+2 oy
487 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oglumu kucagimda emzirerek uyuturdum plates topunun üzerinde hafif yaylana yaylana artik cok agirlasti montessori yatagi var 1aydir yanina uzanıyorum oyle emziriyorum uyutuyorum gecede uyandimi ayni sekilde ama gitmemi istemiyor gece dakka basi emmeye kalkiyor iyice alisti bana ne yapabilirim 1yasinda bu zamana kadar ayagimda sallamadim bi yol gösterin kizlar belim başım koptu hep :(

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla bacım artık çok zor benimki 2 yaşında hala öyle hep yanında istiyo bizi
tarafından
O uyuyor emerek ben uyuyamiyorum ustum basim açık ustume çıkıyor oyle uyuyor 13kilo cocuk kaburgalarım batıyor artik :(
tarafından
Kiyamam ya çok zor oluyor öyle ben emzirirken uyuyordum mecbur yoksa sabaha kadar ağzında oluyor meme anca sutu kesince alışır belki
tarafından
1yasinda o kadar düşkün ki memeye anlatamam 1sene daha katlanicam artik
-Reklam-
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Gecmis olsun canm. Alisir tabi ama sennn kararli olman lazimmm. 
tarafından
Sagol canim napiyim artik bilemedim gercekten ya
(4,152 puan) tarafından
Uyutcam diye zorlama yanina yatmaa. Nasilsa bir sekilde uyuyacak. Ne sekilde uyutmak iatiyorsan onu uygula her uyumak iatediginde aynini yap ama agliyi diye birakma hemen aglasin birsey olmaz alismasi icin bir kac gun zorlanman lazim sonra alisir merak etme. Kokuya alistirabilirsin mesela. Eline koku ver ya kundak ya bir bebek ya senn kiyafetin yatagina yatir
Muhtemelen geri kalkicaktirkonuss artik boyle uyucaz die ama herseferinde aynisini yap
En fazla bir saatini alir ama senn istikrarli oldugunu gorunce pes edecektir.
tarafından
1yasinda konuşsam da anlamaz ki canım bebekliginden beri aglayinca katılıyo neffesiz kalip morariyo cok ağlatmak istemiyorum sıkıştım köşeye:(
(4,152 puan) tarafından
Anliyolar kuzum biz anlamaz saniyoruz ama herseyi anliyo akilli bidiklar
 Doktorlarda aynisini soyluyo bn bunu doktordan duydum zatn. Bnm kizimda herseyi aglayarak halletmeye calisan bir bebektti inan cok rahat ettim.

Sennde Allah yardimcin olsun
tarafından
Amin insallah kuzum darısı benim basima :)
0 oy
(10,507 puan) tarafından
Jebdi bi tşmrtünü yastığın yanına bırak öyke öyke alışır inşaallah
tarafından
Agladimi 15saniye icinde gitmezsem morarip neffesiz kaliyor beni tisortte kurtarmaz
0 oy
tarafından

Anne olmak yaratıcılık ister:D plates topu nerden geldi aklına kız

tarafından
Emzirirken cok rahat oluyor ama ufakken tabi :D
0 oy
(2,025 puan) tarafından

Bebegini normal uyku saatinden 1 saat geç yatır  iyice uykusu  gelsin normal kucağında emzirip direk yatağına koy belki etki eder pilatesci senii:D

tarafından
Denedim yataktan atlıyor baliklama kiz :D
(2,025 puan) tarafından
Anası  kılıklı  çocuk  hoppala zipbala seviyor :))) simdi yat agla kalk agla kendi haline :D
tarafından
Gündüzleri platese devam ama aksam anam ağlıyor sorma sorma :Dd
0 oy
tarafından
Uyku egıtımı verıceksın canım yanu senı emzik gıbı kullandırma yavas Yavas yanından kalkmayı dene basta sorun cıkarır ama zamanla alısır 
tarafından
Insallah canım benim normalde de saat basi kalkan bi bebek onu nasim yapicam hic bilmiyorum
tarafından
Canım her kalktığın da emzirme elınle pıs pıs yaparak uykuya gevkesını sagla baslar da direnir ama sen pes etme 1 yasında ise gece 12 de ve sabah 4 de alarm kur o uyanmadan sen emzır yatagına koy tekrar
0 oy
tarafından
Alışmış ya işin çok zor bacım
0 oy
(50,994 puan) tarafından
biz memeyi kestik buyuduk hala iyle uyuyoruz dip dibe arkami donemiyorum yanima gel saril bana diyo
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Bi an bu postu  ben açtım sandım ama bizfe öyle idik sütten kestim artık kendi beşiğinde kendi uyuyor  ben sadece başında bekliyorum 
0 oy
(6,912 puan) tarafından
Bnm ki de emerek uyuyor ne zmn değişirse
0 oy
(4,622 puan) tarafından
Benim kızım da öyleydi sütüm olmayınca sütten kestim sonradan yavaş yavaş alıştı gece kalkinca yanına git emzir uykuya dalınca yavaşça çık yataktan o da alışır zamanla

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 471 göst.
8 Haziran 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 687 göst.
0 oy
12 cevap 484 göst.
8 Mart 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 341 göst.
17 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu