0 oy
254 göst.
Diğer kategorisinde (1,264 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 8 aylık bugüne kadar birlikte uyuduk salonda şimdi yatak odasına gececez ona yer yatağı yapsam biz yatakta uyusak bişey olur mu beşiği var ama yatmıyor icinde

12 Cevaplar

0 oy
(1,264 puan) tarafından
Herkes bebeğiyle mi yatıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yer yatağında tek başına uyumaya alıştır . Gece uyanıp ağlayınca yanına yatıp emzirirsin sonra geri yatağına gidersin 

Böyle yapınca ilerde rahat oluyor 
0 oy
(748 puan) tarafından
İki kizimda yer yayaginda buyuttum besik yatmadilar cok rahatti dusme korkum da olmadi kisin battaniye serdim altina sicak olsun diye hic hastada olmadilar cok sukur 
0 oy
tarafından
2 yaşında hala koynumda uyur
tarafından
4 yaşına kocamı yataktan kovuyor o benim annem sen git beşikte yat diyor :D
0 oy
(12,767 puan) tarafından
Uyudugunda besigine koysan alışmaz mi  acaba gündüz ve gece uyursa zamanla alışabilir
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Yer yatağı yapsan olur benim oğlumda beşiğinde uyumazdı biz yatak bariyeri aldık yaklaşık 2 sene eşim ben oğlum üçümüz uyuduk iyikide uyumuşuz diyorum pişman değilim . 23 aylık şuan son 3 haftadır kendi odasında uyuyor. 
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Biz beraber yatıyorduk 4 buçuk aylık kızım 1 hafta dır kendi yatana yatıyorum sepeti var onda yanımda hemen yan örtüleri kaldırdım direk görüyorum iyi  oluyor canım 
0 oy
(12,842 puan) tarafından
6.  Aydan beri yer yatağında yatıyor 
0 oy
(13,618 puan) tarafından
Hiç bebeğimle yatmadım hep beşiğinde yattı bende bu yaz odasını ayırcam bakalım nasıl olucak aynı odada birşey olmaz canım ama yanına destek falan koy 
0 oy
(145 puan) tarafından
Benim kızımda 8 aylık bende odasını ayırmak istiyorum bizimle alışmasın diye ama kıyamıyorum benim bebeğim 4 ayda beşigine alıştırdım devamlı orda yatar 8 aylık olunca süreç zorlaşıyor ama sen başta yer yatagı yapıcaksan eğer Beraber uyuyana kadar kal günden güne bunu azaltarak başlayabilirsin. 
0 oy
(68 puan) tarafından
Benim kızımda 8. Ayına zor dayandı beşikte asla uyumaz ağlardı yer yatağı yaptım yatağımin yanına ağladıkça yanına uzandım emziridim yerime geçtim. Alıştı şuan hamile olduğum için oda hazirladik 1 aydır ayrı yatıyor 17 aylık şuan ara ara ağlıyor sabah yanımızda oluyor bazen sabaha kadar uyuyor derken alışacak zamanla ben sürekli üstünü örtmeye uyanıyorum geceleri zaten. Gündüz uykularında da orada uyutuyorum benimsedi odasını sadce araliklisiz uyuduğu zman daha rahat olacağız inşallah 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 386 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,927 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 657 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 403 göst.
0 oy
23 cevap 535 göst.
17 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde terslale (3,355 puan) tarafından soruldu

412,637 soru

12,422,885 cevap

45,308 kullanıcı

Kategoriler

...