0 oy
663 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
kizlar bebegimin gozleri.tam kac aylikken belli olurr... benimm gozlerime benzesin istiozz ilk dogdugunda mavimsiydi grilesti smdi hafif yesile.dondu ama tam kac aylikken belli olur :)

11 Cevaplar

0 oy
(2,916 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Bende surda bekleyeyim benim kızımında  koyu mavi boyle degişik birsey 3 bucuk aylik degisirmi acaba 
tarafından
bende onu merak ediorumm annem.ayni senin bebekligin gibi ama dioo ins benim gibi yesill olir die dua ediomm.:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
ben ilk.lacivert gozlu doğmusum sonra mavi olmis bir buçuk yasindan sonra elaya dönmüş. kizimda lacivert gozlu dogdu on aylik ama gozleri ela oldu tabiki onun gosleri dahs güzel ela :)
tarafından
benimki yesill annem seninkide boyleydi ilk dogdugundaa dio ama merakk ediorumm :)
tarafından
bakalim ne olacak:)
tarafından
ailedede tek renkli gozlu benimm babasinin tarafindada yokk :)
tarafından
gider baba tarafina ceker :)
0 oy
(110 puan) tarafından
3ve6 aylıkken benim kiziminda şuan gözleri mavi hiçbir renk yok bakalım hangi rengi alacak bnm göz rengim ela eşimin ailesi hepsi mavi yeşil gözlü eşimin sadece kahverengi
tarafından
esiminki kahverengi ama benimki yesill ve ailede baska renkli gozlu yokk olur ya bana cekersee :)))
(110 puan) tarafından
Güneş de tam mavi renkli 46 gunluk kızım ya illa rengi dönüşecek ama hangi renge bilmem yeşil gözlü seviyorum ama mavi daha çok seviyorum:))
(110 puan) tarafından
Yanlış anlamadan bebesin göz rengini çekip atar mısın acaba kızımla aynı mi
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Benim kuzenim önce lacivert grimsi sonra masmavi 3 4  yaşından sonra da elaya döndü yani hiç zamanı belli değil ne zmn sabitler 
0 oy
(794 puan) tarafından
Allah'ım dan diledim ben insalalh adı Ela olsun gözlerinde ela olsun istedim inşallah Olur iki buçuk aylık annesinin gözleri gibi Allah kalbine göre vesin
tarafından
ailede tek renkli gozlu benimmm yesill oglumm tipp olarak ayni babasi tek gozlrr benimki gibi buyukk renkte benzer ins :)
(794 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Tam olarak 1 yaşından sonra belli oluyor canım 
0 oy
tarafından
3-4 aydan sonra ancak belli oluyordu herhalde öyle hatırlıyorum 
0 oy
tarafından
İlk 6 aya kadar değişebilirmiş bebeklerin göz rengi
tarafından
bakalimmm nolcakk :)
0 oy
tarafından
ay ben de merak ettim dogdugunda simsiyahti bikac hafta öncesine kadar da oyleydi şimdi açık ela gri karışımı bisey beklim burada bakalım ne yazacaklar :))
tarafından
6 ay 1 yasa anca belli olurmus :)
0 oy
tarafından
Bnm kızımn ılk dogdugunda grı gıbıydı sonra zaman gectıkce mavı oldu sımdı 5  bucuk aylıgız ama bnmde esımınde kahverengı kızım benm babama cekms
tarafından
ailedede tek renkli gozlu benimmm kimsede yokk oyuzden merak ediorumm cocukk babasinin kopyasi oldu gozler bali bana ceksinn :)
0 oy
tarafından
Bizimde masmaviydi suan 2 aylik yesil gbi oldu. 6ya kadar degisim olabiliyomus:(
tarafından
bakalimm nolcakk :) ailede tek renkli gozlu benimm ama

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 108 göst.
7 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Sinem48300 (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 404 göst.
9 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,699 göst.
21 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Pasa annesi1 (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
3 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Guncelanne (49 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,986 soru

24,408,567 cevap

350,729 kullanıcı

...