Günaydın Hanımlar, eşim askeri personel tayin çıktı. Doğum kısmetse Haziran sonu gibi gözüküyor. Fakat tayin yazmayı istediğimiz yerde göreve başlamadan 1 ay önce eğitim veriliyormuş ve buda benim doğum zamanına denk geliyor. Şuan Doğudayız. Eğer ki eşim kabul edilirse eğitime gidicek doğuma ancak yetişebilirim izin alarak diyor. Sorum şu eşimin ailesi eğitim görücek ile 3 saat uzalıkta oturuyor. Kendi ailemde 5.30 saat uzalıkta. Bana diyor ki ailemin yanında doğumunu yap. Daha uygun benim gelmem zaman açısıından daha iyi diyor. Ama kendi ailemde 5.30 saat uzalıkta. Kayınvalidem anlayışlı, anlaşıyoruz da fakat eşime rahat edemem ilk doğumum dedim. 20 gün dişini sık. Sonra sizinkilere geçeriz dedi. İşi biraz inada bindirdim bende bizimkilerin yanında olucak diye. O kadar sinirlendim ki geceden beri uyuyamadım. Sonuçta görev icabıyla diyor. Sert mi davrandım bilmiyorum sonra ağzımdan bir sürü kendisine ailesine karşı abuk sabuk laflar ettim. Ne düşünüceğimi şaşırdım sormak istedim sizlere de... Teşekkürler