0 oy
1,015 göst.
Aile kategorisinde (899 puan) tarafından
Benim gibi bu postlardan etkilenip eşine saran var mı :((( tamam içimizi dışımızı döküyoruz ama bence olumsuz etkilenenler de çok oluyor.. :(((

28 Cevaplar

0 oy
(6,802 puan) tarafından
Ben sadece Allah sonumuzu hayır etsin başımıza vermesin diyorum takarsam çünkü psikolojim bozulur 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende öyleym ya gidip gelip kocama eyer beni aldatırsn gözlerini oyarm senin diyip diyip duryorum telenunu kurcalıyorum normlde yapmazdm ama benimde aklıma takıldı 
0 oy
(266 puan) tarafından

Benim kocam hiç yapmaz demiyorum ama . 

Bana kıyamaz diyorum.. 

Kıyarsa da o telefonu eve götürmez :D

O kadar tedbirli yani 

0 oy
tarafından
Inan burda takilmadan once hep derdim kendime ben esime güveniyorum diye simdi eline telefonu alip birseye gulse dibinde bitiyorum ne yapiyorsun diye utanarak yapıyorum ama geceleri uyuyunca telefonunu karıştırıyorum asla yapmadigim seydi bunlar benim hatta kalp kalbe karsi bugün bunu dusundum bu sayfaya girmeden once ben kocama güvenirdim yada ne bilim belki guvenmis gibi yapardım hepten guvenmez oldum 
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Aynı postu aylar önce bende açtım canım insan paronayaklaşıyo ya  ama hiçte eşime sarmadım telefona bakmayı bile   bıraktım 
0 oy
(337 puan) tarafından
Bende etkileniyorum acaba yapıyor mu diyorum önceden karıştırmaz dim çok karıştırır oldum ıyiki de karıştırmışım diyorum cunki pis videolar izlediğini yakaladım ve watsabinda engellenmiş bir kadin numarası yakaladım. Çok zor bir durum allahım sabir versin hepsine ama onlara da dua ediyorum ıyiki yazmışlar yoksa bende ayakta uyutuluyordum önlemimi almış oldum. 
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Ben cnm ruyalarima bile giriyoru burda postta actim hatta snra esimle kavga ediyordum filan o gun arkdslarin yorumlarini filan okudum biraz olsjn duzeldim simdi pek etkilenmiyorum gibi 
0 oy
tarafından
Çoğu zaman es geçiyorum öyle postları çünkü bazıları gerçekten çok saçma geliyo bana. Mesela az önce okudum eltisi kocası bilmem ne lannnnn öyle bişey olsa o kapıyı kirar ikisine sokarimmmm ama.o buraya yaziyo ne rahatlık şaka gibi 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 775 göst.
0 oy
28 cevap 1,673 göst.
7 Ağustos 2020 Aile kategorisinde Asff (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 141 göst.
19 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.
23 saat önce Diğer kategorisinde Happymommy (1,986 puan) tarafından soruldu