Kizlar fikrinize ihtiyacım var artık gerçekten bu durum beni çok üzmeye başladı konu şöyle benim bir eltim daha o büyük gelin ama aynı yastayiz neyse benim kaynanam ne olursa olsun onu hep benden daha üstün görüyor bu durum gerçekten beni üzüyor aynı dairede oturuyoz ben 1 katta eltim 2 kaynamam 3 katta oturuyor iki tanede bekara gorumcm var ben pek yukarı çıkmıyorum gorumcelerim beni istemiyolar ben ne kadar gitsem sürat aşıp baska odaya gidiyoalr bende tek kalıyorum odada o yüzden hiç çıkmıyorum yukarı neyse kaynan nesmn biryere oturmaya yada gezmeye gitse kızlarını alıyor eltimin kapısını çalıp onuda cagiriyolar heryere birlikte gidiyorlar beni hiç cagirmiyolar koskoca dairede tek kalıyorum neden beni biryere götürmek istemiyor anlamıyorum bir misafir evlerine gelse hmn eltimide çağırıp oturuyorlar çay sohbet muhabbet ama beni cagirmiyolar bu beni çok üzüyor takmamya çalışıyorum ama gerçekten kiriliyorum benim ondan ne eskigim var diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım kaynanama karşı tavrımi koymaliyim yoksa susup icimemi atsam hiç bilmiyorum biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin