0 oy
1,804 göst.
Aile kategorisinde (1,340 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
9 aylik oğlum var ve babasina hep düşkün ya babasi yokken benim kucağımdan ayrılmaz sürekli bana gelir oynarız filan ama babası varken asla yuzüme bakmaz hep babasina gider sadece emmek istediğinde bana gelir emip tekrar babaya gider eşimde bende çok ilgiliyiz oğluma karşı ama eşimi daha çok sevmesini kıskanıyorum sinir oluyorum valla kimse linçlemesin ben kaç yıl çocuk olsun diye uğraştim 9 ay karnimda taşıdm o doğum sancısını ben çektim ve sezeryan ile doğdu kordon dolandi boynuna da ve her gece defalarca ben kalkıp bakıyoruz gece günduz aç ve uykusuz oğlum için uğraşıyorum tamam eşimde destek oluyor çocuk çok ağlarsa filan bakiyor ama benim emeğimin ceyreği bile değil yaptıklari ama oğlum onu çok seviyor. Çok guler yuzluyüm onunla oyun oynuyirum şarki söylüyorum geziyorum onunla filan eşim hep telefon oynar çocukla oynamaz en fazla 5 dk oynar yinede babaci çocuk. Ya oğlumun doğdu dogalı ağlama krizleri çok olur önceden gazdan olurdu şimdi dişten ben saatlerce uğraşıyorum sussun diye susmuyor eşim kucağına alınca hemen susuyor delircem. Sizin çocuklarda boylemiydi ve sonradan banada bağlanir mı babasini sevmesi guzel ama beni neden sevmiyor anlamiyorum buna sinir oluyorum

45 Cevaplar

+7 oy
tarafından
Yanlış anlamayın ama psikolojik destek almanızı tavsiye ederim. Normal bir düşünce şekli gibi gelmedi bana. Ben şuan hamileyim ve umarım babasına düşkün olur da o gelince biraz olsun rahat ederim işlerimi yaparım diye dua ediyorum. 
tarafından
Siz ne yazdığınızı bilmiyorsunuz sanırım. Bebeğin babasını sevmesini kiskaniyorsunuz ve normal dememizi bekliyorsunuz. Ayrıca da bebek yani bu gün içinde kimi az görüyorsa o geldiği an ona gider. Sizi sevmedigini de nereden çıkardınız bilemiyorum ama konuşma şeklinize bakılacak olursa pekte cevap vermeme gerek yok. İyi günler
(1,340 puan) tarafından
Cok üzüldümmmm cevap vermicek olmaniza orada ne yaziyor babasıni sevmesi guzel diyorum yani sevsin babasini ama benide sevsin anlamiyirsunuz sizinle ayni fikirde olmayan ya anormaldir ya uslupsuz tamam cevap vermeyin umrumda sanki
(39 puan) tarafından
Bu kadr kıskanç olmak seni yormuyor mu bende arkadaşa katılıyorum desteğe ihtiyacın var sen kıskanç olduğun için bence çocuğun babasına düşkünlüğü sana aşırı geliyordur baba yani çocuğun babası el degilki bırak  düşkün olsun eşininse seni kıskandığını düşün çocuk sana düşkün diye ne hisseerdin
(1,340 puan) tarafından
Yaaa sabır eşimi sevmesi hoşuma gidiyor yaa arkadaşim anlamiyor musunuz zaten venim babamla hic baba evlat olamadm oglumla eşim iyi olsun isterim hep kıskanmak derken cekememek değil sizin orda kiskanmak ne anlamda acaba cocuk babasi varken beni yabanci gibi goruyor bna  gelmiyor alsam ağlıyor sevmiyo beni sanki o babasi ben yabanci anladin mi onu demek istiyorum benide babasini sevdiği gibi sevsin istiyorum bunu çok anne yaşıyor ama siz kıskanç değilsiniz diye neden benim psikolojik sorunum oluyor ben demiyorum ki babasini sevmesin bunu istemiyirum demedim ki
(39 puan) tarafından
Bunu hepimiz  yaşıyoruz ama Hiç senin gibi düşünmemişsin ama sen bu konuya baya takılı kalmışsın hiç kendini hırpalama zamanla alışırsın
-Reklam-
+3 oy
(6,798 puan) tarafından
Valla o kadar saçma bir dert ki Allah başka dert vermesin :) bende eşim 5 dk bi alsa da dinlensem derdindeyim herkeste bi huy işte 
(1,340 puan) tarafından
Kiz Allah baska dert vermesin diyon da harbi zoruma gidiyor
(6,798 puan) tarafından
Valla ilk defa seni gördüm bebeği babasından kıskanan bırak boşver akşama kadar zaten seni görüyor çocuk özlüyodur babasını. Sanki el mi kendi kocan çocuğun babası:D
+1 oy
tarafından
Gerçekten yazdıkların normal mi ya ne var bunda çocukla babanın arası iyi olsa sorun olmasa sorun 
(1,340 puan) tarafından
Bakin diyorum ki bana hiç bağli değil babasinı sevsin o sorun değil ama beni neden sevmiyor diyorum babasini srvmesin demedim
tarafından
Seni illa ki seviyor onu daha az gördüğü için seni gün içinde daha çok gördüğü için
(748 puan) tarafından
Kendinle celisiyorsun babasi yokken kucagimdan hic ayrilmaz diosun simdide beni neden sevmiyor diyorsun.
(1,340 puan) tarafından
Babasi varken ben yabanciymism gibi davraniyor alsam ciğlik cığliğa ağliyo o yuzden diyorum
(748 puan) tarafından
Olsun cok normal bizim cocuklarimizda oyle inanki bu şekilde düsünme bu duygun suan normal bir seviyede olabilir ama uzayan zaman asiminda artar farkli bir sekil alır.biz anneyiz istiyruzki en cok bizimle olsun ama olmuyir alış canim
0 oy
(1,885 puan) tarafından
Doğası gereği anneye daha düşkün olacak merak etme :) linclik bı durum da yok bence anneyiz biz en çok bizi sevecekler sevmeliler :)
(1,885 puan) tarafından
Kız seviyo tabi seni oğlun. Her bebek yapıyor onu gün boyu seninle olduğu için biraz öyle. Azıcık daha büyüsün anneci olacak sen bunalacaksin:) ben bebeğimi kiskanmiyorm diyene inanmam. Kimi açık açık dile getirir duygusunu kimi bastırır ama çok normal bı duygu. Kediler bile kıskanıyor yavrusunu kolay kolay kimseye elletmiyor saklıyor kiskancaz tabi :)
(1,340 puan) tarafından
Aşağida biri bana psikolojik destek al demis ya demekki baya anormalim :)
(1,885 puan) tarafından
Ben karnimdakini kiskaniyorm daha doğmadan. Sonra kocamı da kiskaniyorm çocuk doğunca en çok beni sevceksin diye tehdit ediyorm. Gel o zaman beraber gidelim bizi kırmızı oda paklar:)
(1,340 puan) tarafından
HAHAHAAHAA  yaa aynen bende napim elimde değil eşim bile fark ediyor da oglum anana git yoksa ikimizide evden kovar anan diyor dalga geciyo
(1,885 puan) tarafından
Geçecek kuzum:) biz deli değiliz anayiz ana:)
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Anne ve babaya düşkün olsun da başkasına olmasin.. siz hep yanındasınız, babayı sadece belli saatlerde gördüğü için özlüyordur.
(1,340 puan) tarafından
Olabilir canm soğol
0 oy
(1,087 puan) tarafından
Canım benim oğlumda 11 aya kdr aşırı babacı, ki 16 aydır oğluma gece gündüz ben bakarım eşim asla bakmaz sadecei gündüz 1 saat dışarı götürürdü, kış geldi artık gezdirmedi. Şimdi oğlum 2 aydır bana bağımlı yaşıyor mağersem önceden tuvalete gitmek yemek yemek lüksmüş. Şimdi kucağınmdan eteğimdan inmez... Bir dönem gibi düşün sonra sana döner
(1,340 puan) tarafından
Tamam canm sağol
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Cocuk gunduz zaten seninle babayi ozlemis oluyor baba eve gelincede surekli ona gitmek istiyor. Bunda kıskanilcak birsey yok canım. Benim ilk oglum da anneanne duskunu ikinci oglum dedesine düskün  bizde anne baba olarak ilgiliyiz tabiki ama cocuk bu yani 
(1,340 puan) tarafından
Teşekkürler canm
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Babasını özlüyor canım o yüzden bence tadını çıkar her ağladığında babasına ver sen işini hallet keyif yap keşke benim ufaklikta babasına gitse de bende arada nefes alsam :)
(1,340 puan) tarafından
Oyle yapiyorum ama sıpa bana hic bakmiyor diyede uzulüyorum ya :)
0 oy
(2,507 puan) tarafından
Çocuktur canım anlamaz şimdi babasını az gördüğü için ona daha cazip geliyor. Zamanla geçer merak etme 
(1,340 puan) tarafından
Tamam canm tesekkur ederim
0 oy
(581 puan) tarafından
Zaten gündüz tamamen senle olduğundan babasını özlüyordur kızım da öyle eşim bakmasa bile kızımın babasını çok sevmesi çok hoşuma gidiyor otur onları izle zaten gün boyunca sen ilgileniyorsun otur bırak babasıyla dursun senin annesi olduğun kadar oda babası yapabilecek çok bişeyin yok mutlu ol bu duruma bence 
(1,340 puan) tarafından
Yok mutluyum zaten babasini sevsin ve aralari iyi olsun ben babamla hic baba kiz gibi olamadm bunlar guzel baba ogul olsun istiyorum ama bana hiç bakmamasuda üzüyor beni
(581 puan) tarafından
Canım babasının yanında güvende ya ondandır sevmeme gibi bir ihtimali olamaz öyle düşünme benim kız bazen karnını doyurmaya bile gelmiyor babasından ama gündüz sarılıp öper akşam sanırım annesi ben değilim :D  sen onun annesisin sevmeme gibi bir ihtimali yok düşünme öyle canım otur dinlen boşver
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Benimki de 9 aylik tam tersi babaya hic gitmez anca uyurken is yaparım ya da kendimle gexdiririm is ysparken yine de babada durmaz. Çalışıyor musun sen. Esin kac saat evde cocukla gunde ne kadar vakit gecirir
(2,265 puan) tarafından
Ayrica bakma sen yorumlara bende olsam kiskanirdim :)
(1,340 puan) tarafından
Ben calismiyorum butün gun oglumlayim eşim akşam 6 gibi eve gelir
(2,265 puan) tarafından
Ben de calismiyorum canim benim esimd 5bcuk 6gibi gelir. Yapi meselesi herhalde benim kuzenlerde babaya düşkün  babayi az gorunce ozluyorlar herhalde ortası yok ya bu bebislerin
0 oy
(946 puan) tarafından
Erkek çocuklari anneye daha düşkün olur yaa, bence zamanla düzelir bu. Belki babası çalışıyorsa az gördüğü için öyle davranıyor olabilir
(1,340 puan) tarafından
Olabilir canm sagol
0 oy
(260 puan) tarafından
Allah'ın zoruna gider yapma etme tövbe de benim bebeğim 3 yaşında gördü babasını CEZAEVİNDEYDi ki şimdi aralarında hiç bağ yok çok uğraşıyorum çok çabaladım ne kadar zaman oldu olmuyor işte keşke seninki gibi olabilselerdi
tarafından
Canım benim eşimde oğlumu görmedi görevden dolayı oğlum hiç yanına gitmiyordu şimdi 2 yaşında sürekli telefonda konuşturdum gösterdim şimdi yine yok ama biliyor babasını yanına götürmedn mi hiç
(260 puan) tarafından
Yok başka şehirlerde yok bir kere götürdüm daha goturemedim zaten kızim hasta doğmuştu eşimi düşünmedim evlat derdinden ese sıra gelmiyor
0 oy
tarafından
Yani biraz abartmıyor musun babası sonuçta 
(1,340 puan) tarafından
Yok kiz oyle degil babasini sevsin zaten ama beni hiç aramiyor bakmiyor gel desem ağlar babasina kacar yani oyle bi gorsen babasi varken yabanci gibi goruyo beni
0 oy
tarafından
Kız ben babasını görmeden 9 ay hamilelik çektim ondan sonra 8 ay yatalak oldum açık sezaryen oldum tedaviye başlamak için oldumda öyle yürümeye başladım şuan 2 yaşında eşimin kopyası birseyi bile bana benzememis ne acılar çileler çektim suan hala babası yok yanımızda ama babasına aşırı derecede bağlı üstelik hiç görmüyor bile yanına gelince eşimde bana vermez bakar eder ama bana olan ilgisi apayrı asla yanımdan ayrılmaz parmak gösteriyorum kızıyorum gelip parmağımı öpüyor elimi öper anne der eşimde beni kıskanıyor bana aşırı düşkün bende bunu kıskanıyorm herkes kocanin ikizini doğurmuşsn diyorlar eşimde kendimi klonladim diye benimle dalga geçiyor
(1,340 puan) tarafından
Yaa cok tatlisınız insallah benimkide ilerde bana boyle olur
tarafından
Olur canım eşim olsaydı eminim benimkide Baba delisi olurdu
tarafından
Ahahah benimki de babasının kopyası herkes diyor kız bu aynı babası diye en son dayanamadım artık aynı baba diyenlere napayım babası çok tatlıydı bende aynından bi tane daha yaptım diyorum gülümseyip susuyorlar :))))
0 oy
(11,688 puan) tarafından
Boswer bacım sevsin benımkıler korkuyor
(1,340 puan) tarafından
Babasini sevsin zaten ya ona sozüm yok da beni sevmiyo sipa
(11,688 puan) tarafından
Dün biri bacagıma yapısık biri kanguru da omumde saatlerce iş ütübyptım
0 oy
(39 puan) tarafından
Kız sen babasından kıskanıyorsun ya ben napim benim kızım babaanne aşığı hayır tercih yap desem onu seçer ama ben annesiyim yani o ben doğurdum illaki aklı başına gelince kıymetimiz bilinir
(1,340 puan) tarafından
Aayyy deli olurum ya ben oyle olsa
(39 puan) tarafından
Arada bende deli oluyorum ama napim ıyi yanınsan  bakıp  sorumluluklarımı hafifletmeye çalışıyorum ben kız sabah kalkar papağan gibi babanneneme gitcem babanneme gitcem iki saat zor oyaliyorum sonra bir iniyor daha getirebilsene aşk olsun ben onlara üye oldum onu getiremeyince ben yanına iniyorum napim hem kendimi hem onu tuketceme  açıklanmasını bekliyorum büyüklü yerde çocuk buyurmak çok zor cook ama guzellikleride var  idare ediyoruz isde
0 oy
(862 puan) tarafından
Benim oğlanı anlatmışsın 
(1,340 puan) tarafından
Neden boyle bunlar ya
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Hmm bide 9 aylık  bebeğinle konuşmayı dene canım mantıklı Bi açıklaması vardır :) 
(1,340 puan) tarafından
Konuştum sen beni doyur gerisine karışma dedi :D
(25,224 puan) tarafından
Gayet mantıklı :)
0 oy
tarafından
Kız benimki akşama kadar tepki vermez konuşurum bol devindiğini bile hissetmiyorum eşim akşam konuşuyor gelince halay çekiyor maşallah kahrı ana çeker baba sevilir ne güzel işte daha karnimda başladı bizimki burada ben kaç kişi gördüm eşim çocuğuma bağırıyor yada eşim ilgilenmiyor vs mutlu ol kendi kendini doldurma!
(1,340 puan) tarafından
Yok kiz eşimi sevmesi mutlu ediyo beni ama beni sevmemesi uzüyo

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 128 göst.
3 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 16Nur16 (155 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 658 göst.
1 Ocak 2022 Aile kategorisinde Gamzenur25 (410 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 347 göst.
17 Haziran 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (310 puan) tarafından soruldu