0 oy
209 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,529 puan) tarafından

ah kızlar anlatıcam bana hak vereceksiniz bakın görün :) 
benim bi eltim var daha 8 aylık evliyim o da 7 aylık evli o nişanlıyken kayinvalidemgilin evine girip çıkardı nişanlısı başka ilde çalışıyordu ama o gider gelirdi oraya her gün oradaydı hatta neyse ben gitmezdim aile yapıma hiç uygun değil sevmem öyle şeyleri sonra kayinvalidem olacak karaktersiz bana hep o şeyle iyi böyle iyi sen çok soğuksun falan der dururdu gelip gidiyor ama sen hiç gelmiyorsun derlerdi bende içinden Allahım şunlara göster dünya kac bucak derdim hep çünkü biliyoruz ki nişanlılık donemi köprüyü geçinceye kadar sadece sonra o iyi melek gelinler şeytan oluyor Allah gösterdi onlara kayinvalidem onlara gitmiş kovmaktan beter etmişler resmen kaynım anne beni arama senin yüzünden karımla aramız bozuluyor demiş o çok sevdiği oğlu gelini nasıl oldu Allahın adaleti ışte. Sonra her yerde arkalarından konuştu şöyle böyle kötüler diye bugün kayimvalidemgile gelmişler hepsi foto çekinip atmış gelinim oğlum diye resmen kız bunu evden kovdu ama vallahi müstehak bunlara sizce haksız mıyım ya deli oluyorum birbirlerinin ağzına ediyolar yinede en kıymetli onlar oluyor bu devirde böyle mi olmak gerekiyor 

notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 494 göst.
5 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Elvan00 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 462 göst.
3 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Biriiii (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 459 göst.
17 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy