0 oy
116 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Onceki postlarimdan bilenler bilir. Karaciger hastasiyim. Diyet yapiyorum ve cok sıkı cok yasakli bir diyet. Cig sebze yogurt sut haftada 2 kez yumurta ve peynir. Salata corba. (Tuzsuz yagsiz sossuz)Tam bugday ekmegi 1 dilim ,meyve Benim beslenmem bu sekilde onun disinda tek bir lokma dahi farkli birsey yeme sansim yok. Her gun de 1 saat tempolu yuruyus yapiyorum. Diyetisyen her hafta tartil not et bakicam dedi ilk haftamdi ya 1 kiloyu birak gram dahi vermemisim bol su iciyorum tuvalete de cikiyorum ama neden veremiyorum anlamadim. 90 kiloydum burda sinameki (aclik otu) tavsiye edildi 1 fincan ictim ve sonrasinda 3 kilo verdim 87 oldum. Ama mide hastaligi olana da zararliymis icmemem lazim. Hersey yolunda diyet spor yuruyus su tuvalet ben daha ne yapicam cok moralim bozuk ayda 5 ila 7 kilo veririm diyodum cjnki sıkı bi diyet. Ama 1 kilo bile veremedim. Ha birde sabahlari limonlu su iciyodum yarindan itibaren maydonoz limon kürü icicem. Tavsiyeleriniz varmi teselli edin lutfen. Aklim sinameki ye gidiyo ama o da zararli moralim cok bozuk :(

3 Cevaplar

0 oy
(677 puan) tarafından
Cnm sinameki farklı açlik otu farklı şeyler.diyet yek başına yetmez sporda yapman lazım.youtube  den leslie aç onu yap.hastaligin varmış o yüzden ben çok şey söyleyemem diyetisyene gidemez misin? Suan kilon çok olduğu için hızlı kilo verirsin sakin vazgecme.bitki cayi yeşil çay iç emzirmiyorsan ödem atıcı kiraz sapi cayi iç
tarafından
Diyetisyene gittim suan onun kontrolu altindayim canim belirtmistim yukarida :)  emzirmiyorum yesil cay iciyorum. sinameki ve aclik otu nasil farkli ilk kez senden duydm kiz.
-Reklam-
0 oy
(8,063 puan) tarafından
Kilo vermeni engelleyen birşeyler var demek ki bunları yapıp verememek mümkün değil çünkü 
tarafından
Mumkun degil evet. Tuhaf da. Ama bir sebep te yok tahliller kanlar verdm hersey yolunda
0 oy
(925 puan) tarafından
Bende 78,5 gram eksilmemeis bir haftadır diyetteyim tatlı türü ekmek türü hiç bişey yemiyorum lesliye başladım.iki gündur insaallh fayda eder bir kilo versemotive olacam ve devam edecem ya sanki boşa ugrasiyormusum gibi modelim.bozuluyor aynı durumdayız dünde ben post açmıştım bu konuyla alakalı:)
tarafından
Gormedim postunu :) kar falan yagdi yuruyus yine yaptim 1 gun cikamadim evde leslie yaptim spor hareketler yaptim ama yok gitmiyo 1 kilocuk bile

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 185 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde Vesile hakan (845 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 292 göst.
25 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Zannan (592 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 344 göst.
5 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 307 göst.