0 oy
263 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Akşama doğru yada pazartesiye elbise kızım için alışverişine gidecez doğumum temmuzun sonuna geliyor eşim diyor ki yazlığı az al kişiliği çok al hava ağustosun sonlarında bozacak diyor üşür diyor napim eşimin dediği gbi mi alayım 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir yönden haklı ama kışlık diye de kadife filan alma biraz uzun kollu al
tarafından
Penye türümu alayım canm
-Reklam-
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Yani mantıklı ama ben senin yerinde olsam çokta bişey almam yeni doğan alırdım  çünkü kilo alımı nasıl olucak çocuk o kıyafete sığacak mı bilmiyorsun  birde daha çok erken değilmi kıyafet için 
tarafından
Ayy daha yeni anne olacam kız ondan size sordum :) erken ama almaya başlayalım dedik birde çok heyecanlıyız ya almak istiyoruz :)
(5,332 puan) tarafından
Alıcaksanaız kuzum  yeni doğan alın şimdilik pşik kremi aspiratör alın giyim için çok erken ağız mendili  sırtı için tülbent  elleri için eldiven şapka  rabbim sağlıkla kuvagınaıza almayıda nasip etsin
tarafından
Aminnnnnn Allah razı olsun cancağızım ❤️
(5,332 puan) tarafından
Senden de kuzum ❤
0 oy
tarafından
Aynen bencede eşin doğru söylemiş cnm küçük olur açık çok giydiremezsin
tarafından
Ozaman ilk 2 aylik alacam büyüdükçe yeni Alaçam
tarafından
Aynen cnm.
0 oy
(2,978 puan) tarafından
Bnce çocuk büyüdükçe al doldurma herşeyi öyle çünki çabuk büyüyor çocuklar elinde kalır aldıkların bide ağustos ta havanın soğuk olucağını sanmıyorum sen ihtiyacın olanı kadar al derim 
tarafından
Son aylari hep esiyor ya kuzum ondan öyle dedi
0 oy
(471 puan) tarafından
1 ay sonra serinler hava sen yine kisa kollu çok al kişlıkta doldur tabi battaniye polar takım ceket falan patikler 
tarafından
4 5 aylık Alaçam kisligi dmi
(471 puan) tarafından
6 9 ay arasi al cnm cabuk buyuyolar
0 oy
(3,212 puan) tarafından

Ağustosta sadece zıbınla durur yüksek ihtimal o zaman da seni hastane çıkışı kurtarır bir süre. Artık mevsimler değişti kış geç geliyor. Bir iki takım da uzun kollu penyelerden alırsın. Zaten o zaman da dükkanlar açık olacak neye ihtiyacın varsa alınır zamanla. İnsan ilk heves herşey tam olsun istiyor. :)

tarafından
Valla öyle herşeyi alayım diyorm ama nasıl Alaçam kaç aylık Alaçam ne giyecek diye beynim kemriliyor :D
(3,212 puan) tarafından
Hiç endişe etme işin içine girince zaten belli olur herşey insan bir daha alınmaz gibi psikolojiye giriyor o da onu çok yoruyor. Her yer açık tut ki lazım oldu çıkar alır hem de mis gibi hava almış olursun. Sağlıkla vaktinde huzurla gelsin.
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Valla kışın doğdu bebeğim öyle kalın şeyler giydirilmiyor asla. Pamuk penye şeyler al ve orta kaliklik al.. çünkü üzerine mutlaka bişey örülüyor zaten çocuk sıcağa gelemiyor çok.. yeleksiz olmuyo.. yelekleri de penye seç asla örgü şeyler güzel olmuyo 
tarafından
Bı sürü yelegim var örgü kuzum giydirmesem olmaz onların değeri büyük
(4,962 puan) tarafından
Bebeğin boğaz tarafı pişik gibi oluyo orgulu şeylerden.. hemşire bana hemen çıkar demişti arada giydirince öyle oluyo o yüzden dedim canım bebeklerimzden değerli olamaz dünya malı
tarafından
Kız ne bileyim pişik olduğunu ben soğuktan diyon sandım ilk bebem :) teşekkürler ❤️
(4,962 puan) tarafından
:))) rica ederim canım
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Temmuzun son haftası doğurdum.  Dayanılmaz derecede sıcak vardı.  Bebeğime sadece 1 tulum giydirdim bide ince battaniye örttüm yetti . Ama çok çok alma 0 3 ay hemencik büyüyorlar çünkü.  Hava da eylülün sonuna hatta ekimin başına anca soğuyi
tarafından
Öyle mi kuzum benim de temmuzun son haftalarına geliyor inşallah kaç takım alsam yeterki
tarafından
Ben 5 takım 2 de tulum aldım . Hatta 1 takımını hiç giydiremedim hemen büyüdü çünkü
tarafından
Çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
(776 puan) tarafından
Bolca zıbın al zibin cok cabuk gidiyor agiz mendili yelek kislik icin acele etme bence uzun kollu 3 tane falan penye takim al dogduktan sonra bebekten bebege kiyafet cok farkediyor gene gider alırsın 
tarafından
Teşekkürler canım valla siz böyle demeseniz ben bir dolap kıyafet alacaktım :D
(776 puan) tarafından
Insanin gozu her sey de kaliyor ama lap diye küçülüyor fazla fazla almamak lazim
tarafından
Valla öyle herşeyi almak istiyorum
0 oy
tarafından
düzenlendi

Penye uzun kollu al hem yazın hem kısın giyer ben öyle yapmıştım 

image

tarafından
Yakmaz dmi askm uzun kollu Ağustosun ilk 15 i çok sıcağı gbi oluyor korkuyorm bilmiyorum da nasıl giydirecegimi :)
tarafından
Yok kuzum zaten çok sıcakta tek atletle duruyorlar benimkide 20 temmuzda doğdu bebekler üşüyor
tarafından
Ayy teşekkürler bacım valla ❤️
tarafından
Bak üste ekledim ben hep böyle almıştım hala bazılarını giyiyor
tarafından
Ben bunları yiyerimmmmmmm ❤️❤️❤️ valla çok ama çok teşekkür ederim ❤️♥️❤️♥️❤️♥️❤️

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 137 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nurr3 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 166 göst.
15 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Kbr.068 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 116 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Umutlu1 (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 106 göst.