0 oy
318 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
15 aylık oğlumu akşam 9.30 gibi yatırdım uyuttum saat 12 ye gelirken namaz kılayım da uyuyalım diyodum ağladı kalktı elime bi aldım cayır cayır yanıyo çocuk hemen ateşölçer istedim eşim getirdi bi baktık 38.7 eşim hemen soydu çocuğu ben fitil verdim elini yüzümü yıkadık baktık düşmüyor ılık suyla duş aldırdım şimdi biraz daha iyi gibi ama yine 37.6 çıktı çok uykusu var durmuyo şimdi uyutcam tekrar ölçerim düşmezse hastaneye gideriz artık. Bugün çok huysuzdu zaten gündüz de sıcak geldi elime anneme söyledim yok senin elin soğuk çocuk normal dedi demek ki o zaman da az varmış bilemedik. Diş çıkarıyo büyük ihtimalle ondan ateşlendi 

10 Cevaplar

+1 oy
(544 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım sabaha kadar ateşini takıp et. Kaç aylık? 
tarafından
15 Ay 11 günlük canım
-Reklam-
0 oy
(3,276 puan) tarafından
Geçmiş olsun ayağının altına limon sür rabbim şifasını versin inşallah 
(3,276 puan) tarafından
Faydası olur inşallah canım
tarafından
Uyuduk uyandık ateşi vardı acile gittik eve gidiyoruz şimdi
(3,276 puan) tarafından
Ne dedi doktor canım geçmiş olsun
tarafından
Boğazı iltihap kapmış ilaç verdi canım
(3,276 puan) tarafından
Tekrar geçmiş olsun canım rabbim şifasını versin
0 oy
(3,167 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm benim kısımında ateďi var ikimiz grip olduk sabaha kadar nöbetteyim bn
tarafından
Benim eşim hastaydı 2-3 gündür tam iyileşti bu sefer de oğlum ateşledi
(3,167 puan) tarafından
Rabbim bebişine şifa versin cnm
tarafından
Sağol canım benim
0 oy
(1,615 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım ah o ateşler üç gün hamile halimle uykusuz kalmıştım güzel kızım ateşlenmişti de 
tarafından
Ahh kıyamam bundan 2 ay önce biz de öyleydik 2-3 gece hiç uyumadık sabaha kadar nöbet tuttuk
(1,615 puan) tarafından
Çok fena oluyor vallahi hele bide hamileysen çok yıpratıyo oda can oda can işte napçan canım beklemicen de deme ☺️
tarafından
Napcen mecbur beklicen canım :)
(1,615 puan) tarafından
Evet canım tekrar geçmiş olsun Allah şifa versin
tarafından
Sağol canım benim
0 oy
(195 puan) tarafından
Plastik kuvetinin içine ılık su koy içine bir kaç oyuncak koy ve oturma odasında oynasın suyun içinde ben öyle yapıyorum iyi geliyor baya 
tarafından
Yıkadık ılık suyla da şimdi uyucak geçmezse öyle yaparız
0 oy
(581 puan) tarafından
Vallaha bende doğuma gittim. Oğlum ateşlenmiş. Zaten hastane de aklım hep ondaydı bana dememisler ateslendigini geldiğimde öğrendim. Doktora götürdüler doktor 6.hastalık demiş. Oğlumun sesi hep değişti, hiçbir şey yemiyor, ve huysuz. Evlat çok zor ya bugün tekrar hastaneye gotururlerken arkasından ağladım. Rabbim bütün çocukları hastalıklardan kazalardan belalardan korusun inşallah. Size de geçmiş olsun canım 
tarafından
Amin canım Allah razı olsun çok zor gerçekten
0 oy
(6,912 puan) tarafından
Dış ateşi Max 38oluyr diş için öyle dedi Dr..

Bna biraz yüksek geldi o yüzden çok da küçük çok dikkat et bacım sürekli takip et ateşten çok korkarım
tarafından
Düşmüş şimdi canım 36.9 çıktı sürekli bakıyorum
(3,212 puan) tarafından
Ben yazacaktım tam sen yazmışsın. Dikkat et canım bu ara 6. Hastalık çok yaygın.
tarafından
6. Hastalık ne ilk defa duydum kızlar
(6,912 puan) tarafından
Aynen çok yaygın fitil etkisi ile düşmüştür gece kesinlikle bak cnm onunla geçmiş gitmiş olsun
(3,212 puan) tarafından
Virüse bağlı bir hastalık 3 gün inatçı ateş 4. Gün döküntü yapıyor. Antibiyotik kullanılmıyor.
tarafından
Şimdi araştırdım inşallah yoktur öyle bişey. Sağol canım
(3,212 puan) tarafından
İnşallah canım. Çok geçmiş olsun.
(6,912 puan) tarafından
Aynen kzuu bizde de oldu döküntü olunca korkup yine götürmüştüm hatta bı kaç ay oldu bizim ki hastalanali..
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Kuzu benim oğlum beş gün 38 üzeri ile gezdi fitil şurup hiç işe yaramadı doktorunu aradık novalgin damla önerdi o 2 güne düzene soktu ama oğlum 22 aylık sen bebeğine 38 olursa şurup ver hatta 4 saat ara ile şurup ver ama gece sadece fitil ver daha etkili ve ince giydir tamamen soyma oğlum küçükken o hatayı yaptık bronşit oldu bir ay hava aldı o yüzden ince giydir üzerinede pike ört ben her yarım saate alarm kurdum ateşini ölçtüm 37 lerdeyse eğer pikeyi 2-3 kat örttüm 38 ise tek kat örttüm şükür düzeldik rabbim evladına şifa versin 
tarafından
Öyle yaptım canım incecik gecelik giydirdim uyusun ince battaniye var baya ince onu örtcem fitil verdim de inşallah düler
(7,793 puan) tarafından
Düzelir korkma birde diş ateşi 38 i geçmezmiş doktorumuz demişti biz azıları geliyo sandık gerçi gelmiş ama ondan olmamış orta kulak iltihabı olmuş belki siZinkiside basit bi enfeksiyondur kötüyü düşünme
tarafından
Boğazında iltihap varmış acile gittik
(7,793 puan) tarafından
Yavrum benm rabbim acil şifalar versn
tarafından
Sağol canım benim Allah razı olsun
0 oy
(796 puan) tarafından
Benim kızın da ateşi var asi olduk bu gün gündüz yok gibiydi 11 de bı baktım yaniyo çocuk aksi gibi derece de bozuldu nöbetteyim bende çok geçmiş olsun canım
tarafından
Sağol canım size de geçmiş olsun
0 oy
(2,041 puan) tarafından
Bizde asi olduk dün gece ateşlendi biraz sabahı sabah ettik iyimi kuzu nasıl oldu 
tarafından
Geçmiş olsun canım uyudu sabah annem kalk baban hastalandı dedi koştum babama baktım o iyi geri geldim çocuğa baktım ateşi var aldım acile geldik boğazımda iltihap varmış ilaç verdi eşim eczanede ben de arabada bekliyorum oğlumla
(2,041 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şafi isminin yüzü suyu hurmetine şifa versin inşallah
tarafından
Sağol canım benim Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 157 göst.
6 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 132 göst.
15 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 134 göst.
25 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde berkin (909 puan) tarafından soruldu