0 oy
629 göst.
Aile kategorisinde (2,491 puan) tarafından
Kizlar eşinizin ailesiyle araniz nasil size nasil davraniyolar benim esimin ailesi odun resmen buzdolabi ya ne zaman telefonda konussalar ne bi selam soylemek ne hatir hal sormak boyle soguk bi insanlar 4 eltiyiz gorumceme kalmaya gittigimiz zaman diger eltiler yerler icerler yediklerini toplamazlar ben kalkip topluyorum yardim ediyorum gorumceme ama sunu anladim ki bi insana fazla iyilik yapmicaksin ne kadar uzaklik o kadar iyi ya sonucta hamileyim bi insan arar bebegin durumunu sorar bi eksigi varmi der 8 aydan beri hep esimle konusuyo hicte sormuyo bebegi benim durumumu eksigini falan bende o yuzden mesafeliyim onlara karsi 

23 Cevaplar

+1 oy
(2,529 puan) tarafından
amaan olmasada olurlarmış ne anne ne baba gibi davranıyorlar anca iyi olun der tamam o kadar kuru kuru sevgi eltim afedersinz ağızlarına sı*tı ondan kıymetlisi yok hala o yuzden bende tepkimi mesafemi koydum ben onlara fazla geliyorum 
(2,491 puan) tarafından
Aynen kuzum aynen benimkilerde oyle laf soylerler onlardan iyisi olmaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
İğrenç hepte öyle kalsın çok sinirliyim....
(2,491 puan) tarafından
Sakin ol kuşum :)
(114 puan) tarafından
++++++++++++++
tarafından
Olamiyom ya :((
0 oy
(7,132 puan) tarafından
Gidip gelmem ne gorumcem nede eltimle tartismam var ama masefe iyidur kaynanamida bi kasik suda bogasim var
(114 puan) tarafından
+++++++++++++
(321 puan) tarafından
Ahahaha iç sesim gelmiş gelin gelin kızlar :)))
(7,132 puan) tarafından
Elimden gelse daha neler yaparimda arada esim var ben boyle cirkef bir kadin gormedim
(321 puan) tarafından
Ayy sakin ol güzelim, neden böyle sinirlendirdi seni? Hem öfkeni bile hak etmiyordur eminim
(7,132 puan) tarafından
Postumu bi oku canim anlarsin
0 oy
(979 puan) tarafından
Ne iyi ne kötü arada bir yerde duruyor mesafeli ve bu durumdan gayet de memnunum
0 oy
tarafından

Ölümüne kankayızzz :D

(2,491 puan) tarafından
En cok istedigimden :)
0 oy
tarafından
Çok iyidr allha şükür 
0 oy
(608 puan) tarafından
Çok şükür hepsiyle iyiyim onlarda çok iyi eşim amcalarıyla yengeleriyle ben biraz çekingenim ama hepsi bana iyi şakalaşırlar konuşurlar sever sayarlar 
(2,491 puan) tarafından
Anacim bizde asla oyle bisey yok
(608 puan) tarafından
Çok şükür İnşallah hepte böyle olur hiç kendimi gelin gibi hissetmiyorum hep bu ailenin içindeymişim gibi. En ufak Bi üşütmem olsun babaannesinden tut yengelerine kadar arar sorarlar
0 oy
(12,731 puan) tarafından
Iyi çok şükür 
0 oy
(25,214 puan) tarafından
Çok iyiz Allaha şükür hiç gelin kaynana olmadık anne kız gibiyiz. Her zaman her şartta destek olup yanımızda olurlar çokta anlayışlılar 
(5,727 puan) tarafından
Rabbim daim etsin dostum sen iyisin çünkü canim benim
(25,214 puan) tarafından
Oy canım dostum ❤️
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Bir evin bir geliniyim onlar beni el üstünde tutuyor bende saygımi sevgimi eksik etmiyorum ☺
(2,491 puan) tarafından
Ne guzel yaa ah ah bende umutluyum :)
(8,080 puan) tarafından
Sen kendini bozma canım saygı konusunda er yada geç hatalarını anlarlar cahil insanlar değilse
(2,491 puan) tarafından
Gorumcem okumuslu insan aslinda ama ayaklari okumus canim istersen yuksek yerlerde ol insanlik olmadiktan sonra
(8,080 puan) tarafından
Çok doğru canım benim rabbim kalp güzelliği ve merhamet versin okumuşluk da bir işe yaramıyor
(2,491 puan) tarafından
Aynen yavrum
0 oy
tarafından
Gayet iyi sagolsunlar şimdilik kimseyle problemim yok 
(2,491 puan) tarafından
Olmaz insallah canim ilerleyen zamanlarda
tarafından
İnşallah canm sorun yaşamak çok zordur eminim
(2,491 puan) tarafından
Ayy olmazmi yavrum ya
0 oy
(5,727 puan) tarafından

Valla hergun ararım hergun olmazsa diğer gün kayınvalidem arar eşimden daha çok konuşurum. Sever sayarız karşılıklı<3

(2,491 puan) tarafından
Oo masallah ;)
0 oy
(51,246 puan) tarafından
iyiyiz Allah a şükür
0 oy
tarafından
Iyiyiz valla cok bi cekingen degiliz kaynanamla sakalasir her istedigimi söylerim oda bana söyler ☺️Genellikle şişmandır  ondan takılırım kayinpederim  ve kaynim vardir onlarda cok iyiler 
0 oy
(2,078 puan) tarafından
Sana yapılanın aynıları bana yapıldı, kaynanam bana karşı değilde herkese öyle kızı o durumda olsa dahi yardımı dokunmaz, hastalıktan ölsen bi kap yemek göndermez, göndermek zorunda değil ama aynı binada olunca bana tuhaf geliyor, bende onları öyle kabul ettim, eşimin anne babası, saygıda hurmette kusur etmem, çok şükür aramız çok iyi
0 oy
tarafından
Allah hepsinin belasını versin 
0 oy
(503 puan) tarafından
eşim iki çocuk, görümcem de Almanya da. Kayınvalidem ile aramızda 1.5 km var. Allaha şükür aramız da gayet iyidir. çok samimiyiz ama yine de herkes yerini hududunu bilir. görümcem ile de öyle. 
0 oy
tarafından
Odun değildir onlar sana oyle davranıyorlardır  eşlere söyleyince de biz kötü oluyoruz sonuçta  herkes ailesini koruyor keşke takmasak ama takiyoz
0 oy
(3,572 puan) tarafından
İlk evlendigimiz zaman bozuldu tekrar düzelsin diye de uğraşmadım bayramda bile aramam o kadar yani
0 oy
(1,166 puan) tarafından
konusmuyorum aylardi yeni gorumcemle baristim odaki meaafemi koruyorum..  kaynanamla asla barismam

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 762 göst.
20 Eylül 2020 Aile kategorisinde Havva6 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 426 göst.
0 oy
13 cevap 650 göst.
0 oy
0 cevap 126 göst.

407,805 soru

12,242,615 cevap