0 oy
367 göst.
Diğer kategorisinde (589 puan) tarafından
Birkaç gündür banyonun tavanından sular damlıyo ve biz birkaç gündür söylüyoruz. En son yaptırıncaya kadar bari kullanmayın dedik ama aynı. Ne yapacağımı şaşırdım. Banyoya giremiyorum tiksiniyorum. Nereye şikayet edebilirim bu insanları? 

5 Cevaplar

0 oy
(883 puan) tarafından
İnsan haklaarina ya normal polis çağır şikayetçi ol terbiyesizler bu tarz insanlar yüzünden binadan sogutuyolar ya 
(589 puan) tarafından
Bu binaya taşındığıma pişman ettiler yemin ederim. Görgüsüz, saygısız insanlardan nefret ediyorum.
(883 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canim ben yaşadım birara kiraciydi ev sahibini aradık dememizle adamın yapması bir oldu saolsun ama dediğin gibi çok sonradan gören var
(589 puan) tarafından
Sağol canım. Biz de şuan ev sahibine söyledik ne olcak bakalım.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Derz araları aşınmıştır komşuya çık yerini tespit et nerden akıyor diye derze silikon sürsün
(589 puan) tarafından
Kaç kere söyledik inan.
0 oy
(25,181 puan) tarafından
İyide yaptırana kadar millet banyoya tuvaletemi girmesin yani koy bi kap sende altına ha deyince nasıl yaptırsın insan belki yaptırmak için uğraşıyo tekrar söyle ne zaman yapılcak de. Benim alt komşumun öyleydi söyledi 10 gün idare etti insanları sonra yaptırdılar üsttekiler anlayış yani. Hee baktın hiç yaptırmata yanaşmıyo o zaman edersin 
(589 puan) tarafından
Verdiğin fikirler için teşekkür ederim(!) Fakat imkanı olmayan insanlar değiller.  Ne suyu olduğu belli değil. O yüzden rahat olamıyorum. El yıkadığım, banyo yaptığım yere damlıyor. Ki  söylediğimizde lütfen idare edin vs gibi bişey denilmedi.
(589 puan) tarafından
Üstelik bir kere değil defalarca uyarıldı. Vakti olmayan insanlarda değil. Tiktok videolarından gördüğüm kedarıyla gezen tozan insanlar.
(25,181 puan) tarafından
Tekrar tekrar söyle madem hergün. En sonunda bıkıp yaptırırlar. Ama kullanmayın demekte bana tuhaf geldi insan nasıl tuvalet banyo kullanmasın evinde yarın yaptıracak bile olsa yarına kadar kaç kere tuvalete gidicek insan yani nereye gitsin ihtiyacına.
(589 puan) tarafından
Tuhaf olan bişey yok. Yaptırmıyorsa, sorumsuz davranıyorsa kullanmıcak. Gitsin normal tuvalete.  Tuhaf olan bişey varsa yaptırmaması.
(25,181 puan) tarafından
Birkaç gündür diye yazmışsın postuna konuşmana bakılırsa 3 aydır olan olay gibi konuşuyorsun neyse inşallah yaptırır artık..
(589 puan) tarafından
3 ay mı? :D  aynen tepki için 3 ay falan olmalı zaten.
(589 puan) tarafından
İnşallah canım
(25,181 puan) tarafından
Defalarca uyarıldı diyorsun bikaç gün içinde. Belki yaptıracak onu demek istiyorum da anlamıyosun. Hani 3 aydır yaptırmıyo gibi konuştun da:)
(589 puan) tarafından
Ben de onu diyorum işte. Yaptırma fırsatları varken yaptırılmıyor.  Neyse dediğin gibi inşallah en kısa zamanda yaptırırlar.
0 oy
(30,288 puan) tarafından

Poglissss belediye :Dbacim Şikayet edecek bir yer varsa adamın kendi kimse birşey yapamaz ki

(589 puan) tarafından
Bunaldım ya yeminle. Cidden ev yerine komşu alınmalı.
(30,288 puan) tarafından
Tabi öyle
0 oy
tarafından
Zabıtaya arayıp şikayet ediceksiniz onlar yapıcak bazı binalarda boruda sorun varsa  alt ve üst komşu ortak karşılıyor ücreti bazılarında üst kat karşılıyor sadece eğer yapmıyor boruda sorun varsa yaptırıp ücreti ödetin 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 216 göst.
0 oy
9 cevap 701 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 506 göst.
15 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eda nur (1,489 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 836 göst.
24 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,482,535 soru

24,251,771 cevap

340,967 kullanıcı

...