Mrb kızlar ben 4 ayımda aşırı şekilde midyeye aş erdim ama midyenin içinde sağlıksız bişey varmış o yüzden geçiştirdim zorla unuttum yemedim ama şuan 8 ayıma girdim yine aynı şekilde deli gibi midye istemeye başladı canm napmalıyım sizce bi tane yesem nolur
Bi tane yerseniz bı şey olmaz galiba benim de canım ciğer istemişti bende bi tane yemiştim
1 taneden bisey olmaz canı. Doktorlar bile aşerdiğiniz şey ne olursa olsun bi parça yeyin diyorlar sıkma kendini daha fazla
Sagliksiz olmasinin yanı sira asiri civa ve demir icerdigi icin hamilelikte aşırısi zararli. Ama 3 5 tanede ye asermenin nasil bsey oldugunu cok iyi biliyorum
Canm daha tadini bile bilmiyorum o midyenin ama gecenlerde bi yazi dikkatimi cekti burda yorumlarda sanrm bebegn ölümüne sebep oluyormuş biri oyle diyordu dogruluk payini bilmem ama
Bende as ermistim yasak oldugunuda bilmiyodum iki uc gunde bir 5 6 tane yemistim 1 ay boyunca allaha sukur hic bisey olmadı suan 36 haftalık oldum
Ben bi kac kere yedim simdilik bisey yok ultrasyonlardada bisey cikmadi
1 tane bisey yapmaz cnm. Nefsin korelsin ye 1 tane.
Bende hamileliğimin ilk aylarında sanırım 2. Ayda falan tatildeyken çok canım istemişti normalde çok yerim eşim aldı 2 tane yedim nefsim köreldi
1,492,450 soru
24,386,216 cevap
349,011 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın