0 oy
854 göst.
Diğer kategorisinde (759 puan) tarafından
Burada da çok okudum bebek doğduktan sonra eşim soğudu davranışı değişti falan birde tanıdıklarımda öyle bahsedince bi düşündüm çok saçma ya bebeğiniz oluyor birlikte seviyorsunuz neden soğusun ki 5 aylık hamile olarak korktum :D yani birde bebekten sonra ayrı yatanları hiç anlamıyorum gereksiz bence

Sizin eşler değişti mi kızlar

31 Cevaplar

0 oy
(2,262 puan) tarafından
Çocuk stresi falan derken ister istemez araya mesafe giriyor fakat iki kişi birbirini seviyorsa araya ne kadar mesafe de girse soğukluk olacağını sanmam yani Allah'a şükür bizde olmadı. Eğer ki kocanla birbirinizi seviyorsaniz bebeğe alışana kadar arada bir mesafe olur ama soğukluk olmaz tabi bu sevenler için geçerli. Eşin seni seviyorsa zaten senden sogumaz. 

Rabbim hayırlı, sağlıklı, sıhhatli doğum nasip etsin. Bir avazda kurtulursun insaAllah❤️❤️❤️
(759 puan) tarafından
Çok seviyoruz canım işte olunca bile özlüyor geldiginde sanki 40 yıldır görmüyor gibi yani ondan düşündüm bu kdr seviyorsa neden değişsin şimdiden büyük konuşmayım ama ilgimi kesmem ben mesafe girince tabi soğukluk olur tam önceki gibi olmasa da vakit ayırmak önəmli. Çok sağol canım teşekkür ederim ♥️
-Reklam-
0 oy
(3,526 puan) tarafından
Tam tersi ikimiz içinde daha çok bağlandık  
(759 puan) tarafından
MaşAllah çok güzel
0 oy
tarafından
Tam tersi daha çok bağlanıyorsun eşine çünkü ortak bir çocuğunuz oluyor. Bide tam aile oluyorsun.

Babalık duygusu filan insanı olgunlaştırıyor bence bağ kuvvetlenıylr
(759 puan) tarafından
Nebiliyim cnm bura da çok okudum eşim soğudu falan diye insan bir düşünüyor
tarafından
Herkesim kişiliği farklı sonuçta
0 oy
(3,702 puan) tarafından
İki kızım var başta nasılsa hala da öyle sadece aşırı evlatci bu yerlerine bişey gelse bir yeri kanasa Bi yere vursa gibi basit şeylerde mesela gözü kimseyi  görmüyor beni bile şükür sevgi tam
(759 puan) tarafından
Çok güzel canım evladını sevmesi de güzel zaten seven insan soğumaz tabi herşey güzelse ilgisizlik sevgisizlik sürekli kavga anlayışsızlık bu her iki tarafta zaten soğuma yapar
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Bende bundan çk korkuydm ama şükür sıkıntmz olmadı hiç 
(759 puan) tarafından
Şükür cnm
0 oy
(24 puan) tarafından
Sağlıkla kucağına al inşallah bizde durum soğumak değil adam çalışıyor bütün gün eve yorgun geliyor kafa bazen kaldırıyor bazen kaldırmıyor ama yatak ayırmak çocuktan rahatsız olmak çok saçma sonuçta ikinizden gelen bir güzellik eşim hiç bir zaman gece çocuk ağladığında üf pöf yaptığını duymadım ben emzirdikten sonra kendisi alır kucağında uyutup yerine koyar altını küçükken değiştirirdim şimdi yerinde durmadığı için yapmıyor oğlum 17 aylık yani herşey çok güzel beraber oyunlar oynuyoruz adamın veya kadının bunaldığı zamanlar olur eşler birbirlerine anlayış göstermeli 
(759 puan) tarafından
Çok sağol canım. İnşAllah benim ki de öf of yapmaz, da tanıdığım kadarıyla öyle biri de değil şimdiden çok heyecanlı çünkü. Hem işe de bağlı mesela saat 8 de gider 5 te gelir iş saatı uzun olanlarda biraz zor cnm.
Beraber aktiveler yapmak çok ama çok hoş :)
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Bizde değişen bi sey olmadi odayı da hiç ayirmadim ancak odanı ayırır çok yoruldum deyip eşine vakit ayırmadan soğukluk kesin olur 
(759 puan) tarafından
Aynen bende öyle düşünüyorum 1,5 yıldır evliyim annemlere gittigim dışında hep beraber uyuduk bazen çok kötü kavga da yaptm ama yine birlikte uyuduk bence ayrılmamalı
0 oy
(589 puan) tarafından
Çocuk ikimizin zorlukta ikimizin. Soğuması varsa ne yaparsan yap soğur zaten. Ben eşimle en son 37. Haftamda birlikte oldum 38+4de doğum yaptım 24 Aralık'ta. 4 ay oluyo  daha bişey yapamadık doğum dikişim geçti üstüne parça çıktı onu aldırdım şimdi onun dikişi çocuk fırsat verdi falan bazen çocuk yüzünden ben yorgun olduğum için bağırdım çağırdım kavga ettik ama yatağa her girdiğimizde hep öpüştük koklaştık çünkü o beni anlıyo ben onu anlıyorum iş bu kadar. Yoksa çocuktan sonra hayat çok daha güzel. Durup durup ne güzel yapmışız diyip gülüyoruz mesela
(759 puan) tarafından
MaşAllah canım. Sevgi varsa her şey düzelir yeter ki sevgi bitmesin. Afedersin bizimde birlikteligimiz az oluyor 21+3 üm bazen düşünüyorum soğudu mu acaba hiç sormuyor ama erken doğum mu diym düşük mü diym tehlikem var yani ona göre hep anlayışlı bezen boşuna kuşku yaratıyoruz soğuyan kişi her türlü davranışları değişir
(589 puan) tarafından
Aynen öyle kadın da erkek de içinde fıtratında varsa olur. Ne yaparsan yap tutamazsın. Hamileliğimin başında düşük tehlikem vardı 4. Ayıma kadar uzaktık zaten 5 ay yakınlığımız oldu o kadar yinede bana bi kere soğuk davrandığını görmedim. Allah bozmasın Rabbim korusun birliğimiz bozulmasın. Ne sen onun üstüne ne o senin üstüne çok gelemezse bi sıkıntı olmaz zaten. Çocuk olunca illaki hayatınız değişiyor ama o hayatı güzelleştirmek sizin elinizde
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Biz  daha  çok  bağlandık  bu bebis  bizim aşkımızın meyvesi  ♥︎♥︎♥︎
(759 puan) tarafından
MaşAllah canım ☺️♥️
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Hayir karakter meselesi adam soguduysa bebek felan mana ediyor. 9 yillik evliyim iki oglum var ucuncu de yolda esim yardimcidir duskundur cok evde oldugu zamnlr cocuklarla ilgilenir bn dinlenirim yatak ayirma meselesine gelince iki oglumdada lohusaligim dahil hicbir zaman bir allahin gunu ayri yatmadik 
(759 puan) tarafından
Olması gereken de bu yeri geldiginde yardım da ister uyutmasını da istemelisin hep beraber o zmn kadında çok salmaz kendini adamdan da uzaklaşmış olmz
(1,239 puan) tarafından
Aynen oyle canım
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Canım ilk zaman sende ayrı yatmak istiyosun ,yani ilk hafta bende ayrı yatmam hayatta demiştim.ama yanında anne yada abla istiyorsun zaten 2 sanatta de bir emziriceksin gece emzirip hemen uyumak istiyorum o sırda bebeği gazını alıp uyutacak yardımcı olacak biri gerekiyor.xaten ilk günler adepte oluyorsun yorgunsun. Annen yapıyosa annem kalsın diyosun odada. Ha benim eşim uyumaz oda yapar diyosan o başka
(759 puan) tarafından
Bir 10 gün annemde kalmayı düşünüyorum canım daha zaman var evet ama fikrimiz öyle yani ne kayınvalide ne annem gelip kalmicak ben gidicem ha eve geldikten sonra kynvalide gelirse yinede yatak ayırmam eşimi bırakıpta kadının yanında neden uyulur ki zorlukta bence bir 10-15 gündür toparlanincaya kadar☺️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 212 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Nihal.34 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 115 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Su_misali (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 871 göst.
11 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,133 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 630 göst.