0 oy
151 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Çarşamba günü kontrolum var Sezaryen günü alicam heyecandan geberiyorum ve sürekli başladım rüyalarım da doğum yapmaya :D artik eşim sabah kalktığında soruyor bu gece doğurmadın mı gene diyo gülüyor :D kızımda aynı şekilde her sabah anne bebicim ne zaman dogucak diyo :D kız napcam böyle:D Kizim doğmamış kardeşini öpüp sevip öyle uyuyor kurban olduğum kızım benim Rabbim sizleri bana bağışlasın :)))

imagei

3 Cevaplar

0 oy
(946 puan) tarafından
Hahahahaha ay kızın ne kadar tatlı maşallah :) son zamanlar da oluyor ya psikolojik bence de :)) 
tarafından
Allahım sorma bacım karnıma sarılıp öpüp uyuyor kuzum benimm :)) Allahım biran önce gelsin diye gözüne bakıyorum. Yavrumun :)
(946 puan) tarafından
İnşallah sağ sağlim kucağına alırsın canım :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ay ya kıyamam . Heyecandan bilinç altına girmiş :D eşin ve kızın da dört gözle bekliyor 

tarafından
Tüm ailecek vallaha bekliyoruz bacım inanki her sabah kayinpederimi öyle alistirmisim ki artık adam bile gün sayıyor az kaldı kızım az diye diye :D beşiğini arabasını kıyafetlerini herşeyini kızıma sectirdim alışveriş yaparken Allahım nasıl seviniyor nasıl mutlu oluyor görmeniz lazım eve geldik bak dedecim ben bebicime bunlari aldım diye diye anlatıyor :D
tarafından
Oyyy Allah bozmasın canm her zaman böyle mutlu olun . Maşallah ☺️☺️❤️❤️❤️
tarafından
Sağol bacım inşallah ♥️
0 oy
(22,059 puan) tarafından
Demi ya insan son günlerinde hep rüyada dogum görüyo Bndede oyle olmuştu hep :D
tarafından
Vallaha bende ilk kez oluyor kızımda hiç böyle olmadım şimdi birde ne zaman doğum olucagini biliyorum ya belkide ondandır :D

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 334 göst.
23 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 273 göst.
7 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 200 göst.
0 oy
28 cevap 1,118 göst.
30 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu