil insanlar var
(10,884 puan) tarafından
Maalesef canım bende Kürt üm ve çok karşılaşıyorum
0 oy
(377 puan) tarafından
Böyle saçmalık mı olur insanların nereli kim olduğuna goreemi ev veriyolar 
tarafından
Malesef öyleymiş bnde inanmazdım
(377 puan) tarafından
Allah kolaylık versin bi an önce bulursunuz inşallah böyle düşünenlere de Allah akıl versin
0 oy
tarafından
Bizde ev bakarken peçeli olduğumu görüp evi vermekten vazgeçenlere denk geldik. Her çeşit insan var şu toprağın üstünde. Naparsın.
tarafından
Allah ıslah etsin böylelerini senin peçenin kime zararı var
0 oy
(1,885 puan) tarafından
Ne alakası var Suriyelilere çatır çatır ev veriyorlar da Kürt olunca mi ev yok. Nerdesiniz ki canm siz 
(15,952 puan) tarafından
Bitlis'ten kız aldık bizde Corumluyuz ❤️beş parmağın beşi birmi her yerin iyisi kötüsü var
(748 puan) tarafından
Canm kurtsün die vermemezlik yapilmamıştır .dogulu kardeslerimiz kalabalik olarak yasiyor cogu hepsi degil ama geleni gidenide bitmiyor ev sahipleri sikayet olur şü bu olur diee vermemis olabilirler vede illaki bu tarz insanlar cikicak kac milyon insaniz .ona bakarsak kurt olup bölücülük yapnlarda var ama yapmayanlarda var buda bunun gibi bisey.tabiki yapilan hos degil ama kac milyon olduk ülkece bilmiyorum ama iyimizde kotümüzde vatan severimiz ve vatan hainimizde var bu bir gercek
tarafından
Biz zaten İzmitli değiliz eşim 7aylık kızım var ben varım misafir filan ayda yılda bir gelir gelsede. Kürt diye vermemiş resmen kactır böyle oluyo eşi caydırmış adamı kontrat imzalamaya gitmiş eşim vazgeçmişler memleketini duyunca.bende batıdan doguya gelin geldim kimse bana ayrım yapmadı Cok Kürt tanıdım bizim insanımızdan cok daha iyi insanlar. Bana kimsenin yapmadığı insanlığı yaptılar hamile oldum her komsum hergün yemek getirdi geldi bana baktı yaptıgı iyilikleri anlatamam ya o kdr merhametli insanlarki .kısacası ön yargı cok yanlış bşy
(748 puan) tarafından
Annemlerin bina ful dogulu birtek anne babam dogu karadeniz ve ne bz ayrimcilik yapariz nede komsulari soylemlerinde cok haklisın bu insanlari birbirine dusurenlerin vebali bu ödesinler allh katinda
tarafından
Amin canım vicdan merhamet versin kalplerine hepimiz kardeşiz aynı topraklar içerisinde yaşıyoruz
0 oy
tarafından
Niye ev verilmiyor çok saçma 
tarafından
Kürt ya dertleri neyse Kürtlerle artık
0 oy
tarafından
Bu ülkeyi sadece Türkler mi kurtardı peki? Nedir bu cahilliğin sebebi? Çanakkale de Kurtuluş Savaşı'nda ölen milyonlarca Kürt kardeşimiz var. Türk, Kürt, Çerkez, Alevi, Sünni, Süryani, Hristiyan hepimiz yüzyıllardır bu topraklarda değil miyiz? Ki bu topraklara ihanet edenin ırkı olmaz , dini , dili olmaz. Osmanlı zamanında Ermeni'lere "milleti sadika" denmiş ama Ruslar'in kandirabildigi devletine milletine karşı ayaklandirabildigi tek insanlar da yine Ermeniler olmuş. Bizim ülkemizde açgözlülük var , bağnazlık var. Kürt olunca terörist muamelesi gösterirler ama bilmezler ki terörün Kürtlerle hiçbir ilgisi yok. Namus için kendi öz kızına kıyarlar yeri gelince oğullarını kurban ederler ve böyle bir toplumdan dağda gayrimeşru hayat yaşamalarını bekliyorlar. PKK kaç kez dayandı o köylerdeki evlerin kapısına hiç mi kimse okumadı ? Çocuklarından biri ya da hepinizin canı diye hiç mi duymadılar ? Bu ülke kurulduysa o cephelerde o bu demeden savasildigi için kuruldu. Bu ülke yeniden ayağa kalktiysa içinde yaşayan her bir insanın sayesinde ayağa kalktı. Yazıklar olsun ! Benim babamın dedesinin babası tek kelime Türkçe bilmeyen biriymiş. Ne oldu yani ne yaptı o adam Türk olmayarak?? Bu zihniyetten nefret ediyorum Allah belalarını versin 
tarafından
Amin canım cok güzel yazmışsın zaten böyle yapan insanlar cahil insanlar bunlar bu şekılde davrandıkça bu ülke bir adım ileri gidemez herkes herkese saygı duymak zorunda hepimiz din kardeşiyiz. 15 temmuz darbesinde Bitliste adım atacak yer yoktu herkes sokaktaydı o kdr vatanını milletini seven Kürtlrr varki kısacası bu ülkeyi bölen aslında bu zihniyetteki insanlar
0 oy
tarafından
Haklsin sedef 

:/
0 oy
(8,063 puan) tarafından
Kürtlükle alakası yoktur öyle umuyorum ama hani genelde doğu da çok kalabalık ve birlik yaşanır ya belki ondan çekinmiş olabilirler evi vermeye
tarafından
Sorsaydı bacım kimsemiz yok bi evladım var bitane kocam eşim söylemişte üstelik
0 oy
tarafından
Var boyle kısımlar canım enısteme dogu da polis diye soba satmayanlar dahı vardı ne yazkkı bir kac geri kafalı yuzunden bu ulke hep böyle kalacak 
tarafından
Var canım haklısın herkes aynı değil
tarafından
Rabbım dogru yolu goster sın herkese ınsallah
0 oy
(52,400 puan) tarafından
ne alaka ki ev bakarken türk kurt laz misin diye mi soruyorlar
tarafından
Nerelisin diye sormuş kac eve baktıysa eşim
(52,400 puan) tarafından
on yargi var ne yazikki
0 oy
tarafından
Ahhh ahhh ben kurdum diye kuran kürsü hocası kızını benimle konuşturmadi 

Dedemi camiden kovdular 

Kastamonuda yasıyorum kaynanama gelinin nereli dediklerinde istanbul diyorlar bende yooo ben aslen siirtliyim sadece istanbulda doğdum diyorum 

Çok kötü kaplı insanlar var gercekten de 

Heleki dedemi camiden kovmalari çok zorumuza gitmişti sabah namazı ve yatsız namazı dışında tüm namazlarini camide kılmayı seven dedeme yaptılar üstelik 80 yaşındaydı dedem

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 220 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde PrensesAnnesi1903 (752 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 666 göst.
0 oy
4 cevap 98 göst.
27 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Annebebek34 (1,020 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 170 göst.

Kategoriler

1,434,525 soru

23,593,595 cevap

305,686 kullanıcı

...