0 oy
1,492 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kendisi 40 ben 24 yaşımdayım. Daha önce hiç bir kadınla sevgili olmadığını söylemişti. Hemde 3 yıldır hep söyledi. Bugün öğrendim ki aslında benden önce bir sevgilisi varmış. Evine kadar sokup yatağa kadar atıyormuş. Çok üzüldüm kendisini istemeye bile gideceklermiş ama olmamış. Çok üzülüyorum bana bir keresinde bana eskilerimi aratıyorsun demişti. Sarhoştu. Bir gün de Facebooktan bir kız yazdı ona fake hesaptan. Çok üzüldüm 

35 Cevaplar

+14 oy
(670 puan) tarafından
40 yasinda insanin sevgilisi nasil olmaz? Buna nasil inanabildin ki
(1,429 puan) tarafından
Aynem valla
tarafından
Yemin ederim bak inandım sana söylese sen bile inanırsın o kadar profesyonel ki bugün anladım
-Reklam-
+4 oy
(3,212 puan) tarafından
Zaten olmamış olsaydı ciddi bir sorunu olurdu buna inanman da senin temiz kalbin olmuş :)))
tarafından
Kuzum yemin ederim bak inandım
+2 oy
tarafından
Çok merak ediyorum özellikle eşiyle arasında yaş farkı olanlar neden eşim şu yaş ben bu yaş diyorsunuz bunun yaşla ne ilgisi var 
(580 puan) tarafından
Aynen öyle. Yani diyor o yaşlı ben genç. Biz öyle düşünmüyoruz öyle düşünsek bile kimse kafasına silah dayamadı onla evlen diye şimdi adamın eksiğiymiş gibi anlatıyor
(670 puan) tarafından
Post sahibinin paylasimlarina baktim. Kadin babasinda dayak temiz hep. Annesi yok.
Evlenmis kocasiyla. Ona bile yaranamiyor.
Burda da derdini anlatmis. Kötü düsünmeyeljm benve
(2,360 puan) tarafından
Katılıyorum +++
tarafından
Yaş farkını dile getirmemin sebebi onun benden büyük olması değil. Onun o yaşa rağmen hiç sevgilisi olmadığına beni inandırmasi. Çok usta bir yalancı bugün anladım. Söyleseydi en azından dürüst olurdu gözümde.
+1 oy
(2,477 puan) tarafından
40 yaşında adamın sevgilisi ve cinael ilişkisi olmadığına inanamak senin suçun :D mümkün mü mantığın nasıl aldı
tarafından
Öyle bir söyledi ki yemin ederim bak sen bile inanırsın
+1 oy
(213 puan) tarafından
Yorumsuz :/ :/
tarafından
Aynen öyle
+1 oy
(1,329 puan) tarafından
Kız şimdi ana okulana gidenin bile sevgilisi var kaldiki eşin 40 yaşinda adam nasil inandin bunakı 
+1 oy
(5,649 puan) tarafından
Önemli olan senden sonrası
tarafından
Önemli olan her şeye rağmen dürüst olmak
(5,649 puan) tarafından
Erkek mileti yalanları bitmez ki
+1 oy
(3,158 puan) tarafından
Geçmişteyse kurcalamanın bi anlamı yok yani senden önce olan şeyleri
tarafından
Ama yalan büyük bir güven problemi doğurdu bende
(3,158 puan) tarafından
Belki anlatıp seni işkillendirmek istememiştir yani yada gerek görmedi mi artık neyse tabi söylemesi daha iyi olurdu ama sen bundan sonrasına bak yalan konuşup konuşmadığına..ç
+1 oy
(748 puan) tarafından
Canim onu cok sevseydi seninle evlenmezdi onu tercih ederdi fazla takilipta adamin bi taraflarini kaldirma derim kendini bise snamasin agirligini koru canim tercihi senmissin dogru insan senmissjn 
tarafından
Hayır çok sevmiş ama babası almamış
0 oy
(16,462 puan) tarafından

Aradaki yaş farkına gel :O

Senden öncesini kurcalama senden sonrası önemli 

0 oy
(14,164 puan) tarafından
Benimde midem bulanirdi yalana ne gerek var yani 
tarafından
Evet sonuçta benden önce dürüst olmasını beklerdim
0 oy
(1,284 puan) tarafından
40 yaşında bir erkeğin hiç sevgilisi olmayacak.. sende buna inandın mi canım.. mümkün mü böyle bisey.
tarafından
Evet yemin ederim bak inandım sana söylese sen bile inanırsın o çok profesyonel bir yalancı bugün anladım
0 oy
(834 puan) tarafından
Adam 40 yaşında. Sen 'le evlenene kadar kimle gezmiştir tozmuştr
tarafından
Bundan sonra artık bu gerçeği öğrendim
0 oy
(130,655 puan) tarafından
Saglam yas farki varmis sizdede babamla benim aramdaki farktan sadece 3 yas kucuk
(51,398 puan) tarafından
sevdos baban neden o kadar erken evlenmis annen kaç yaşında ☺️
(130,655 puan) tarafından
anamla aramda daha az farj var sjshshs
0 oy
tarafından
Arada yaa farkı çok var ama bu sevgiye saygıya engel degil üzülme cnm kardesim gelmiş geçmiş seylere
tarafından
Ona üzülmedim üzüldüğüm şey yalan
0 oy
tarafından
40 yaş cnm bu nasıl öncesi olmaz acaba.18 yaşında değil 40 cnm ya 
tarafından
Kuzum sevgilisi olması önemli değil önemli olan gözümün içine baka baka yalan söylemesi
0 oy
tarafından
Ooo baya yaş var geçmişe takılmq bugüne bak
tarafından
Geçmiş önemsiz önemli olan bana yalan söylemiş olması
0 oy
(1,886 puan) tarafından
Sen de buna inandıN yani. 40 yaşına kadar bı adamın sevgilisinin olmaması zaten anormal olurdu
tarafından
Evet ama öyle bir söyledi ki yemin ederim bak inandım sana söylese sen bile inanırsın
(1,886 puan) tarafından
Valla inansam evlenmezdim öyle bı adamla çünkü ya asosyal geçimsiz biri olması lazm ya da tercihinin farklı olması lazm :)
0 oy
tarafından

Keşke esinin ve kendinin yaşını yazmasaydn başladılar yine yaşlı genc muhabbetine:pouty:

tarafından
Ben onu 40 yaşına kadar sevgilisi olmamasına benimde şaşırdığım ama bu yalana inandığım için yazdım
tarafından
Farklı bir amaçla yazmamıştım canım. Bazıları yazmış eşin 40 sen daha 24 yaşındasın falan diye bana biraz küçümseyici geldiği için öyle yazdım
0 oy
(57 puan) tarafından
kıskançsan eğer seni kırmamak için böyle söylemiştir de içkiliyken söylediği ve fake hesaptan yazması bilemedim..
tarafından
Hayır ben dürüst ol dedim geçmişi kıskanmam

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 513 göst.
24 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde sinos2194 (151 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 621 göst.
20 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Defneee.. (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 521 göst.
14 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zehra212121 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 109 göst.

408,686 soru

12,282,717 cevap

37,935 kullanıcı

Kategoriler

...