Annelik sizin için nedir? Neler yaparsa annelik yapmamış olur? Cevaplarınızı bekliyorum
Annelik, çoğu zaman kendini unutmak..
Anlatılmaz yasanır duygular..
Öğretmek.. Öğretince ve öğrenince mutlu olmak.. Her anları başka bir heyecan, başka bir korku, başka bir sevinç, başka bir şaşkınlık.. En başka duygular ve en özel duygular..
Sevgi patlamasının da patlaması ☺️☺️ severken kendinden geçmek bazen delirmek her şey, aklına gelebilecek her şey
Kendinden vazgeçebilmenin en güzel örneğidir
Benim için annelik .......düşündüm de tarifi yok
Annelik: “Başkası” için yaşamaktır. Üstelik kim olduğunu, kim olacağını bilmeden. Kapalı bir mücevher kutusu için yorulmak, direnmek, kendini yaşamaktan fedakarlık yapmaktır. Yaşatmaya çalışmaktır. Bu bir, “misafir” ağırlama sanatıdır
Severken geri içine sokmak istemen çok güzel bi duygu anne olmak
Az yemek,az uyuma, banyo yapamamak yorgun kalma vs. ama dünyanın en güzel duygusu, kendi canın dan bile değerli evlat
Hem gerçek hem mecaz anlamda saçının teline kiyamamak cocugundan cok kendini düşünürse de annelik yapamamis olur bence
Benim annem hep analık gara yamalık analık köpeklik der eskilerin tabiriyle he bide ana olunca anlarsın diyodu çok şükür oldum anladım bende tarifsiz bişe sevinç korku üzüntü mutluluk umut hepsini bi kaba koy çalkala çıkan anneliktir işte her şeyi yaşamaktır!
403,850 soru
12,098,732 cevap
36,408 kullanıcı