0 oy
655 göst.
Aile kategorisinde (424 puan) tarafından

image

kizlar günaydın kaynım oğluma böyle bişey taktı ben de çeyrek sanıp sevinmiştim şaşırmıştım dün bozdurmaya gittik kuyumcuya şok oldum kimisi 8 kimi 14 ayar dedi en fazla 60 tl veren oldu internette alış fiyatı 300 400 fln üzüldüm açıkçası hediye götür dediler kime götürecem bilemedim küfür eder arkamdan 25 tl diyen oldu ya 

16 Cevaplar

+2 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Kuzum bunlar 2012 yılında acayip değerliydi benim kıza durumu olmayan bunu almaya el veren çoğu kişi aldı elimde birsuru var kızımın kasasında süs gibi düşün gram altınlar çıkınca bunlara ihtiyaç kalmadı birini kızımın boynuna nazar boncukla astım ben hoş duruyor altin sonuçta ama gram altın gibi değil ince çok çok hafif süs için satadiysan hatıra sakla ben senin iyi niyetini anladım şuan ihtiyacın var ve işe yaramadı kirginsin amcası olduğu için ister istemez insan gönlü hoş olsun istiyor ❤️
(424 puan) tarafından
Yaaa çok mutlu oldum sonunda beni anlayan bı insan çıktı kız olsa kolye yapardim erkek bebegim kendim de takı takmıyorum ben isim görülsün diye bozdurcaktim kaldı artık dursun bakalim
(424 puan) tarafından
Hiç bişey takmasa bile üzülmezdim ama bu çok koydu
tarafından
Anlıyorum kuzum seni alırken oda yeni almamıştır boşver
(424 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️ anlayışlı insan gel sarılalım (⊃。•́‿•̀。)⊃
tarafından
Sarılalım valla insan ister istemez düşünüyor yani bide ihtiyacın varsa olumlu düşünmek lazım
-Reklam-
+3 oy
tarafından
Durumu ona yetmıs onu takmıs bir de begenmıyorsunuz kimse bırsey almak takmak zorunda degıl kendin istemedin bırseyı de baskasına hediye etme bence empati yap 
+2 oy
tarafından
Durumu ona ek vermiştir niye para sizin için bu kadar önemli bence düşünüp getirmesi bile yeter maddiyata bu kadar takılmayın yaaa bu kadar maddiyatçı olmayın cidden yaa
(424 puan) tarafından
Sen ne kadar iyi niyetlisin ya ama bilip bilmeden yargılama istersen sadece bundan benim maddiyatci olduğumu nasıl çıkarabildin helal olsun ama sen nerden biliceksin
tarafından
Ne olursa olsun düşünmesi bile yeter inan bi çorap bile getirse yine Allah razı olsun düşünmüş getirmiş demen gerekiyordu
+2 oy
(1,792 puan) tarafından
Yonca diye geçiyor canım gramlar çıkmadan önce vardı muhtemelen de ona da başka biri getirmiştir altın taktim hesabına getirmek için de sana getirmiş belli ki 

Boşver sakla elbet onunda olur bir şeyi goturursun sende ona illa bebek değil ev taşır kızı nişanlanir oğlu evlenir vs vs  
(424 puan) tarafından
İnsanlar yargılamayı çok seviyolar canım yorumlara baksana Allah razı olsun beni anlayan birileri çıktı sonunda ben utanırım görüremem inan herkesin içinde taktı  zaten beni bı köşeye çekip deseydi durumum yok ki olduğunu biliyorum bozdurursan bı işine yaramaz ama hatıra kalır diye üzülmezdim kuyumcular öyle söyleyince kendimi kandırılmış gibi hissettim
(1,792 puan) tarafından
Valla kuzum kimin ne taktiği önemli bence ihtiyaç oluyor çünkü mutlaka bir gün
Senin dediğini diyebilecek bir insan zaten bu şekilde davranmaz boşver sen üzülme sadece dua et Rabb'im seni onun eline muhtac edecek duruma düşürmesin maddi ya da manevi çünkü o zaman ilk tekmeyi vuran bu ve bunun gibi insanlar oluyor
+1 oy
(1,429 puan) tarafından
Ya anlamıyorum neden bu kadar önemli kimin ne taktığını bide hediye götürüyüm diyosun hem hoşuna gitmiyo onun sana getirmesi ama sende başkasına götürmeyi düşünüyorsun dursun ne zararı var ki
(424 puan) tarafından
Kimin ne taktığınin önemi yok kaldı beklentisinde değilim keşke işime yarayacak bişey verseydi diyorum demekki ihtiyacım var ki bozdurmaya gitmişim değil mi
(1,429 puan) tarafından
Ben bozdurmana bişey demiyorum ama gelip kaynım bunu taktı demenden onu çıkardım
(424 puan) tarafından
Üzüldüm o yüzden keşke elime 100 TL verse daha çok işime yarardi yada durumum yok bişey takamadim dese umursamam bile ben ama bozdurmak isteyip öyle fiyatlar duyunca gerçekten çok üzüldüm
(1,429 puan) tarafından
Neyse artık yapcak bişiy yok altın yükselince şansını bşdaha dene belki artar biraz fiyat
(424 puan) tarafından
Bozdurmam artık sanmıyorum şuan olsa işime yarardi annem illa bebeğe isimli bileklik diye tutturdu da ben de annem yapmadan ben alıyım dedim sen yapmazsan ben alicam dedi yoksa hiç niyetim hevesim yok takı sevmiyorum ben
+1 oy
(12 puan) tarafından
Yine çok şükür kaynınız bişey almış. Benim oğluma bir çorap bile almışlıkları yok. Herşey gelip geçici önemli olan sağlık 
(424 puan) tarafından
Almasa daha iyiydi taktı adı oldu simdi
(12 puan) tarafından
Olsun canım fiyatı önemli değil ki düşünmesi bile yetiyor emin olabilirsin. Kaldırırsın manevi değeri olur oğlun için
(424 puan) tarafından
Canım çok uzun mesele aslında derdim parası fln değil diğer kaynım ne aradı ne sordu hiç dilimde bile değil ama bu hep bişey yapiyomus gibi içimizde ama aslında bı ise yaradigi yok düğünumde herşeye karıştı evime aldığım eşyadan kına gecesi saatime kadar o yüzden keşke getirmeseydi diyorum
(424 puan) tarafından
Eşimle ayrilcaktim onun yüzünden yani o kadar diyim
(12 puan) tarafından
Anladım canım Allah yardımcın olsun
0 oy
(775 puan) tarafından
Canım. Bunlar yonca diye geçiyor galiba kalsın hatıra sen boynuna kolye yapabilirisn
(424 puan) tarafından
Takmıyorum ki canm kalcak artık yapcak bosey yok
0 oy
(1,885 puan) tarafından
Sakla sen de kayninin biseyi olduğunda geri takarsın ona. Alış satış fiyatı baya farklıymış belki bilemedi görünüşü hoşuna gitti.
(424 puan) tarafından
Kaynım büyük canım çocukları fln
0 oy
(3,822 puan) tarafından
Benim düğünde takıldı buna benzer bişey ama bu kadar olay olacak bişey değil sonuçta dursun sen kolye yap tak 
0 oy
(6,912 puan) tarafından
Bnmki çöp bile takmadı yine iyi bnce
(424 puan) tarafından
İnanki takı beklentisin de değilim benim üzüldüğüm madem aldı işime yaricak bişey olsun
(6,912 puan) tarafından
Bn olsam alıp kolye yapardım çok güzel duruyor bnce.gayet işine yarar insanın takı olarak..
0 oy
tarafından
Canm bozdurma kalsın hatıra olarak 
0 oy
(8,590 puan) tarafından
Bunların değeri olmuyor.   Belki gücü buna yetmistir.  Hediyenin azı çoğu olmaz
0 oy
(51,006 puan) tarafından
hatira kalsin neden hediye goturuyosun
(424 puan) tarafından
Kalsin bakalım
0 oy
tarafından
Koy sende dursun yarin amcasinin cocuk oldu mu ona takarsin
(424 puan) tarafından
Torunu var kız :)
0 oy
tarafından
Evet bunlar ucuz canım alış pahalı ama satış ucuz 
0 oy
tarafından
İlla 700 800 liralık çeyrek getirmesi lazımdı dimi o zaman makbule geçerdi doğan bebeğe birşey takılmasına karşıyım birde alıp getirenin getirdiği beğenilmeyince sinir oluyorum hiç getirmeyedr bilirdi 
(424 puan) tarafından
Yok canım bilezik takması lazımdı çeyrek yetmez
tarafından
Ne güzel

İlgili sorular

0 oy
51 cevap 1,230 göst.
25 Kasım 2023 Aile kategorisinde Angel1992 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,220 göst.
12 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (878 puan) tarafından soruldu
+1 oy