0 oy
2,385 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Hayırlı kandiller hayırlı geceler ❤️

Ben sevgi 32yasinda 3 çocuk annesiyim Denizli'nin Tavas ilçesinde doğdum yetimhanede büyüdüm ❤️bir erkek kardeşim var çok şükür ❤️

8yasinda idim annemi kanserden kaybettim annemi çok iyi hatırlıyorum hasta oluşunu herşeyi.Annem vefat etti bir yıl boyunca babam baktı bize çok fakir bı aile idik 3 halam 1 amcam var ama ne yazikki destek olan tekbir halam oldu babannem ve iki halam almayanda işçi olarak çalışıyor idi bir halam adı Züleyha bize yardım eden oda Denizli nin Çal ilçesine evli idi eşi sağolsun iyi bir insandı neyse gel zaman git zaman benim babam rahatsizlanmaya başladı annem öleli 7ay oldu babam hastaneye gidip geliyor arada tarla ekiyor koyunlarımiza bakıyor birgün eve yakın köy içi dediğimiz yerde 15 üzüm asmamiz ve bağ deriz biz oraya çapa yapmaya gittik babam iki üç bağ capaladi yoruldu sandık iki dizinin üzerine çöktü yan döndü koştuk yardım ettik ağzı kanıyordu  su döktüm kulağı kanamaya başladı bagirdik ağladık sesimize iki teyze geldi biri koşarak köye gitti elimzden yanımızda kalan Fatmanur abla tuttu kaldırdı köyden bir sürü akrabagmiz geldi babamı eve getirdiler herkes agldi biz agldik doktor geldi ama babam çoktan ölmüştü zaten bir iç hafta evimizde halamla kaldık babannemler cenaze için geldiler geri gittiler ama biz yine yanlizdik Züleyha halm evine götürdü yıkadı giydirdi yedirdi içirdi jel bı düzenleri vardı 4 çocuğu 2 de biz kayınvalidesi kayınpederi derken derken bigun erkenden kaldırdı bizi yıkadı yeni yeni giysiler dikti aldı Denizli minibüsüne bindirdi tuttu elimizden korucuk denilen yerde indik ve hayatımız orada değişti kardeşimle ikimizi çocuk k şükür hiç ayirmadilar arada halam geldi gitti ben evlatlık almak isteyen oldu ama halam hep onlar kimsesiz değil diyip telefonda tersledi Allah varya bir aileye çok isinmistik ama nasip böle imis dedik kardeşim koridorun sonunda küçüklerle yatardı yağmur yagip gök gurledimi koridorda ablaaa diye bgira bağıra çıplak ayakla koşar yatağıma girerdi iyiside denk geldi dayak atanida çok şükür ama okuttular bizi hem beni hem kardeşimi lise için imam-hatip e gittim ama lise kapandı o dönem ikinci siniftim Anadolu mesleğe geçtim üniversite okudum kardeşim liseye gitti köye gelip gidiyorduk eşim le bizi halam gil tanıştırdı o asker sen memur olur bu iş dediler aynı köylümüz onlar bizi biz onları tanirdik nasip oldu söz yaptık KPSS yi kzandim müftülüğün mulakatlarindan geçtim Van Erciş'te camide göreve başladım eşim havacı ozaman ye yıldız teymendi Bingöl'de idi  sonra evlendim 2 sene daha devam ettim tayin istedik olmadı tayin istedik yine olmadı eşim Bingöl deydi hamile kaldım istifa ettim. Şuanda 3 çocuk büyütme mesleğine başladım.....Hayat hikayeni merek ediyoruz diyen güzel arkadaşlarım için insan olan herkesi çok seviyorum Allah'a emanet olun.

41 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kiyamam ya çok kötü oldumm allahim anneciginin babaciginin mekanını cennet eylesjn insallah

Kardesin nasıl şuan ne durumda . Allah'ım iyilerle karsilastirsjn yaa 
tarafından
Çok teşekkürler cnm içi iyi çok çok iyi okudu öğretmen oldu eaimle evlenmem bizi olumlu etkiledi eşim ona abi oldu çok güzel bı aileye damat oldu şimdi eside memur geçinip gidiyorlar hatta bir bebiş bekliyorlar
tarafından
Cook sevindim inanır mısın okumuş mesleğini almış rabbim sizi iyilerle karsilastirmis ne mutlu ❤️ sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebisi halası ❤️
tarafından
İnşallah canım içi ❤️ çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim güzel kalbine göre bir yaşam nasip etsin bundan sonra
tarafından
Aminnn canım içi inşallah ❤️
0 oy
(1,251 puan) tarafından
Film izledim sanki sonu guzel olan
tarafından
Yurt hayatı hepbi filim kuzum çok şükür bizim iyi güzel ne acılar çeken okula gitmeyen kaçan onların aklını çelen kötü anılarla dolu rabbim hep iyilerle karsilastirsin ❤️
0 oy
(1,101 puan) tarafından

Canım sevgim seni Allah için çok seviyorum ❤

Allah annene babana rahmet etsin 
tarafından
Güzel arkadaşım benim❤️ Allahım biliyor ya bende seni çok seviyorum rabbim hepimizi cennette komşu olmayı nasip etsin
(1,101 puan) tarafından
Amin canım benim inşallah ❤❤
tarafından
❤️❤️❤️❤️
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Rabbim destek olanlardan Allah razı olsun.  Allah seni mutlu etsin. Yuvandan huzur bereket eksk olmasın. Yavrularına da eşine de sağlıklı ömür versin. Bizlere de dua et olurmu
tarafından
Çok teşekkürler cnm ❤️❤️ rabbim kimseyi darda komasin hlgunlerce dualar ediyorum müşkül durumda darda huzursuz olmak ne kadar kötü rabbim kolay imtihanlar la sinasin
(5,727 puan) tarafından
Oy Allah dualarını kabul etsin güzel insan
tarafından
Cümlemizin inşallah canım inşallah ❤️
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Ahhh canım benim ne zorluklar acılar çekmişsin rabbim bu saatten  sonra acı keder göstermesin sana 
tarafından
İnşallah canım benim ❤️❤️
0 oy
tarafından
Basın sağolsun cnm çok üzüldüm film gibi hayat yasamissin eşinle cocuklsrinla huzur ve sağlık içinde yaşa;) peki erkek kardeşi napıyor şuan 
tarafından
Sağol canım içi evli öğretmen oda eşi hamile tazecik minnak çok güzel bı aileye damat oldu çokcok iyi insanlar
tarafından
Maşallah maşallah rabbim daim etsin inşallah
tarafından
İnşallah canım içi ❤️
0 oy
(8,586 puan) tarafından
İcim cız etti :/ rabbim bundan sonraki hayatında mutluluktan ayırmasın inşallah 
tarafından
İnşallah canım içi ❤️❤️
0 oy
tarafından
Çok duygulandım ya diyecek bişi de bulamadım 
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️ hayat
tarafından
Allahım annene babana rahmet eylesin sen ve kardeşin de çok mutlu olun inşallah ❤️
tarafından
İnşallah canım içi inşallah ❤️❤️❤️ amin
0 oy
(3,526 puan) tarafından
Canım benim ya rabbim gönlüne göre versin inşallah ❤️
tarafından
İnşallah canım içi ❤️
0 oy
tarafından
Sen varya .mükemmel bi kadınsın ❤❤❤❤❤❤ seni çok seviyorum iyi ki tanıdım seni ❤❤❤⚘⚘⚘
tarafından
Canım Ayşem bende seni iyiki tanımışım ❤️
tarafından
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
0 oy
(129,776 puan) tarafından
canim benim helal olsun sana
tarafından
Sağol canım içi ❤️
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Ahh canım benim rabbim bundan sonra seni ve aileni korusun. Huzurla büyüt evlatlarını seni kocaman kucaklarım. 
tarafından
İnşallah canım içi ❤️❤️
0 oy
tarafından
Allah herşeyi güzel gönlüne göre versin seni evlatlarına imtihan etmesin inşallah içimden abla demek geldi neden bilmiyorum kusuruma bakma 
tarafından
Ne kusuru canım içi ❤️❤️ çok teşekkür ederim ❤️ kokusu öp
0 oy
(321 puan) tarafından
Okurken ağladım. 
tarafından
Yaaaa ❤️❤️
0 oy
tarafından
Agaldim tuylerim diken diken 

:((
tarafından
Yaaaa ❤️❤️❤️❤️ cnm içi
0 oy
(2,949 puan) tarafından
Eşin ve çocuklarınla bir ömür boyu mutlu olursun inşallah canım ♡♡♡
tarafından
İnşallah canım içi ❤️❤️
0 oy
(6,921 puan) tarafından
Rabbim kimseyi annesiz babasız bırakmasın
tarafından
Aminnn canım Rabb'im sıralı ölüm nasip etsin inşallah
0 oy
(6,138 puan) tarafından
Soluksuz okudum ya Sen ne Güzelsin Böyle Allahım Dünyanı ve Ahiretini de guzellestirsin inşallah çektiklerin günahlarına kefaret olup cennetini guzellestirsin inşallah aminnnn❤
tarafından
Aminnn canım içi çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
(14,163 puan) tarafından
Bugün ki ağlama kotomu senin ve en iyi cevapta ki arkadaşın hikayesiyle doldurdum Rabbim Size hayırlı kapılar açsın 
tarafından
Aminnn canım içi ❤️❤️ benim onunki kadar kötü değildi çok şanslı idik çok şükür
(14,163 puan) tarafından
Kardeşinin sana abla diyerek koşması beni bitirdi bende ablaym bir erkek kardeşim var kokusuna hasretim o yüzden dokundu biraz bana
tarafından
O benim oğlum gibi sesini duymadan koklamadan yapamam ki gelir yanına dizlerime yapar öper koklar sev beni der çocuğum gibidir eşim hiç kiskanmaz sağolsun gelinimizde hiç kiskanmaz hergun arar yada ben ararım ikisinide ararım ama kardeşim bı tık fazladır hep der derdin tasan varmı anamm der ihtiyacın varmı der gönlümü hoş eder ben ondan razıyım rabbimde ondan razı olsun kardeş demek aşk demek sevgi demek vatan demek toprak demek onu koklayinca ben açlık susuzluk hissetmiyorum Rabb'im sizi kavuştursun inşallah hasretlik çok zor çok acı
(14,163 puan) tarafından
Allah sizi birbirinize bağışlasın bizi de kavuştursun inşallah
tarafından
İnşallah canım tez zamanda

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 575 göst.
14 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
+3 oy
13 cevap 488 göst.
23 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,152 göst.
16 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 783 göst.
15 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Tansusk (57 puan) tarafından soruldu

408,501 soru

12,274,216 cevap

37,682 kullanıcı