Bekarken yapmadım valla doğru düzgün içimde mi kaldı sonradan mı anladım bilmiyorum smdi öyle alıstım ki nereye gitsem duramıyorum yerimde 5 kız kardesiz ama yine gidince duramam yerimde yaparım elimden geldiğince ☺️
Benm baba evim yok ama annemin evine gidince kral benim çocukları da atarım 12 ye kadar yatarım kahvaltı önüme gelir onumden gider. Şıkır şıkır giyer gezerim 2 tane kız. Bir tane bekar erkek kardeşim var o yüzden kraliçe benim
Valla anamın evi de temizliyorum gidiyorum oturduğum da oluyo ama dip köşe cam perde yaptığım da oluyo yani hatta bu ramazan girmeden gidip bı dip köşe temizlemek istiyorum Ramazan'a yakın bı daha yaparım inşallah
Ben hep böyleyim duramam ablama gittim şehir dışında o ev bile temizledim sonuç kendi evimi yapamıyorum oraları kızım dağıttığı için duramıyorum
Kardeşim var ama her şeyi beraber yaparız. Yardım ederim. Hep azarlar kardeşim beni ama yine o iş yaparken ben oturayım diyemiyorum.
Bereber yapar bereber keyif yaparız. Annem gelir. Kızar. Bende ona kızar odaya yollarım. En son hepimiz oturup dedikodu yaparız. Ama ben kalmıyorum. Sabah gidip akşam dönüyorum. Eşim gelmeden evde olurum. Her gün ordayım. Kalmaya gerek yok
1,495,763 soru
24,435,323 cevap
352,808 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın