0 oy
578 göst.
Aile kategorisinde (1,108 puan) tarafından
Kızlar bugun doktor kontrolüm vardı 23+5 günlük hamileyim ilk defa 12 yaşındaki kızım da gelmek istedi bizde götürdük doktorda izin verdi görmesine dedi ki doktor kızıma kardeşin olacak kıskanıyor musun dedi o da hayır dedi dktr neden dedi benim anneminde babamında sevgisi hepimize yeter dedi hem biran önce doğsun ki annem artık onunla ilgilensin bana bebek gibi hersey yedirmesin sürekli peşimde elinde birseyler dolaşıyor ben büyüdüm ama annem bunu kabul etmiyor çok mu sıkıyor annen seni dedi doktor hayırrr annem babam beni çok seviyo ama sürekli ajan gibi peşimdeler dedi biraz da annem kendine kardeşime vakit ayırsın dedi hep benim sağlığımı düşünüyo bu haliyle bile bana birseyler yedirmek istiyor ben acıksam kendim yerim ki dedi o kadar cok duygulandım ki bunları duyunca cok mu sıkıyorum acaba kızımı ama cok seviyorum gözümden sakınıyorum onu

10 Cevaplar

+1 oy
(845 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ya Maşallah düşüncelerine bak ne güzel büyümüş artık senin kız abla olcaginin farkında ilgi fazla istemiyor maşallah 
(1,108 puan) tarafından
Evet ama buda beni endişelendiriyor ya doğduktan sonra annem beni sevmez ilgi göstermez diye düşünür diye
-Reklam-
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Biraz fazla ilgi görmüş:)))
(1,108 puan) tarafından
Evet cok ilgi görüyor bu ters tepti sanırım
0 oy
tarafından
Ne güzel konuşmuş kızın maşAllah, fazla ilgisin sanırım daha az ilgilen büyüdüğünün farkında kızın artık 
(1,108 puan) tarafından
O sadece dersine çalışsın oyun oynasın çocukluğunu yaşasın diye birsey yaptırmıyordum
tarafından
Bence yanlış yapiyosun canım benim büyük bi kızım yok oğlum 8 aylık daha hiç çocuk büyütmedim, ama sorumluluklarını bilmeli onun iyiliği için bunlar bunları yapıncada yaşıcak çocukluğunu :) mesala akşam sofra hazırlama da sana yardım etsin yada kaldırırken fazla düşmüşsün üzerine sen biraz kızının :)
(1,108 puan) tarafından
Ben şöyle düşünüyordum hep belli bir yasa geldiğinde herşeyi yapacak zaten şimdi çocukluğunu yaşasın diye düşündüm eşimde aynı bizim ilk cocugumuz ikinciyi 6 yıl düşünmedik sonra da olmadı tedavi oluyordum pandemiden dolayı gidemedim sonra kendiliğimden kaldım doktor olmaz senin çocuğun tüp bebek deyince bende tüm ilgimi daha fazla olarak kızıma verdim yalnış yaptığımı hiç düşünmemiştim ama haklısın galiba
tarafından
Ne güzel rabbim bi daha anneliği tattiriyo sağ salim kucağına alırsın inşaAllah.
Karar senin tabi canım benim fikrim yani bi kızım olsa belli bi yasa geldikten sonra böyle davranmak isterim ben aslında kız değil sadece oğlumun da böyle yapmasını isterim küçüklükten alışıyorlar herşeye ne güzel:)
(1,108 puan) tarafından
Bende yavaştan başlayayım yaptırmaya vicdanım el verirse
0 oy
tarafından
hele hele büyümüşte küçülmüş 
(1,108 puan) tarafından
Bende çok şaşırdım böyle birsey söyleyeceğini düşünmüyordum birde oh be annem üzülmesin diye söylemiyordum sizin sayenizde söyledim annemde anlar artık sanırım dedi ben şookk oldum
0 oy
tarafından
Ben 20 yasındayımbenimannemde öyle arkamda dolaşır yiyeyim  diye anne yüreği işte☺maşallah  kızın çok akıllı sana çok yardımcı olur kardeşi doğduğunda
tarafından
Benim annem de rüyasında benim vefat ettiğimi görmüş ağlayarak gelip nefes alıyormuyum diye göğsümü  dinliyordu o geldi aklıma ne kadar büyursek  büyüyelim  ana kuzusuyuz
(1,108 puan) tarafından
Aynen öyle çocuklar hiç büyümüyor bir de ben küçükken annem hep çalıştı fazla ilgilenemedi benimle bende hep ona ihtiyaç duydum kızıma aynı şey yaşamasın diye çok titriyorum üzerine ama hanımefendi rahatsızmış baksana :))
tarafından
Büyudugünü  hissettir  kızına kuzum mesela küçük işler yaptır  sen artık büyüdün de muhabbet fln et sanki büyük genç kızmış gibi☺
(1,108 puan) tarafından
Bazen yapıyorum kahve yaparım gel hadi beraber içelim derim gel konuşalım derim
tarafından
Bebek doğunca  daha iyi anlayacak buyuduğünü  kuzum yalnız sana tavsiye  bebeğin herşeyinde kızından yardım iste altını değiştirirken bezini iste uyuturken ninni söylet yoksa kıskanabilir
0 oy
(14,407 puan) tarafından
Masaallah ne güzel demiş ♡
(1,108 puan) tarafından
Aynen öyle cnm büyümüş küçülmüş
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Maşallah aklı başında büyümüş artık annesi sen de ona artık bebek gibi davranma :)
(1,108 puan) tarafından
Rahatsız olduğunu hiç düşünmemiştim hep memnun diye düşünmüştüm hatta az bile geliyordu bana takii bugun bunları duyuncaya kadar az önce geldi yanıma anneciğim üzüldün mü doktorda söylediklerime dedi bende hayır annecim ben sadece senin biraz böle cok değil ama büyüdüğünü farkedememişim dedim ama cok da büyümedin dedim bugun peşimde gezmedin de bende üzüldün sandım dedi bende artık gezmiycem sen birseye ihtiyacın olursa söyle bana dedim şükürrr sonunda dedi :)))
(3,212 puan) tarafından
Ah kuzum benim :)))
0 oy
(12,523 puan) tarafından
Ahahahha çok tatlı yaa maşallah ☺️☺️
(1,108 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Çocuk kendi ağzıyla demiş cabim artık genç kız olmuş fazla sık boğaz etme bırak kendi haline ")) tabi ne kadar yapabilirsen "D 
(1,108 puan) tarafından
Biraz zaman alıcak ama annem beni çok sıkıyo diye evden kaçarsa diye düşündüm esra erol baktıkca
tarafından
Haha kaçmaz merak etme yeterince bilinçli bir çocuk ama sen biraz daha kendi haline bırak çok üstüne düşme tam karakter kazanım zamanı fazla sıkmaya gelmez fazla boslamayada yine pesinde ol ama sezdirme
0 oy
(3,794 puan) tarafından

Kaşık elinde peşinde dolaninca sevildiği için olduğunu anlamış.  Bizimkiler kaşığı tabağı görünce sankim düşman görmüş gibi oluyolar.  Zorla yediriyom diye yakında beni şikayet de ederler:D çocukları hep aç sanan bi ben değilim demekki

(1,108 puan) tarafından
Evet hiç doymuyo gibi geliyor bana sürekli öpsem onu minciklesem oyun oynasam benim kız büyümüş benim haberim yok

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 474 göst.
3 Eylül 2022 Aile kategorisinde Aybukee (1,287 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 281 göst.
28 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Selda41 (440 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 352 göst.
19 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 272 göst.