0 oy
1,005 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,039 puan) tarafından
Illa sizin resminiz olmasına gerek yok bir yazı video falan da olabilir yani veya wp de falan

58 Cevaplar

0 oy
(6,920 puan) tarafından
Paylaşmaz.net
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yilda 2 yada 3 foto atar icinde bende olirum bazen cok sevmez foto atmayi
0 oy
(52,436 puan) tarafından
paylaşıyodu uzun suredir paylasmiyo zaten sinirliyim ons gidip kavga edeyim ☺️
0 oy
tarafından
Önceden paylaştı bi kaç kere sonra paylaşmadı ama ben de istemem hep erkekler var 200-300 erkeğin beni görmesini istemem 
0 oy
(6,047 puan) tarafından
İlk evlendigimiz zamanlar paylaşmıştı bir kaç sözde paylaşmıştı.ama fotoğraf çok paylaşan biri değil çok arkadaşı var görsünler istemiyordu ama iki üç senedir yine de aradada olsa atıyor var 4 5 tane fotoğrafımız. Instagram pek kullanmıyo. Ona da geçen sevgililer gününde fotoğrafımızı paylaşmış. Birde profilinde sabitlemis.  Arada yapıyor güzel seyler. Whatsapta da ilk defa sevgililer gününden beri ikimizin fotosunu profil fotoğrafı yapmış. Ondan önce de iki defa durumda paylaşmıştı. 7 sene de bu kadar yaptığı için hepsi aklımda :))))))
0 oy
(157 puan) tarafından
Benimki resmimizi paylaşır hep watsapta :)
0 oy
tarafından
Arada wp de paylasir
0 oy
tarafından
Coooook nadir geçen doğum günü yaptım bı onu paylasti
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Evet paylaşır niye ki
0 oy
(138,668 puan) tarafından
sosyal medyasi olmayanlardaniz 
0 oy
(322 puan) tarafından
Profilde birlikte fotoğrafımız dışında bana dair hiçbir şey yok. Ben ne istiyorsan evde yapayım der. Paylaş dediğimde Allah 4 duvarı ne diye vermiş der
0 oy
(202 puan) tarafından
İkimizin wpsindede ikimizin fotosu var faceyle inst ortak hesabımız gene ikimizin fotosu dolu ozel gunlerimizi felan paylasir yani 
0 oy
tarafından
Benle kızımı paylaşır genellikle 
0 oy
(51 puan) tarafından
Çok şükür ki hayır,ilk zamanlar bu yuzden tartıştık ama zamnla kabullendi. Çocuklardan sonra zaten ona da anlamsız gelmeye başladı. En kucuk cocugumun resmini paylastigi gun bebegimizdeki inanilmaz degisimi gorunce çocukların resmini paylaşmayı da bıraktı. Artık bana hak veriyor hamd olsun. 
0 oy
(7,787 puan) tarafından
Yani beraber resmimizi atar yada kızımızı paylasir beni etiket yapar...
0 oy
tarafından
4 sene önce evde kalan bi arkadasi vardi ona hava atmak icin dugun salonunun resmini atmisti o :D baskada ne gordum nede duydum :D 
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Asla paylaşmaz. Evlilik yıldönümümüzde ben paylaşmştm onun hesabından dnjsks. Sonra kendi hesabımdan cevap olarak paylaşmştm mdkd. 
0 oy
(2,310 puan) tarafından
İntgram da adimiz yaziyo ikimizinde ama başka birşey yok sadece adım yaziyo ilk ewlendigimiz zamlarda fotolar vardı sonra dan sildi hepsini millet görüyo diye 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 555 göst.
0 oy
22 cevap 715 göst.
23 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 743 göst.
16 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,437 göst.
14 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Mevlanaa (4,851 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,277 soru

23,604,220 cevap

306,123 kullanıcı

...