Mehraba kızlar biz kaynanamla ayrı evde yaşıyoruz normalda kaynanam bana hiç karışmaz eve bir şey alırken aksesuar falan filan Ama hamile oldukdan sonra(((((resmen evimi MAHV etti tamam kaynanamı seviyorum ama her şeye karışmak lazımmı mobilyaları değiştirelim diyo ah canım annecim daha o mobilya alalım 2ay oldu Yemeyime de söz diyor Az yedin çok ye az yiyosun çoçuk gelişmiyor eşime diyorum eşim ben gelin kaynana arasına girmem diyor Offf gerçekten çok zor Zaten hormonlardan dolayı sinirliyim kaynanamada kalbini kırarım diye korkuyorum Bir gün eşimle evde film izliyorduk birden kapı çaldı kaynanm kaynatam gelmiş bizi alamya ben yalnız kalmayım diye artık bir şey diyemedik 1hafta kaldık artıq yemek yemekden ölücem Bu gün kaynanam korona oldubende hemen evime gittim gelip bendende aldılar bakalım ne olacak
BURAYA KADAR GELDİYSENİZSE TEŞEKKÜR EDERİM BİR AZ UZUN OLDU AMMA
Kaynanam ye ye ye diye diye ilk hamileliğimde 30 kilo aldım hergün bulgur işi yapip gönderirdi aslında bir yandan iyi bak yine hamileyim yemek için beni çagırdı gidicemmm ))) . dikkat etmek gerek aslında canım aslında bebegi düşündüğü için diyor inanki kaynana ların yarısı öyle beterin beteri var
1,440,301 soru
23,678,053 cevap
310,064 kullanıcı