0 oy
1,861 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,340 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
9 aylik oğlum var ve babasina hep düşkün ya babasi yokken benim kucağımdan ayrılmaz sürekli bana gelir oynarız filan ama babası varken asla yuzüme bakmaz hep babasina gider sadece emmek istediğinde bana gelir emip tekrar babaya gider eşimde bende çok ilgiliyiz oğluma karşı ama eşimi daha çok sevmesini kıskanıyorum sinir oluyorum valla kimse linçlemesin ben kaç yıl çocuk olsun diye uğraştim 9 ay karnimda taşıdm o doğum sancısını ben çektim ve sezeryan ile doğdu kordon dolandi boynuna da ve her gece defalarca ben kalkıp bakıyoruz gece günduz aç ve uykusuz oğlum için uğraşıyorum tamam eşimde destek oluyor çocuk çok ağlarsa filan bakiyor ama benim emeğimin ceyreği bile değil yaptıklari ama oğlum onu çok seviyor. Çok guler yuzluyüm onunla oyun oynuyirum şarki söylüyorum geziyorum onunla filan eşim hep telefon oynar çocukla oynamaz en fazla 5 dk oynar yinede babaci çocuk. Ya oğlumun doğdu dogalı ağlama krizleri çok olur önceden gazdan olurdu şimdi dişten ben saatlerce uğraşıyorum sussun diye susmuyor eşim kucağına alınca hemen susuyor delircem. Sizin çocuklarda boylemiydi ve sonradan banada bağlanir mı babasini sevmesi guzel ama beni neden sevmiyor anlamiyorum buna sinir oluyorum

45 Cevaplar

0 oy
(12,808 puan) tarafından
Benim oğlumda babasına aşırı düşkündü kimdi bana düşkün geçici Bi durum bu kıskanacak bişi değil bence canm
(1,340 puan) tarafından
Tamam canm sağol
-Reklam-
0 oy
(788 puan) tarafından
Babasını daha kısıtlı gördüğü içindir sen nasıl olsa hep yanındasin her istediğinde ulaşabiliyor ama babası öyle değil.  Bence arada babaya bırak çık gez özlesin seni de :))
(1,340 puan) tarafından
Olabilir canm sağol
0 oy
tarafından
Kıskançlık iyi birşey değil kendi kendini yer bitirirsin 
(1,340 puan) tarafından
Yok kız iyle kotu kıskançlik degil benide sevsin istiyorum yani
0 oy
tarafından
Ne desem bilemedim tuafsin yani benimkide öyle gün boyu beni görüyor baba sabah 8de çıkıyor akşam 8 de geliyor haliyle devamlı ona atılıyor ne varki bunda bence sen destek al
(1,340 puan) tarafından
Tamam
tarafından
Çocuğu da böyle yapıyorsan ondan kaçıyordur
(1,340 puan) tarafından
Evet sen destek al diyor oglum boyle beni tanımadan bilmeden deli teshisi koyuyor bende tamam diyorum ondan kaciyor benden
tarafından
Tanıyıp bilmek değil kendin anlatmışsın zaten ayrıca her piskatriye giden deli değil bunu dedikten sonra nasıl bir ön yargın oldunu anladım ve kıskançlığın fazlasıda hastalık iyi günler
0 oy
tarafından
Çocuk yapıp hasret bekleyip babasından kıskanıyorsun Allah akıl versin sen yaptıklarını hep böyle sayar mısın gelinine Allah sabır versin kocasından kıskanan geline neler yapar tahmin edemiyorum 
(1,340 puan) tarafından
Aminn
0 oy
tarafından

Aynı bnm oğlanı anlattın :)

Babayı görünce ağlar kucağına alsın diye sonra baba alınca beni unutur sanki ben üvey anasıyım :)

Halbuki babası ne adam gibi oynatmayı bilir ne bişey tamam ilgilenir biraz oynarlar ama eşim ne oynayacağını bilemediği için tlfonu açar video izletir ona da ben kızarım filan :) 

Seninde dediğin gibi onu doğran benim doğuracam diye ölümden dönen benim ama gel gör çocuk babacı hatta annem onu babası doğurmuş diyo babasında iken ben isteyince eliyle ittiriyo beni zorla alınca da ağlıyo :)  bi acıkınca bi de emerken bi annesi olduğu aklına geliyo :( ama bu biyandan hoşuma gidiyo çünkü gece ağlayınca bende susmuyo babada susuyo baba onu uyutmaya uğraşırkene ben mışıl mışıl uyuyom ohhh miss8-) ama bi yandan da kıskanıyom ne buluyo bu çocuk sende anneyi unutacak kadar diyom eşime ne dese beğenirsin sen bende ne buluyorsan çocukta onu buluyodur diyo eşşek yaa :)

(1,340 puan) tarafından
Ya kıskançlik diyince herkes kotu algılamış ama ben kotu anlamda degil hani babasina sevgisini çok begeniyorum ama bana karşı neden oyle degil bu yani kıskanmam
tarafından
Ya millet kafayı sıyırmış boşver sen onları :)
Bnm 11 yaşındaki oğlum babasının yüzüne bakmazdı beni de wc ye yollamazdı kapıda beklerdi ben wcden çıkana kadar ama bu tam tersi bana hiç düşkün değil benden abiye de gider babaannesine gider ama akşam baba evde iken kimseye gitmez bazen elimden yemek bile yemez illa baba yedirecek adamda süt olsa onu emer bana gelmez o derece :) ama dediğim gibi hem kıskanıyom hemde işime geliyo bu durumdan faydalanıyom mutlu oluyom :)))
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Ciddimisin ? Şu 9 ay ben tasidim lafinada gıcık oluyor Allah öyle emretmiş oyle olmus erkeklere verseydi bu özelliği eminim onlarda taşırdı oda babası onun icin aabahtan aksama caliaiyor eve ekmek getirmek icin bide isten gelip onunla ilgileniyor ne güzel babasina düşkün olmaaida cok normal kiskanilcak birsey yok benim oglum bana aşırı düşkün keske babasina daha düşkün olsaydı hamileyim suan yoruluyorum hep bana gelmek istiyor 
(1,340 puan) tarafından
Haklisın
0 oy
tarafından
Daha ne istiyorsun kız alalh seni sanki yabancı mı babası benim oğlumda düşkün ne olacak ki 
(1,340 puan) tarafından
Kiz babasi varken ben yabanciymısim gibi davraniyo 2 dk alsam babasindan ağlayip kaçıyo filan
tarafından
Bu zmanlarda normal canım birde erkek ya onu görmüyor felan ondan böyle anlıyorum seni sende izle onları canım sende kaynaş aralarına
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Fazla abartıyorsun kuzum sana zarar. En azından babasına düşkünse rahat iş yaparsın eşin evdeyken banyonu yaparsın çok faydası oluyor bizimki de öyle Allaha şükür ediyorum sadece bana bağlı değil diye. İleride kayınvalide olacaksın bu kadar abartırsan geline ortakçı olursun bak
(1,340 puan) tarafından
Ya kotu anlamda kiskanmiyorum babasina sevgisi cok guzel zaten oyle olsun ama babasinin yanidayken ben yabanciyim gibi davraniyor
(13,304 puan) tarafından
Bırak kız paçanda gezmesinden iyidir. Şükür et
0 oy
tarafından
ben bilerek eşime veriyorum  bak senin için neler yapıyor diyorum bence yanlış düşünüyorsun 
(1,340 puan) tarafından
Olabilir canim haklisın
0 oy
(3,863 puan) tarafından
Bende ilgilensin istiyorum ama nerde is gucden eve gelemiyoki 
(1,340 puan) tarafından
Allah kolaylik versin sana canm o zaman tek zor
0 oy
(748 puan) tarafından
Cnm aklını başina topla nedrmrk babacı kıskniyrum fln.butun cocuklr oyledir baba isten geldin babaya yönelirler bizim yuzumuz cok asina babayi gordumu geyecnlnmasi norml saatler snra farkli bir yuz goruyor
(1,340 puan) tarafından
Olabilir canm sağol
0 oy
(78 puan) tarafından
Kızlar biraz linclemisler :) ben seni anlayabiliyorum ama çünkü bende aynı şeyi hissettim oğlum şuan 18 aylik o zamanlarda benimki de öyleydi babayı kıskanmak değil de insan anne olduğu zaman o duyduğu müthiş duyguyu, emeklerinin karsiligini çocuğunda da görmek istiyor  hele ki ilk cocuksa :) kimi bebekler doğduğundan itibaren anneye daha düşkün özellikle kız bebekler kimi bebekler de daha bağımsız bizimkiler gibi :) ama merak etme 1 yaşına doğru daha düzene giriyor anne diyip boynuna sarıldığı zaman herşeyi unutuyor insan :)
(1,340 puan) tarafından
Ya baya linclediler sagolsunlar zaten moralim bozuktu dahada bozdular insan gibi dusüncemin yanliş olduğunu söyleyene yine lafim yok da psikolojin bozuk bile diyen oldu sağolsunlar teşhis koydular
0 oy
(999 puan) tarafından
Keşke benim oğlum da işten gekince babaya gitse daha ne isterim.... Babasına hevesle geliyor iki dakka zor seviyor hemen beni istiyor.... Yani bence biraz abartıyorsunuz gibi geldi.. çocuk bu ya anacı ya babaci olur 
(1,340 puan) tarafından
Haklısin canm sağol
0 oy
tarafından
Bebeğimde 9 aylık acayip babaci bigun benim için agladigini görmedim gündüz hep benle ama akşam babasi işten geldimi beni bilmez sadece karnını doyururum sonra hep babada çok şükür ki babaci en azından gece yatana kadar rahat ediyorum
(1,340 puan) tarafından
Ya ben biarz üzuluyorum bazen esim 3 gun evde oluyor calışmiyor cocuk benim kucagima emmek disında gelmiyor ozluyorum alsam ağliyor yabanci biri almış gibi
tarafından
Seni çok iyi anlıyorum benim kızımda öyle baba evde oldu mu annesini bilmez. Bazen ben söyleniyorum o kadar doğurdum acı cektim doguryim babaci olsun eşim bana kıskanıyormusun diyor
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Zamanla düzelir annesi... Bunu hiç kafana takma takıntı haline getırme. Bebegın saglıklı huzurlu bır yuvanız var dıye Allaha bol bol sukret.  Hayatı akışına bırak
(1,340 puan) tarafından
Sagol canm
0 oy
(272 puan) tarafından
Aynı benim kızımı anlatmışsın ama inan eşime gidince biraz kafa dinliyorum onda sus pus odama gidip biraz dinleniyorum telefonla veya kendimle uğraşıyorum ama inanın bu zamana kadar hiç kıskanmadım sizde kendinize vakit ayırın yani çoçuk sürekli bizimle olmaktan bunalır sizde bunaltı olmuyor mu koca gün birlikte biraz babası ile vakit geçirmesi onun için çok iyi olur bırakın akşamları siz keyfinize bakın neden kıskanıyorsunuz ben buna anlam veremem

Hergün aynı babasına düşkünlüğü sizinle çok fazla zaman geçirmesi canım sal biraz duygularını kıskançlık falan gerek yok bunlara
(1,340 puan) tarafından
Tamam canm sağol
0 oy
tarafından
Canım eğer seni sevmese istemese gün içinde de sende durmaz, benim bebeğimde babasını görünce beni unutuyor ve bu benim çok hoşuma gidiyor. Eşim o doğdu doğalı hiç vardiyaya girmedi 2 gündür akşam gidip gece geliyor bebeğim onun kokusunu duymadan uyumuyor mesela ama normalde onda hiç uyumaz hep bende uyurdu, ilk gün 1 buçuk saat salladım uyuyan bebe uyumadı direndi durdun babasının atletini verdim eline onu kokladı 3 dakika sonra uyudu öyle bir özlem öyle bir düşkünlük var ve cidden bu benim aşırı hoşuma gidiyor. Babası bakmasa sevmese daha mı iyi. Evet anlıyorum sana düşkün olsun istiyorsun ama onu daha az görüyor hep seninle beraber çok normal o yüzden 
(1,340 puan) tarafından
Haklısın canm sağol
tarafından
Canını sıkma canım belli dönemlerde öyle oluyor. Benimki ilk doğduğu zaman daha fazlaydı oturup ağlıyordum beni sevmiyor diye çünkü asla bende susmuyor sadece babasında susuyordu
0 oy
(337 puan) tarafından
Yorumlara verdiğin cevaplara bakılırsa fazla agresif duruyosun canım istediğin cevabı almayınca niye bu şekilde üste çıkmaya çalışıyorsun ki gerçekten normal değil yani abartmışsın çocuk annesini niye sevmesin onların doğduğu andan itibaren tek tanıyıp bildikleri biziz babasını sürekli görmediği için özlüyo olamaz mı mesela küçücük bebekten bahsediyoruz koca adam değil ya bu :) 
(2,529 puan) tarafından
bu kız çok değişik ya kendi istediği cevabı alamayınca bile saldırıyor Allah yardımcısı olsun
(337 puan) tarafından
Sinir oluyorum yazmışsın ben mi yanlış okudum soru başlığını 9 aylık bebenin babasına düşkünlüğüne o varken seni istememesine sinir oluyosun
(2,529 puan) tarafından
tepki verince biz hatalı oluyoruz sıkıntılı arkadaş bence
(1,340 puan) tarafından
Kübra ugur buraya resmen benimle ugrasmaya gelmişsin tepki veren kimseye hakaret etmedim sövmedim yorumlari oku gayet saygiliyim herkese ama sen gelmiş bana Allahn manyagi filan yazmıssın tabiki sana tepki vericem hakaret eden birine evet canim haklisın yazacak degilim utanmanda yok hiç sen hakaret etmesen ben yine saygili cevap verirdim kendine bak once
(2,529 puan) tarafından
bir ben değilim bu tepkinizi eleştiren kötü yorum yapan herkese sizene der gibi cevap vermissiniz resmen kendinizden bir tane daha arıyorsunuz :) çok komik
0 oy
(724 puan) tarafından
Aynı beni anlatmışsın kelimesi kelimesine benim oğlum da aynı babası yokken ben o varken beni görmez :D ama ben babası hariç herkesten kıskanıyorum hiç eşim için böyle bir hissiyate kapılmadım babayı özlüyorlar görmedikleri için sürekli bizimleler zaten bunu sıkıntı yapma kendine normal bence anne bağlılığı çok farklı sen annesin seninle bağı farklı ama babayı çok özlüyor p yüzden ondan gelmek istemiyor 
(1,340 puan) tarafından
Olabilir ama bak benim gibi oldugunu soyleme sanada psikolojik destek al derler :D
(724 puan) tarafından
Hahah sen babasına gitmesini kıskanıyorum dediğin için öyle demişler :D kıskanma tadını çıkar dinlen o arada ya zaten bütün gün peşinde yoruluyoruz babadan sıkılınca da hemen bize geliyorlar kimse anne yerini tutamaz baba da olsa ben öyle düşünüyorum şahsen annelik çok farklıymış

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 138 göst.
3 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 16Nur16 (155 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 663 göst.
0 oy
11 cevap 392 göst.
17 Haziran 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 511 göst.
25 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hirakusunannesi (347 puan) tarafından soruldu

411,590 soru

12,390,331 cevap

43,746 kullanıcı

Kategoriler

...