Kızlar ya instegramda sürekli görüyorum yeni nesil ev ağdası-boncuk ağda diye karşılaşıyom acısız ağrısız olduğu doğrumu acaba kullanan var mı aranızda kullanıyorsanız nereden alıyorsunuz ?
Ben normal agda yaptırıyorum güzellik uzmanima da sordum aksine daha çok can acıtıyor tüy yönüne doğru terste sürsen agdayi normal de sursen mecburen almak zorundasın ve o yüzden tavsiye etmiyorum ben dedi hemde diğer agdalara gore daha ucuz maliyetli olduğu için diğer salonlar o yüzden seciyor dedi agdanın her türlüsü acıtıyor yani :)
https://www.instagram.com/p/BmSvztEH2kU/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1jk8u7n2j91mg şöyle bişey
Sonuçta kıl kökünden koptuğuna göre acımaması imkansız neyle alırsan al acıyacaktır
Ben aldım kalitelisini almaz olaydim çok canımı yakti. Kuaförde yaptırdım dün normal eski ağda dan inan çok daha az acıdı
Bende internetten siparisle almistim tovbe ettm daha almam benim canimi normal agdaya gore daha cok yakti psikolojik mi acaba diyordum da herkes ayni seyi soylemis. Hic memnun kalmamistm tavsiye etmem :(
Valla lafı açılmışken söylim kızlar remove ağda bandı aldım bikere bi işe yaramıyo aklınızda bulunsun
Bende o umutla aldim ama çok acitiyo hafta gelmeden tekar cikiyo
Gittigim kuaforde boncuk agda kullaniolar acisiz yalanina inanmayin en az normal agda kadar acitio ama dayanilmicak.gibi degil. Tek rahatligi agda gibi bez aramiosun cubuguyla sürüp kuruyunca hop die cekiosun bitio okadar ama aci var yani.
Canim adi üstünde ağda bu cani tabikide açıtir aci sekli kisiden kisiye değişir bence
401,983 soru
12,034,184 cevap
36,262 kullanıcı