Hayırlı kandiller hayırlı geceler ❤️
Ben sevgi 32yasinda 3 çocuk annesiyim Denizli'nin Tavas ilçesinde doğdum yetimhanede büyüdüm ❤️bir erkek kardeşim var çok şükür ❤️
8yasinda idim annemi kanserden kaybettim annemi çok iyi hatırlıyorum hasta oluşunu herşeyi.Annem vefat etti bir yıl boyunca babam baktı bize çok fakir bı aile idik 3 halam 1 amcam var ama ne yazikki destek olan tekbir halam oldu babannem ve iki halam almayanda işçi olarak çalışıyor idi bir halam adı Züleyha bize yardım eden oda Denizli nin Çal ilçesine evli idi eşi sağolsun iyi bir insandı neyse gel zaman git zaman benim babam rahatsizlanmaya başladı annem öleli 7ay oldu babam hastaneye gidip geliyor arada tarla ekiyor koyunlarımiza bakıyor birgün eve yakın köy içi dediğimiz yerde 15 üzüm asmamiz ve bağ deriz biz oraya çapa yapmaya gittik babam iki üç bağ capaladi yoruldu sandık iki dizinin üzerine çöktü yan döndü koştuk yardım ettik ağzı kanıyordu su döktüm kulağı kanamaya başladı bagirdik ağladık sesimize iki teyze geldi biri koşarak köye gitti elimzden yanımızda kalan Fatmanur abla tuttu kaldırdı köyden bir sürü akrabagmiz geldi babamı eve getirdiler herkes agldi biz agldik doktor geldi ama babam çoktan ölmüştü zaten bir iç hafta evimizde halamla kaldık babannemler cenaze için geldiler geri gittiler ama biz yine yanlizdik Züleyha halm evine götürdü yıkadı giydirdi yedirdi içirdi jel bı düzenleri vardı 4 çocuğu 2 de biz kayınvalidesi kayınpederi derken derken bigun erkenden kaldırdı bizi yıkadı yeni yeni giysiler dikti aldı Denizli minibüsüne bindirdi tuttu elimizden korucuk denilen yerde indik ve hayatımız orada değişti kardeşimle ikimizi çocuk k şükür hiç ayirmadilar arada halam geldi gitti ben evlatlık almak isteyen oldu ama halam hep onlar kimsesiz değil diyip telefonda tersledi Allah varya bir aileye çok isinmistik ama nasip böle imis dedik kardeşim koridorun sonunda küçüklerle yatardı yağmur yagip gök gurledimi koridorda ablaaa diye bgira bağıra çıplak ayakla koşar yatağıma girerdi iyiside denk geldi dayak atanida çok şükür ama okuttular bizi hem beni hem kardeşimi lise için imam-hatip e gittim ama lise kapandı o dönem ikinci siniftim Anadolu mesleğe geçtim üniversite okudum kardeşim liseye gitti köye gelip gidiyorduk eşim le bizi halam gil tanıştırdı o asker sen memur olur bu iş dediler aynı köylümüz onlar bizi biz onları tanirdik nasip oldu söz yaptık KPSS yi kzandim müftülüğün mulakatlarindan geçtim Van Erciş'te camide göreve başladım eşim havacı ozaman ye yıldız teymendi Bingöl'de idi sonra evlendim 2 sene daha devam ettim tayin istedik olmadı tayin istedik yine olmadı eşim Bingöl deydi hamile kaldım istifa ettim. Şuanda 3 çocuk büyütme mesleğine başladım.....Hayat hikayeni merek ediyoruz diyen güzel arkadaşlarım için insan olan herkesi çok seviyorum Allah'a emanet olun.