Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_5bfba57010329d1d369f655729c95dfd, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Bebeğim neden huysuz-Diğer
0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ateşi yok ama keyfi yok gözleri Bayık bakıyor sizce nedeni ne olabilir kardeşim dogurdu doğuracak onun yanına gidiyoruz sürekli bazen ona.birakip eşimle alışverişe gidiyoruz kardeşim seni özlüyor diyor sizce kızım yorgunluktan yada onu bırakıp gittiğim için mi böyle oldu 20 aylık bu arada

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hepsi öyle bir saattir nedensiz bir şekilde ağlıyor 
tarafından
Şimdi baktım biraz ateşi yükselmiş:(
tarafından
Allah'ın gücüne gitmesin ama öyle yorduki melike oyuncağı düşse çığlık çığlığa bağırıyor ne yapicam bilmiyorum bu saat olmuş ağlıyor

Benimkinde ateş falanda yok
tarafından
Çok geçmiş olsun canım sizede:((
tarafından
Geçmiş olsun kızlar .

Herkesin bi yorgunluk noktası vardır esracim nolur dayan kuzum bak oda isteyerek yapmıyor aklı kesse yaparım hiç, dili olsa şu derdim var anne der ama kuzucum ne yaşıyor bilemeyiz ki canım. Büyüdüğü zaman hiç birini hatirlamicaksin canım az daha sabır az daha kuzum
tarafından
Haklısın kuzum herşey üst üste geliyor bu dönem Rabbim feraha çıkarsın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dolunay varmış o etki ediyormuş :)
tarafından
Nasıl yani canım
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım bir bilgim yok 
tarafından