Fazlasi zarar ekibi sizin evinize gelse neleri alir ve en cok malzeme hangi odadan cikar
Benim, masa ve sehpalarim net gider cunki 1 sehpa takimi 4 tane de masa var. Onun disinda en cok esya odamdan cikar
Evde bana ait olan bir yatak odam var onuda keşke almasaydım emekli işi pişmanım kocamın beğendiği daha güzeldi keşke onu alsaydım
Hiç gereksiz esyam yok ama boşta kalan şu an sadece puset ve ana kucağı var artık kullanmadığım için onlarda gardıropun üstünde duruyorlar
Çeyiz yastık.yorgan battaniye çok
ay kalabalığı hiç sevmem bekarken anne ben hiç senin gibi yapmicam.dedim.annemden kötü haldeyim gurbette olunca yastık.yorgan lazım.oluyo 10 kişiye yetmiyo bile sonra o çeyizler of :/ rahat 50 tane oyalı havlum vardır jullanmaya kıyamıyorum.memlekette olsam.gelen gid n olur kullanırım ama burda eşimle ben için cikartmiyouorim yazık diye.
Tv:yok
Tv unitesi:yok
Vitrin:yok
Salon takimi:yok
Orta sehpa:yok
Yemek odasi takimi :yok
Evlenirken fazla hic bi sey almadim,bi uclu koltuk takımı, yatak idasu,beyaz esya,bi yemek takimi,esimle bana günlük kullanmak icin ikeadan birer tane kupa, tabak, kase aldik o kadar
Evdekı fazlalık kaynanam ahhahahh onu gotırebılırler. Fazla esyamda yok ıhtıyacları aldım sadece, sadelıgı severım
1,488,660 soru
24,333,242 cevap
345,734 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın