0 oy
724 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar komşumuz eşiyle birlikte  geldi kızı var 3 yaşında çocuk sürekli bize oynayalım dedi bizde eşimle oyalansin diye oyun hamurundan biseyler yaptık sonra Instagrama hikaye attık  . Eşimin muhteşem zekâya ve donanıma sahip olan teyzesi hemen cevap yazmış böyle şeylerle uğraşacağıniza çocuk yapın 1.5 senedir yok yazmış . Hele hadsize bakkk . Çünkü aile bakanı kendisi aile planlama sorumlusu kendi kocası dolandırıldı onları düşünmüyor bizim uckurumuzun peşine düşmüş . Bende yazdım ki Allah razı olsun bizim hiç aklımıza gelmemişti 6 aydır planlamıyorduk bunu şimdi hemen harekete geciricez saol verdiğin fikir için yazdım .. pişman değilim 

20 Cevaplar

0 oy
(28,861 puan) tarafından

Sjsjsj kız öyle ölmez füze attt:D

tarafından
Ölmezse adam değil :D
-Reklam-
0 oy
(22,073 puan) tarafından
Puahahajaj harika demişin kiz afferim
tarafından
Kâmil karı yaaa tövbe gece gece :D
0 oy
(10,039 puan) tarafından
Bişey diyim mi az bile yazmışsn!
tarafından
Kesin yarın kayinvalidemi arıcak senin gelinin bana böyle böyle yazdı diye . Bende dicem milletin uckurunu düşünmesin kime ne :D
(10,039 puan) tarafından
Terbiyesizlik etmiş resmen . Boşver :)
0 oy
tarafından
ahaahah çok iyiydi habersiz bırakmayn kadıncaaazı
tarafından
Yazicam şimdi yatağa giriyoruz senin için uygunmu dicem :D tövbe tövbe yaaa
tarafından
estağfurullah ☺️☺️
0 oy
tarafından
Hahah:)) iyi yazmissin
tarafından
Çok güzel döşedim anlayamadı :D eminim hâlâ ekrana bakıyordur ne demek istedi diye
tarafından
Aynn :))
0 oy
(3,794 puan) tarafından
Nasıl yapılıyordu tam olarak bide tarif et tam olsun deseydin:))))))
tarafından
İyi fikir :D hele bı sorayim
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Şey yazsaydın Bi de... Teyze belki biz beceremiyoruzdur bu gece gel de Bi bak doğru yapıyor muyuz diye :))))) 
tarafından
Ahshsjd :D evet evet tam olarak tarif isteyecem bir bardak sevgi 2 kaşık öpücük :D
(1,550 puan) tarafından
Ay ya bu burunlar her yere girip nasıl kırılmıyor anlamıyorum ben
tarafından
Vallahi yaaa 29 yaşındayım daha bir Allah'ın kuluna hadi ne zaman çocuk diye sormadım banane kardeşim. Ama yarın kayınvalideme kesin soylicek bide orda yapistiricam cevabı . Eşimde yanımdaydı yazdım dedim iyi yapmışsın dedi hatta bide kahkaha attı kendisi sanki ilk seferde çocuk sahibi oldu dedi . Rahatım o yüzden Allah ne verdiyse döşicem :D
(1,550 puan) tarafından
Benim anneannem de öyle kuzenime baskı yapıyordu en sonunda belki olmuyordur neden yarasını kanatıyosun dedim vicdanına oynadım da öyle sustu :) Bi bilgim de yok ha belki kendi istemiyor ama eskiler anlamıyor işte. Onlara göre yapabiliyorsan yapmalısın. Hazır mısın bakabilecek misin o sorumluluğu alabilecek misin maddi olarak ihtiyaçlarını karşılayabilecek misin diye soran yok. Doğurun anam doğurun :))) sonra burada okuyoruz saçını başını yolan anneler mutsuz çocuklar vs vs. Sen paşa gönlün nasıl isterse öyle yap. Sayaç takacak değiller ya :)
tarafından
Harika yazmışsın Herbir kelimene katılıyorum . Çok yaslida değil aslında 40 li yaslarinda . Aslında böyle dik cevap vermem kimseye ama ben ona önceden kuruldum fırsat kolluyordum . Düştü
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Nasıl yapicaginiZida tarif etseydi bari hey Allahım
tarafından
Kâmil yaaaa tam kâmil :D
(5,727 puan) tarafından
İnsanlar gereksiz meraklı
0 oy
(4,878 puan) tarafından

Ahaahjaja ıyıkı hatırlatmıs iyi demıssın kız bravo:D

tarafından
Lan 6 ay oldu korunmuyoruz zaten hiç düşünmüyor acaba uzulurmu ben böyle bişey diyorum ama 1.5 senedir evliyim ben 1.5 senedir de ugrasiyor olabirdim .herşeyi onlar biliyor mübarek
(4,878 puan) tarafından
Düsünse zaten oyle demez dengesiz cook
0 oy
(12,714 puan) tarafından
Ahahaa abi çok iyi yaaa:) 
tarafından
Aile bakanı kendisi istersen yonlendirebilirim :D
0 oy
(20,318 puan) tarafından
Oh ağzına sağlık sanamı düştü hadsiz ister yapar ister yapmaz millet boşboğaz ya
tarafından
Salakkk yaaa vallahi bunun beynini alıp yerine bir adet mercimek tanesi koymuş yaradan :D
(20,318 puan) tarafından
Bence başım ağrıyo diye doktora gitmiş ******** oldunu öğrenmiş sjsjsjs
tarafından
Ahshsjdk kesinlikle :D
0 oy
tarafından
Ahhhhh ahhhh beyin kullanınca eskimiyor bunu bir ogrense insanlar 
tarafından
Beyninin yerinde mercimek tanesi var ben inandım
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Böyle böyle azalıp yok olacak bu düşüncesizler. 
tarafından
Sapladım resmen pişman değilim
(3,212 puan) tarafından
Olma da zaten bırak o olsun. :)
0 oy
tarafından
İyi yapmışsın :D
tarafından
Mest oldum kuran çarpsın eminim 2 saat okumuştur ne demek istedi diye :D
0 oy
(8,081 puan) tarafından
Lütfen önce kendi doğurdukları çocukları eğitsin herşeyi doğurmak sanan yaratıklar. Az bile demişsin valla
tarafından
Kendisi yapmış 3 tane çocuk. O çocuklar kaşık tutmayi bilmiyor daha bir kere oturup bir eğitici oyun oynamamış bir etkinlik yapmamış saldım çayıra mevlam kayira yetistirmis çocuklar koltuk tepelerine tirmaniyor tamam çocuktur yapar ama uyarman gerek dimi bı noktada . Ama  milletin uckuruna karışır bu tip insanlar
0 oy
(11,711 puan) tarafından
Vuv kadının böğrüne kazık saplamışın bu laf sokmak degil =D
tarafından
Dua etsin böğrüne sapladım :D
(11,711 puan) tarafından
Haykırdım bir anda okuyunca =) alfasın alfa
0 oy
(3,159 puan) tarafından

Ona mı kalmiş sizin çocuk işiniz ya böyle hadsız hadsız konuşan insanlara hadlerini bildirmek çok güzel bir şey :D

tarafından
Mest oldum şuan pamuk gibi uyuyacağım inan :D ben bu teyzesine düğünden beri kuruldum zaten fırsat kolluyordum denk geldi
0 oy
(14,081 puan) tarafından

Hahahaha aile planlama bakanı ve hadsiz:D

tarafından
Evet :D ekonomi başkanı kendisi
0 oy
(3,168 puan) tarafından
Kız helal olsun diyorum başka birşey demiyorum
tarafından
Zaten ben buna takiktim düğünden beri :D yapistirdim Allah affetsin :D
(3,168 puan) tarafından
En iyisini yaptın kuzu artık susar sen öyle demeseydin inanki devamı gelirdi
tarafından
Kalkmış benim ablamin giydiği elbiseye laf söylüyor diz altı kalem bı elbise giymişti ablam 2 çocuk sahibi fiziği falan düzgündür bunlarda çarşaflı kapalı asla lafım yok benim annem teyzelerim hepsi kapali ama ablamın giydiği elbiseye bana diyor ki enişten bişey demedimi bilmem ne . Buna dedim ki eniştemin numarasını veriyim ara sor istersen karın nasıl o elbiseyi giydi diye seninde kafanda türban var ama belli ki ağır gelmiş milletin elbisesinden sanane hele ki ablam dedim . Baya kavga edicektik tutulmuştum zaten ben buna
(3,168 puan) tarafından
Ne kadarda patavatsız yaa bn bile kicik kaptım cnm sana-beni kim ne giymiş kim ne yapmiş
tarafından
Alıkkk yaaa tam bir alıkk
0 oy
(272 puan) tarafından
Bir patavatsız daha eminim çok sinir bozucudur 
tarafından
Kız bu varyaaaa 1 metre boyu var ama 1 metrede yerde var hiç sevmediğim bir insan

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 274 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 260 göst.
4 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Minikii (673 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 293 göst.
3 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Alectemovik (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 567 göst.