0 oy
535 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,263 puan) tarafından
Ya asla işe yaramiyor ya. Ne bir gomlek ütüler ne bir yemek yapar.. simdi ben sadece sadakatsizi izliyorum haftada 1 gun. Reklam oldu kalkip meyve suyu sıkayım dedim. O sirada oglum uyandi geldim emzirmeye. Birazdan da dizi başlayacak kalkıp da ben sıkayım demiyor ya sinir oluyorum. Evlenmeden once utusunu yapar milletin varsa onlari da ütülermiş  anasinin evini supurmuslugu var simdi odun oldu. Bir de merak ediyorum sizin esleriniz olsa kalkip meyve suyunu yapar miydi

26 Cevaplar

0 oy
(2,532 puan) tarafından
yapar benm esim aklına geşmezse bile hadi meyvesuyunu bi sık derim bize bogaz hazırla derm atıyorum evde pasta varsa tabaga koyar
(2,263 puan) tarafından
Benimki koltuga yapisik yasiyor :)
-Reklam-
0 oy
(3,726 puan) tarafından
Sağolsun her işi yapar eşim en büyük yardımcım 
(2,263 puan) tarafından
Masallah canim pyle olmali. Tamam calisiyorlar ama biz de tum gun ev isi artı cocuk. 8 saat masa başı calisiyor bitiyor benim ne gece var ne gunduz ne tatil..
0 oy
tarafından
yapmaz canim hicbiri yapmaz cunku onlarin analarina da babalari yapmamis. senin esinde evlat olarak gorevini yapmis es olarak yapilmadigini gordugunden es olarak yapmiyor haliyle.. bir nesil boyle geciyor malesef.. haa benim esim herseyi benden de iyi yapar ama yapamazsam yapar. kalkip dizimi kaciricam diye bisiler sikmaz
(2,263 puan) tarafından
Canim oyle degil iste. Yemin ederim babasi cam siler hali yikar. Cocuklarini yikar saclarini tarar. Yemek yuzde seksen o yapar sutlac bile yapar evlendigimizde surekli esim ya babam haslama yapardi cok guzel ya tavasi çok guzel der durur. Kaynanam daha gecen dediki 'ben cam siliyordum baktim esim dediki sen balkonu yika ben cam sileyim..' oyle bir babadan gelme canim
0 oy
(12,853 puan) tarafından
Söylesem yapardı heralde 
(2,263 puan) tarafından
Iste soylemeden dusunsun istiyorum :(
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Hayatta ütü yapmam hem sevmem hem beceremem eşim yapar hep yemek olayına gelince hangimiz evdeysek o yapar ikimizde çalışıyoruz çünkü çocuğa bi bir gece birimiz bir gece birimiz bakıyoruz dönüşümlü hayat müşterek sen çok yüz vermişsin 
(2,263 puan) tarafından
Ben simdi çalışmıyorum canim ama cocugum var hem de cok zor saniye kucagimdan inmez tuvalete giderken karsima koyarim yine de aglar. Gece desen yarim saatre bir uyanir. Ben yinr sürekli bir seynyapsin demiyorum hoyle durumlards el atsin istiyorum. Kalkip alti ustu 5 parca utu yaparken o utuyu 2 3 kez fisten ceker gider cocukla ilgilenirim mesela o sirada kalksa utuyu yapsa 2 dakika. Yani onun tatili var en azindan benim hic yok.. calissam da yapmaz biliyorum.. yapmaz demis arkadaslar da yapan yapiyorm babası gece bekcisi daha zor onun isinden daha da uzun sure calisiyor ama cam siler hali yikar yemek yapar cocuklarini banyo yaptirir
0 oy
(181 puan) tarafından
Evet ben demeden kalkıp yapmışlığı vsr ama cok nadir canım nerdeyse hepsi aynı umursamaz ama Allah razı olsun çocuğa bakar ben temizliğimi falan yaparım annemlerden uzakta oturuyorum bana hiç yardım eden yok o yüzden kendisi ediyor 
(2,263 puan) tarafından
Yok canim cocuga da bakmaz pek bakmaya bakmaya cocuk da onda durmaz oldu zaten. Cocugu kanguruya takar oyle ev supururum yurutecine koyarrim pacama yapışır o sekilde mutfagi toplarım. Ya da en fazla mutfagi toplarken bir 20 dakika ilgilenir cocukla. Tamam calisiyor da 8 saat masa basi benim ne gecem var ne gündüzüm gece yarim saattte birnuyanir oglum gunduz yapisik ikiz gibiyiz. O isten gelince ve hafta sonu dinlenir de peki ya ben

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 696 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde honki ponki toninok (14,043 puan) tarafından soruldu
+4 oy
49 cevap 1,303 göst.
0 oy
3 cevap 280 göst.
6 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ececomez61 (377 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 400 göst.
6 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,047 soru

12,435,614 cevap

45,796 kullanıcı

Kategoriler

...