0 oy
985 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Başlık tuhaf oldu biraz ben doğumdayken dr erkekti birden bana ayy benim çişim geldi dedi o zaman acımdan gülmüştüm sizde varmı tuhaf anı:D

28 Cevaplar

0 oy
(913 puan) tarafından

Spinal sezeryanda doktorumla Snowpiercer dizisini konuşmuştuk . Hatta o gün akşam dizinin yeni bölümü vardı acaba yeni bölümde ne olacak diye tahminde bulunduk o beni keserken :D

tarafından
Ayyy nasıl düşündün onu
(913 puan) tarafından
Ohoo daha ne muhabbetler ettik bir şey hissetmiyorum ki orda birşeyler oluyor biliyorum ama göremiyorum :)
-Reklam-
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Hahaha dokturmu sana dedi
tarafından
Evet canım
0 oy
(14,065 puan) tarafından

Nst  de sanci çekerken bide bebeğin başı gelmiş ben eşimi aradım dedim gel beni burdan götür diye yalvardım ebe bi kızdı öyle kaldim:D

tarafından
Hahahah ya ciddi misin
0 oy
(82 puan) tarafından
Doğumda bulunan hemşire arsız bela açtı arsız bela dinlerken doğurdum kızım dopuncada müslüm gürses açtı bayağı değişik oldu 
tarafından
Değişiklik yapmış
0 oy
tarafından
Cevabınız için teşekkür ederim 
0 oy
(11,958 puan) tarafından
Bende arkama donup anneme ben bir dogurup gelcem demişim =) 
tarafından
Sonrası isyannn doğum
(11,958 puan) tarafından
Yok valla ilk daha rahattı. Daha az acım sancım olmustu. 2.si daha cok acım oldu. Allahtan doktorun ve hemsirem cok iyiydi yoksa kabusa donerdi
0 oy
tarafından

Normal  icin yatiyorum suni verdiler annem  uzaktaki babama olayları anlatiyo teyzem ariyo onla konusuyo esim ariyo  onla konuşuyo ben burda dogurmaya gelmisim sen onlarla konusuyosun diye fırçalamışım hala der ikinci dogumunda kaynanan gelsin:D

0 oy
(410 puan) tarafından
Benimki roman sadece bunu yazayim yeme icme yokya gidip bulup getirdim yedim ebeyide dövdum bi baktim polis tutanak tutlar kayinpederim kapida herkea onlarin yanina gitmiş polis anlatiklarina gore kayinpeder kafasina vurup yarabim bu deliyi biran önce cikarin orda:):)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 566 göst.
10 Ocak 2021 Diğer kategorisinde ❤Prensesannesi❤ (4,632 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 484 göst.
2 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 914 göst.
14 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 563 göst.
21 Mart 2021 Diğer kategorisinde Nur ela (3,799 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,553 soru

23,594,158 cevap