0 oy
434 göst.
Aile kategorisinde (424 puan) tarafından
Kızlar eltimler kayinbabamgile geliceklermis ordan size geliriz dedi eşim de gece ise gidicek o zamn sen uyu dediler ben de dedim ki biz gidelim hem abingili hem babangili görmüş oluruz dedim arabamız yok taksiyle gidiyoruz heryerde dün eltim beni de aradi  basım ağrıyor yatıyorum dedim şimdi uyuya kalmışım eşimle konuşmuşlar illa şize gelicez demişler oda tamm gelin demiş annemlerden yeni geldim doğru düzgün temizlik yapamadım bebeğim 1 haftadır emmiyo aç duruyo diye stres yaptım 3 gündür basım agriyo annemgile gidicez diye bişey de almadık evde zeytin bile yok ne yapicam ben şimdi bebeğim durmuyo hangi ara temizliğimi yemeği halledicem hastayım dedim bide biraz daha anlayışlı olabilirlerdi diye düşünüyorum

13 Cevaplar

+4 oy
(223 puan) tarafından
Ya yemin ederim böyle insanlardan nefret ediyorum  bebekli bi insana çat kapı gidilmez Hele ki 2 cocukluysa yemin ederim bana 2 gun evvel haber veriyorlar zaten dip köşe temizlik yapmam 1 bucuk gun suruyo gece herkes yatınca hazırlık yapıyorum sabaha Deli gibi kalkıyorum vallahi kimseyi kabul etmek istemiyorum artık bende 
(1,019 puan) tarafından
Haklisin valla ben etmiyorum açık açık diyorum ki benim daha çocuğum yok 9 aylık hamileyim. Geçen gorumcem geldi şehir dışından kaynanamlara hiç arayıp davet etmedim valla eşime de dedim çağırma misafir ağırlayamam oda sağ olsun bana sormadan asla kimseye gel demez..
(424 puan) tarafından
Aynen canım valla anlayışlı olmak çok önemli
(223 puan) tarafından
Cok cahil insanlar var vallahi kuzum
(424 puan) tarafından
Cahillikten değil bence kınamak için gelicekti ay bişey yapmamış bı tane bebeyle iş de yapamamış fln diyicekti bence
-Reklam-
+2 oy
tarafından

Anlayış mi ?

Şimdi ki insanlarda nerde anlayış .

(424 puan) tarafından
Haklısın canım şaşırdım valla ne yapicam
+1 oy
(1,267 puan) tarafından
Haklısın streli bı olay üstelik bebeğin var. Açıklayabilir misin durumunu o kadar samimiyet var mi
(424 puan) tarafından
Açıklarım tamam derler sonra laf olur kirkda yılda bir geldik eve bile almadılar diye
+1 oy
(15,926 puan) tarafından
Keşke eşinde bunları düşünüp rahatsız deseymis milleti cagiracagina  zeytin bile yok diyosun bunu eşin bilmiyomukii yanlış anlama beni ama
(424 puan) tarafından
Yavrum eşimin suçu yok çok uğraştı onlar çok ısrarcı eşim daha yumuşak olduğu için onu ariyolar her konuda beni ararlar
(15,926 puan) tarafından
Yumuşak olmuycak canim o gitmiş ise bide bebeğin var hem ev işi hem yemek hem bebek olan sana olucak
(424 puan) tarafından
Kayinbabam bı işe yaradı yemek yaptık hepiniz buraya gelin demiş :)
0 oy
(6,874 puan) tarafından
Tüm suç eltinde neyin ısrarı anlamadım daha onun halden anlaması lazım ama nerde sende sadece çay ver çok mu lazım hak ediyo 
(1,019 puan) tarafından
Kız niye geliyo sanıyorsun biliyor kadının durumunu açık açık da söylemiş gelip evini görecek o halde laf çıkaracak dağınık bilmem ne diye.. Ama insan olsa gelir yardim eder..
(6,874 puan) tarafından
Allah öyle insanları evden ırak etsin eltim yok bu durumları bilmiyorum. Bu tür insanlara sinir oluyorum kendini bilmezler laf ederler
(424 puan) tarafından
Hastayım demesem neyse ama
(6,874 puan) tarafından
Gelince kapıyı açmıcan en iyisi :)
(424 puan) tarafından
:D evde yoguum
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Ne anlayışı bekliyorsun.. Hastayım dediysen özellikle geliyordur emin ol... bence onlar gelmeden bas git sen oraya..
(424 puan) tarafından
Kayinbabam saolsun o kadar yemek yaptık herkes buraya gelsin dedi :)
(1,019 puan) tarafından
Ayy ne iyi adam sende Allahın sevilen kuluymuşsun  :)
(424 puan) tarafından
Galiba ;))
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Sonuna kadar haklısın, bir eve gidilecekse kadın aranmalıdır diye düşünüyorum, o kabul ederse gidilir, sende hiç birşey yapma boşver herturlu konuşcak madem arkandan değmez öyle insan için kendini yıpratmaya, ben olsam eşim tamam demiş ama başım ağrıyor gelmeyin derdim, Allah böyle düşüncesiz insanların içinde senin yardımcın olsun 
(424 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum herşeye beni ararlar eşimi aramışlar
0 oy
tarafından
Anlayış yok ya olmayınca olmuyor 
(424 puan) tarafından
Aynen canm
0 oy
(11 puan) tarafından
Ayy sorma aynilarini yasiyorum 2 aylık bebegim kolik esim iste hic bisey yapamiyorum kuzenimin esi surekli bize geoiyor birde musaitmisin diyede sormuyor geliyorim yoladiym diyor sinir oldm gece ruya gordum kovuyordum evden artik biktirdi valla 
(424 puan) tarafından
Hergun gelene boşver ya sende iş yaptır ona
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Kendimi yormak ben olsam.. çay yani bı kaç şey yaparım gelincede çayı eltime demletirim çocuğumla ilgilenirim.. bebekli kadına bide hastayım demisse gelme merakı nedir
(424 puan) tarafından
Kayinbabamgile geldik canm öyle yapcaktim yoksa
0 oy
(51,217 puan) tarafından
inat etmis gelmek icin seninle anlasmak yerine eşine soylemisler o reddedemez nasılsa diye esin hazir biseyler alsin
(424 puan) tarafından
Öyle yapcaktim canm kayinbabam gelin deyince kurtuldum
0 oy
(3,743 puan) tarafından
Kuzenimin eşi kapıdan uğradı bir şey vermesi gerekiyordu bende onca şey getirdi gel bı kahve içelim dedim çocuğu virüs var olmaz gelemeyiz dedi çocuk 4 yaşında falan yani çocuk bile duyarlı beee
(424 puan) tarafından
Benim arkadaşlarım da öyle yaptı şimdi yasaklar fln kalktı ya
0 oy
(748 puan) tarafından
Esin diyebilirdiki kardesine mesela canim yengen cok rahatsiz kendini iyi hissetmiyor yegninde huysuz baska zaman gelin olurmu diyebilirdj 
(424 puan) tarafından
Abisi canım hiç laftan anlayan insan değil benim çeyiz alisverisimde iç çamaşırı alırken dükkana girmiş insan ben utancımdan diyemedim de satış yapan kız saolsun senin ne işin var çık dışarı dedi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 138 göst.
6 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Ay19 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 339 göst.
8 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 717 göst.
9 Mart 2021 Aile kategorisinde Yagmur26y (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 212 göst.